Cildiricam ya napmaliyim ?

Bende dediginiz hastalik oldugunu dusunmustum ama psikolog olmadigimdan direk hastalik ismi vermek istemedim,
cunku zamaninda bendede bi yanliz yeme istegi vardi yemek yiyecegim zaman sakin kimsenin olmamasini istiyordum,
kardeslerim otursa yanima direk gerilip diyordum once ben yiyim sonra gelin siz diye ama kendiliginden gecti sonra,
simdi konuyu okuyunca kendimi hatirladim bir an.. simdi bu hastaliktan bir tek el yikama kaldi onuda atlatirsam tamamdir..

ağız şapırtısı bende de takıntı.ablam ve babam çok yapıyor ve yemek yeyişleri sinirimi cidden bozuyor.bu konu psikolojik ve takan kişinin elinde değil kimse kınamasın.yani şahsen ben üzülüyorum bu durumuma ve işin kötüsü pek fazla söyleyemiyorum kırılmasınlar diye.ama olan bana oluyor aşırı derecede o an sinirlerim bozuluyor.içimde fırtına kopuyor,masayı falan dağıtasım geliyor.tabi içimde..davranışa dökecek değilim.hiç olacak şey değil.aklı selim davranmak lazım.ikisini de bir kaç defa uyardım.özellikle yanımda ağız karıştırmayın diye(hani dilinizle ağızınızın içini temizlersiniz ya o hareket)yok arkadaş yine aynı yine aynı.hatta ablam gıcık gıcık karşımda bile bile yapıyor sanki.ablamı hep uyarıyorum ama inadına gözüme sokuyor bi de gülüyor.babam da bildiği halde yine sürekli yapıyor.çok sevdiğim halde gıcık kapıyorum o an ikisinden de.ya bu elimde değil fena bir durum.

herkese takmıyorum ben.gerçekten ağız şapırdatan,yerken ses çıkaran ve ağız karıştırma hareketleri yapanları takıyorum.benimki de obsession mu?mesela annem beni hiç rahatsız etmiyor.o da elma yerken sinirlendiriyor mesela.demek ki yeme şekilleriyle alakalı.zaten herkesin böyle yemesi mümkün değil.ben mesela inanılmaz sessiz yerim.insanların yanında hele yavaş hareketlerle kibar kibar yerim.bunun için çaba sarf etmiyorum.oldum olası öyleydim.ne olur insanlar da dikkat etse.şap şup şap şup offff yaaaa

ben de bazı insanların yemek yiyişinden çok rahatsız oluyorum. :26: ama bu beraber yemek yediğim insanlar. dışarda dikizlediğim değil. mesela sofra adabından bihaber kişilerle yerken çok rahatsız oluyorum; çatalını bıçağını kahvaltıda her şeye daldıranlardan falan. :26: ama sizinki bir garip. aynı masada olduğunuz kişileri görürsünüz de koca yemekhanedeki insanlara bakmamak elinizde ki bakmamanız da gerekir zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…