Çıldırıcam! Paralı kadın da ne demek

Bildigin koyu erkek muhabbeti yapmışlar.Sevgilin de masum falan degil bulmus saf temiz kizi ha bire yaziyor.Yol ver canim gozunle gorup yakalarsan cok uzulursun...

"Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim." Posta,kaymak vs mevzusuna girmeye bile gerek yok.

ben safım herhalde, erkek arkadaşım o kadar duygulu ağır biri ki gerçekten emindim bi birlikteliğini olmadığından. hoş benden önce olsa banane ama o hiç yaşamadığıunı resmen unutarak söyledi bana bunu hissettim. Fakat bu olanlar herşey yalan mı düşündürüyo

25 yaşında bakir erkek ya çok utangaç ya çok mutaassıptır. İki durumda da böyle bir 'espri' yapmaz.

"Sevmediği insana dokunamaz" falan da hikaye efenim geçin bunları. Öyle de bir dokunur ki, yeter ki keyfi istesin, canı istesin. Seks sadece aşkla olmaz, temelinde gayet hormonal bir şey, içgüdüsel bir dürtü neticede. O yüzden canı istesin sokaktan geçen adını bilmediği kadına bile "bir posta kayar" yani.

Sen,az çok sana ve senin değer yargılarına benzeyen kişilerle arkadaşlık etmiyo musun? Hele ki ev arkadaşlığı oldukça zordur.Şahsen ben öğrenciyken ev arkadaşlarımı beraber paylaşım yapabildiğim,değer yargılarımın benzer olduğu kişilerden seçmiştim.Buradan bir çıkarımda bulunabilirsin.
Sana karşı hislerini bilemeyiz onu en iyi sen bilirsin ama tipik erkek mottosudur.evleneceğim kız el değmemiş olmalı,eyleneceğim kız her yola gelmeli.
Erkek arkadaşının kullanmış olduğu kelimeler tipik erkek jargonu olup götür muhabetinde kullandıkları amiyane tabirlerdir.
Özet: isin yanında duran is,misin yanında duran mis kokarmış.tetikte ol.

hem utangaç hem mutaassıp.. erkekler arasında böyle esprilerin döndüğünü savunuyor bana ben anlamadım senin kız arkadaşın var esprisini bile yapamazsın diyorum çözüm sun öyleyse diyo kafayı sıyırdım gece gece

Vala canim benim esimde kimseye dokunamam sevmem diyodu kimseyle birlikte olmadim diyodu evlenince bi kac durumdan sonra kuzu kuzu öttü birlikteliklerjni aimdi esim 27 yasinda 24 yasindayken tanisip sevgili olmuatuk onunda arkadaslarj rahat tiplwrdi. Cok cok nadir erkek vardir ben buna inaniyorum artik ama o nadir erkeklerden biri mieir senin arkadasin bilmem . Sen ona caktirmadqn cok da ustelemeden bi kurcala derim tamam senden oncesine takilma ama senle beraberken o tarz bisi yapmis mi ogrenmeye calis

Evet erkekler arasında böyle espriler döner. Ama o erkekler aktif seks hayatı olan, tabiri caizse fırlama erkekler olur. Utangaç, mutaassıp erkekler kalkıp kendileri o mesajları yazmazlar.

Haklısınız gayet de, tepkimi nasıl koymalıym bilemiyorum ilişkimiz ciddi anlamda güzel ilerliyordu bu yıkım için yeterli bir sebep mi

önemli olan benden sonrası tabiki ama yine de eve paralı kadınlar getiren ev arkadaşlarının içinde benimkini korumam mümkün mü değil yani

Kekleniyorsun gibime geldi canım

önemli olan benden sonrası tabiki ama yine de eve paralı kadınlar getiren ev arkadaşlarının içinde benimkini korumam mümkün mü değil yani
Vala o msjo ole yazani cok da koruyamazsin acikca soyleyeyim ve de erkekler olee guzel yalani beceriyo ki ama dedigim gibi sakin ona caktirma surekli sorma alttan alttan arastir bos birakma elbet acıgini bulursjn dilerim bulmazsin ama yasqyan biri olarak soyluyorum bulman muhtemel gorunuyo

Ev arkadaslari da kendi sevgililerine ayni seyi söylemiyorsa ne olayim. Ya ben izin vermiyorum ama x (sizin sevgili) ben evde yokken benden habersiz yapiyor diyordur %99 ihtimal. Canim sizinki masal anlatiyor size. Sevmeden dokunamayan adam bir posta da ben koysam diyor ve bunu da digerlerinin sahiplendigi eskortlari sinirlendirmek icin yaptigini söylüyor. Yani bu kadar acik ve net suç üstü yapilirmis ama siz cok iyiniyetlisiniz. Söylediginiz kadar hassas hic birlikteligi olmamis 25! yasinda erkek bunlarla birak eskort muhabbetini ayni evde bile kalamaz.

Yemin ederim gözümde aynen bu sahne canlandi. Sener Sen'in bir filmi vardi, kadin kocasini sekreteriyle is üstünde basiyor. Adam hic bozuntuya vermeden don gömlek sekreterine yaz kizim diye is mektubu yazdiriyordu. Sizi kafalamis rahatlamis tabi her dediginize tamam diyecek. Hic yasamadigini ne biliyorsunuz?

Haddimi astiysam özür dilerim sizden ama ne olur biraz gercekci mantikli düsünün. Devam edin ayrilin sizin bileceginiz is ama böyle oyunlara kandirmacalara gelmeyin, gözünüzü acin.

Haklısınız gayet de, tepkimi nasıl koymalıym bilemiyorum ilişkimiz ciddi anlamda güzel ilerliyordu bu yıkım için yeterli bir sebep mi
Şüphe durumunda emin olana kadar ses çıkarılmaması taraftarıyım.şimdi birden kestirip atsan, içinde hep acaba yanlış karar mı verdim şüphesi olacak.tepkini koymuşsun bence bundan sonra yapman gereken iyice gözlemlemek.sana yalan söylediğinden ve ihanet ettiğinden emin olursan o zaman bitirmelisin.

Canim benim sen niye koruyasin adam korunmak istemiyorki ! Attigi mesaji gormussun adam sana karsi sikayetci gibi yoksa o da arkadaslarinin mantiginda.

Nasilda sevince inanmak istiyoruz gozlerimizi korlestirmeye calisiyoruz dimi..Kesinlikle o mesaji sevgilin icinden gelerek yazdi.Ve burnuma cok kotu kokular gelmeye basladi..

***Erkek arkadaşım 25 yaşında daha önce hiçbi birlikteliği olmamış sevmediği insana dokunamaz böyle şeylerde işi olmaz
***sonuçta benimki hiç yaşamadı
Evet evet... Hic yasamadi... Hicbir birlikteligi olmadi... Soyle eve getirmesinler diyince de sözünü dinleyecek... Evet canim... Nasildi, iyiyse ben de *** ... sozu de şakaydı zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…