alintiyi yanlis almisim baska yorumda .sizinkini almışım yanlışlıkla kusura bakmayin .Bu sadece sizin başınıza gelmiyor, yalnız değilsiniz. Pek ayrıntılı anlatmamışsınız durumu ama, duymazdan ve bilmezden gelin, işinize odaklanın, kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz özel hayatınız hakkında. Muhtemelen yüzünüze konuşmuyor, arkanızdan dedikodu yapıyorlardır. Gündemleri de yakında değişir. Başka birini çekiştirmeye başlarlar.
Saçmalama, okul dediğin yarın değişir, çok abartıyorsun. Git bir. Psikologla görüş böyle olmaz bu işYa istifa ya intihar edicem kaldiramadim bu durumu
Sana özelden yazabilir miyim ?Saçmalama, okul dediğin yarın değişir, çok abartıyorsun. Git bir. Psikologla görüş böyle olmaz bu iş
YazabilirsinSana özelden yazabilir miyim ?
Gerçekten artık iyice dramaya bağlamışsın. İstifa et madem, geçim derdi sorunu bu yaşananları eminim unuttururYa istifa ya intihar edicem kaldiramadim bu durumu
Ben de çalıştığım yerdeki insanlara pek ısınamadım, sizin gibi ben de öğretmenim, yeni dönemde baya mesafeli durmayı düşünüyorum, ilk yılımda adayım diye çok üstüme gelmişlerdi, sanırsam kadroya geçene kadar bu mobbing devam edecek , ben kendimden taviz vermiyorum genel olarak işimi iyi yapıp çıkıp evime geliyorum, iş dışında hiçbiri ile iletişim kurmuyorum , sosyal alanda da hepsi kısıtlı özel hayatıma asla dahil etmiyorum, bunlar kendimce aldığım önlemlerÖğretmenim .
Başı kapalı bile derkenBuharnin sebebi şu hepsinin bir arada olması benim itilip kakilmam evlenilmeyecek kız olmam başı kapalı kadınların bile pislik görmüş gibi benden kaçışmasi vs vsyani ben de anlayamadım bu duruma nasıl düştüm ben büyük şehirde büyüdüm küçük yere atandım ama ben de onlar gibi örümcek kafalı oldum sanirim