Kimseyi muhataap almayın. Aralarda kulaklık takın. İmkan varsa laptop götürün. Telefonla ilgilenin.Öğretmenim .
Olmayan özel hayatımın dedikodusu çıkmış üstelik iftiracı bu falan demişler kafayı yiyorum ya herkes birbirine göre konuşuyor burda insanlar gözüyle gördüğünü görmedim diyor gözüyle görmediğini sallıyor çalışmak istemiyorum ne kadar iğrenç bir yermiş atanmak için çok ugraşmiştim ama yediğim yemek burnumdan geldiİşinize gidin, işi yapın ve çekilin, kaldı ki öğretmenmişsiniz, öğrencilerinize kanalize olun.
Kimseyle iş harici iletişimde olmayın, başkalarını ilgilendirmeyen konuları açmayın ve siz de yetkiniz harici hiçbir şeye karışmayın.
Ama hepsi birlikler çaylar kahveler ben bunlara nasıl katlanacağim hiç bilmiyorumNe öğrencilerinize ne öğretmen odasındaki diğer hocalara kendinizle ilgili bir şey anlatmayın, esrarengiz olan birine daha saygılı olurlar..
Olan olmuş artık uzak durunca kimse size sataşamaz..
İnanın bütün öğretmenlerin şikayeti bu birçok ortamda bunlar ve iftira boyutundaki dedikodular döner durur.Ama hepsi birlikler çaylar kahveler ben bunlara nasıl katlanacağim hiç bilmiyorum
Olmayan özel hayatımın dedikodusu çıkmış üstelik iftiracı bu falan demişler kafayı yiyorum ya herkes birbirine göre konuşuyor burda insanlar gözüyle gördüğünü görmedim diyor gözüyle görmediğini sallıyor çalışmak istemiyorum ne kadar iğrenç bir yermiş atanmak için çok ugraşmiştim ama yediğim yemek burnumdan geldi
Bu sadece benim başimami geliyor ?İnanın bütün öğretmenlerin şikayeti bu birçok ortamda bunlar ve iftira boyutundaki dedikodular döner durur.
İş arkadaşından arkadaş olmaz, öğrenci bile sizin özel hayatınızla ilgili en ufak şey duysa kulaktan kulağa oynar gibi nerelere giden şeyler ile geri kulağınıza getirir..
Daha fena palazlanirlar diye korkuyorum yıldım artık yıldımyüzleş o zaman hepsi birlikte çay kahve içerken dikil öğretmenler odasına kim çıkardı bu lafı benim hakkımda de. gözünle gördün mü de.
Hayır işte bütün öğretmenlerin şikayeti bu dedim ya..Bu sadece benim başimami geliyor ?
Sene başinda gorevlendirme yapmak için elimden geleni yapacağım ama olmazsa o bir sene bana nasıl eziyet olacak karnım şimdiden ağrıyor.Hayır işte bütün öğretmenlerin şikayeti bu dedim ya..
Kaliteli insan işiyle boş insan kişiyle uğraşır meselesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?