İyi akşamlar, kimseye anlatamadığım ve düşünmekten çıldıracağım bu konuda fikirlerinize çok ihtiyacım var çünkü kimseye anlatamıyorum. Erkek arkadaşımın ev arkadaşlarının eve paralı kadın getirdiklerini öğrendim! Yani paralı sevgiliymiş bu hep aynı kadın belli zamanlarda geliyormuş ben anlayamadım bu nasıl şey. Erkek arkadaşım 25 yaşında daha önce hiçbi birlikteliği olmamış sevmediği insana dokunamaz böyle şeylerde işi olmaz fakat ev arkadaşları 21 yaşında zengin kendini birşey sanan tipler. Bu olayı erkek arkadaşım evde yokken ondan izin alarak yapıyorlarmış. Benimki rahatsızmış uyarmış etmiş fakat ikisi aynı kafada olunca bende evde yoksam elimden birşey gelmez diyor. Ev değiştirme durumu da olamaz şuan hem dönem ortası hem ev bulma arkadaş bulma maddi sıkıntılar mümkün değil yani. Ben ne yapmalıyım bilmiyorum ama içim içimi yiyiyor ...
Daha büyük mesele bunu nasıl öğrendiğime gelirsek geçen gün kahvaltı ederken telefonuna baktım bi
Bilmiyorum aslında bu yaşa kadar yaşamamış bi erkek inanıyorum bi yandan bi yandan aklım karmakarışık nasıl tepki vermeliyim bilmiyorum. Dışarıda görüşmiyceksin dedim senin bi kız arkadaşın var bu muhabbetleri yapmazsın bile dedim söyle getirmesinler sen memleketine gittiğinde sadece falan dedim tamam diyo. Ben napıcam allahım ya sonuçta benimki hiç yaşamadı yaşı gereği de ihtiyac merak istek bi anlık boşluğuna gelir belki bunlar aklımı fena kurcalıyo
hem utangaç hem mutaassıp.. erkekler arasında böyle esprilerin döndüğünü savunuyor bana ben anlamadım senin kız arkadaşın var esprisini bile yapamazsın diyorum çözüm sun öyleyse diyo kafayı sıyırdım gece gece
Ya bu adam size sürekli yaşım gereği artık bir şeyler yaşamam lazım demiyor muydu
Hatta sonra ben sorumluluk alamam diyip vazgectigini söylüyordu
Oza man belliydi bence de neyse
Benim için aldatmayla aynıdır bu durum
Özellikle o iğrenç üslubu ...
Ben olsam inanmadigimi ve gerçekleri anlatmasini söylerim cevabı ne olursa olsun da ayrilirim
Çünkü gerçekten bu durumdan rahatsız olan o evden ayrılmak için uğraşır diğerlerine ayak uydurmak için değil
Evet aynen de öyle şuan gerçekten üzgünüm aptalım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?