Çıldırdım

YUHhhhhh yani...işin gücün olmayacak böyle adamlarla uğraşacaksın ..hayır niye nisan a kadar bekliyorsun ki..sanki tazminatmı verecekler..al çantanı çık ..biz eleman arıyoruz bulamıyoruz...(kuaför ) millet böyle harcıyor adamları gelde sayma şimdi içinden

haklısınız Nisan ayına kadar da beklemeyeceğim. Yarın da gitmeyeceğim.

Adama bak neler demiş öyle,yuhh yani..

ya allah aşkına bu baban nerde çalışmış 32 senedir tutturmuş bir her işyerinde var lafını. benim tecrübem babanınki kadar değil ama çalışan sirkülasyonu çok fazla olan bir sektördeyim, hiç de tacizci bi sapıkla karşılaşmadım. yani baban kusura bakma da korkunç bi adam, düşman başına böyle aile. allah yardımcın olsun.

Ihbar sureniz icin sanirim 2 hafta bekliyorsunuz. Istifanizi elden vermediyseniz yazili olarak, noterden ihtarname cekin. Is kanunun gerekli maddesi uyarinca hakli sebepten is sozlesmemi fesh ediyorum diye. Taciz ve mobingden. Kanun madde numarasini hatirlayamadim simdi ama internette bakip bulabilirsiniz. Boyle yapinca 2 hafta ihbar suresi yerine calismaniz gerekmez. Tacizi ispat imkaniniz varsa sikayetci de olabilirsiniz firmadan ve tacizci calisandan.

Konuşmasın boşver yarın bigün tacize uğrasan utanır insan içine çıkamıyom der yine seni suçlar boşver takma geçer siniri

Baba sıkıntılı,işveren sıkıntılı,annenin de farkı yok..Bazı insanların hayatta cidden şansa diğerlerinden daha fazla ihtiyacı var diye düşünüyorum.Benim ailemde sıkıntılı baya.Ellerine para verince iyiyim vermezsem kötü.Bu durumda olaylara kendini üzmeden,neden benim başıma geliyor diye düşünmeden dik durman lazım.İş sahibinin tavrı iğrenç fakat genel işveren profilini yansıtmıyor diyemem.Hepsi işinin görüldüğüne bakıyor.Yani namus dürüstlük gibi kavramların önemi yok.Senin taciz edilmen haksızlığa uğraman onların asla umurunda olmuyor.Bu çok acı.Ve malesef Türkiye gibi gelişmekte olan ülkelerde güç sahibi olan atını oynatıyor ve güçsüz kesim eziliyor.Batsın böyle dünya demeden kapatamıyorum meseleyi.

"Abartı var, babalar öyle demez vs. diyenler; Allah aşkına bu ülke öz kızını hamile bırakanları gördü, duydu, siz hangi gezegende yaşıyorsunuz da bunlara hala şaşırıyorsunuz, hala "bir baba öyle demez." diyorsunuz.
@vejetaryanpirana babanız ister konuşsun ister konuşmasın hatta konuşmaması belli ki daha hayırlı. Ben çok sevindim sizin adınıza, hakkınızda hayırlısı olsun.
Bu dünya kadınlar için zor, bizim ülkemiz kadınlar için daha da zor o yüzden kimseye değil önünüze bakın. Sizin muhtaç olduğunuz kudret damarlarınızdaki kanda mevcut, sizi düşünmeyen anne babaya, kimseye muhtaç değilsiniz, kendinize güvenin, bir kadının isteyip de yapamayacağı şey yoktur. Allah da bir kapıyı kapatır diğerini açar hayırlısıyla.
Dilerim hayatınızdaki kişi doğru insandır da mutluluğu tez elden yakalarsınız.

Babanız için halk arasında kullanılan bir tabir var ama neyse...

TACIZ olduguna eminmisin?
Bu taciz lafi hafif sakiz oldu...
bende vites atarken bazen dokunuyorum yani--- taciz asla olmadi niyetim.

not: secgilin circir etmesini biliyor maden versin eline ayligini...

Babaniz cidden boyle mi dusundu
Ailenizi dinlemeyin, erkek arkadasiniz akli selim birine benziyor bir an once evlenmenizi dilerim..

Ne kadar saçma düşünmüş annen sigortan işlesin diye tacizemi ugruycaksın başına birşey getirmelerimi lazımmış illa ne biçim düşünen anneler var bu kadarda olmazzz

Şirket hattı verildi diye her saat siz uygun olacaksınız diye bir kural mı varmış? Çok saçma. Ayrılma kararınız iyi olmuş. Hem taciz durumu hem de patronunuzun düşüncesiz tavrıyla kendinizi rahat hissedemezdiniz. Başka iş bulursunuz, ne olacak. İç huzursuzluğuyla kıyaslayınca her şey iyidir.

Kızlar konu sahibinin ailesi cahil diye konu sahibine tepki göstermeyelim ailesi aile olmayı başaramamış insanlar belliki konu sahibi gene gitmiş rahatsız olduğunu söylemiş ama ailesi fazla geniş bu konuda bunun içinde konu sahibini yargılayamayız o elinden geleni yapmış aileye sıcak para tatlı gelmiş sömürüyorlar kızı belli ki !!!

nasıl iş yerlerinde çalışıyorsunuz aklım almadı
bir önceki iş yerinde yaşadıklarınız da akıl almaz
o patronun tavırları da akıl almaz
şimdiki iş yeriniz de akıl almaz
şimdiki patronunuzun tavırları da akıl almaz
önceki iş yerinde uğradığınız tacize karşı da buradaki tacize karşı da ailenizin tutumu daha da inanılmaz

size tek söyleyebileceğim eğer görüştüğünüz kişinin niyeti yazdığınız kadar ciddi ise ve sizi mutlu ediyorsa o zaman onu dinleyin, tek bir iğne dahi istemiyorum demiş ya, evlenin gitsin

nasıl iş yerlerinde çalışıyorsunuz aklım almadı
bir önceki iş yerinde yaşadıklarınız da akıl almaz
o patronun tavırları da akıl almaz
şimdiki iş yeriniz de akıl almaz
şimdiki patronunuzun tavırları da akıl almaz
önceki iş yerinde uğradığınız tacize karşı da buradaki tacize karşı da ailenizin tutumu daha da inanılmaz

size tek söyleyebileceğim eğer görüştüğünüz niyeti yazdığınız kadar ciddi ise ve sizi mutlu ediyorsa o zaman onu dinleyin, tek bir iğne dahi istemiyorum demiş ya, evlenin gitsin

Ya yanlis anlamayinda toplu tasima varken neden daha once tartistiginiz birinin sizi alip birakmasini kabul ettiniz? Istanbul'da oturanlar bilir ben her gun metrobus + metro kullaniyorum. Staja giderken metrobus + metro + metro yapiyordum. Evet cok kalabalik bir suru pis insan var ama hic biri tanidigm insan degil, istedigim gibi bagirip cagiririm inince de bir daha gormem yuz goz olmam. Her neyse herkesin kendi tercihi karismamak lazim. Hakkinizda hayirlisi. Anne babaniza hic bisey diyemiyorum

O nasıl bir baba ya.
Tecavüze uğrasan , sensin suçlusu diyecek. Keza annende öyle.

Evden kaçıp sevgiline sıgınsan ve yıldırım nikahı yapsan daha iyi olcak gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…