- 30 Mayıs 2020
- 340
- 664
- 23
- Konu Sahibi sacmalamayin
-
güve yavrusu bu yün kazaklarda oluyo delik vs vardır büyük ihtimalle kazaklarinizda daEki Görüntüle 2706633
Az önce kazaklarımı çıkarmak için bazayı kaldırdım. Kazakları yatağın üstüne koydum ki o da ne, ölü kurt gibi bişeyler dökülüyor kazakları salladıkça. Aklımı kaçırmak üzereyim tertemiz yıkayıp paklayıp öyle kaldırırım ilk kez başıma bu geldi şimdi ben ne yapayım acil yardım eder misiniz
güve yavrusu bu yün kazaklarda oluyo delik vs vardır büyük ihtimalle kazaklarinizda da
nem ve havasız ortamdan dolayı oluyorAy neden olur bu? Simdiye kadar hic basima gelmedi ama gelmemesi icin onlem alsak fena olmaz :)
nem ve havasız ortamdan dolayı oluyor
naftalin koy çözüm olarak gelmezler :)
Kıyafetlerinizi atamayacaksaniz guneslendirin ama muhtemelen güneyde bi yerde değilsiniz kazakları cikardiginiza göre. Yıkayıp utuleyin ve defne yapraklarına gelmiyolar diye duymuştum defne yaprakları koyabilirsiniz dolabınıza. Kıyafet guveleri pek gözle görülecek gibi olmuyorlar hangi kiyafete giriyosa onun renginde falan oluyo öyle değişik bişeyEki Görüntüle 2706633
Az önce kazaklarımı çıkarmak için bazayı kaldırdım. Kazakları yatağın üstüne koydum ki o da ne, ölü kurt gibi bişeyler dökülüyor kazakları salladıkça. Aklımı kaçırmak üzereyim tertemiz yıkayıp paklayıp öyle kaldırırım ilk kez başıma bu geldi şimdi ben ne yapayım acil yardım eder misiniz
nemli ve çok havasız da bırakmayın yine de :) rica ederimSimdiye kadar hic koymadim gelmediler sukur. Bundan sonra koyacagim, bu manzara ile karsilasirsam bayilirim kesin korkudan :) tesekkur ederim ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?