Awmye gitmeyeli aylar oldu sanırım. Gitmeyi de düşünmüyorum bir süre daha zira kapalı alanda yüzümde maske ile dolanmaktan zevk almayacağım aşikar. Markete bile gidince hızlıca alıp çıkıyorum ne alacaksam,arabaya binince ellerimi dezenfekte edip maskemi çıkarıyorum hemen,nefes alamıyorum. Bundan hareketle awm,market vb yerlerin çalışanlarını düşününce üzülüyorum. (Sağlık çalışanları hatta maske ile çalışan herkes için geçerli bu tabi ki) Gördüğünüz insanların bir kısmı o çalışanlar emin olun. Awmde cafesi olan bir tanıdığımın söylemine göre çalıştıkları mağazada yemek yemeleri yasak,yemek kokması müşteri karşılama vb sebeplerden,deposu olan depoda,olmayan bahsettiğiniz yerde yemek yiyor oturacak yer yok ki başka ne yapsın insanlar?
Yemek katında sadece çalışanlara bir yer ayrılsaydı o insanlar da orda oturup yeselerdi yemeklerini ,buna mecbur bırakılmalari asıl hoş olmayan bence.
Müşteri konusunda hak verebilirim ama uslubunuzdan dolayı rahatsız oldum.
Öte yandan bence 1 senedir bu kadar ölümü,sağlık çalışanlarının emeklerini,çocukların eğitimden(uzak köylerde internete ulaşamayan çok çocuk var,şehrin göbeğinde de maddi imkansızlıklar sebebiyle tabi)uzak kalmalarını ,insanların kapanan işyerleri sebebiyle işsiz,ekmeğe muhtaç kalmalarını,umursamayan zihniyet bu saatten sonra değişmez. Hepimiz kendi tedbirimizi alıp o şekilde yaşamaya devam etmek durumundayız,ben bunu kabullendim artık. Size de tavsiye ederim.