Çıldırıcam :(

Ya bitanesi var benden iyilikten başka birşey görmedi yerini sağlamlaştirinca ilk tekmeyi o vurdu niye yaptı niye yapıyor anlayamıyorum ya psikolojim çöktü

Ya bitanesi var benden iyilikten başka birşey görmedi yerini sağlamlaştirinca ilk tekmeyi o vurdu niye yaptı niye yapıyor anlayamıyorum ya psikolojim çöktü

Çünkü kötü. Siz aynı kötülükte olmadığınız sürece anlamanız mümkün değil. Sebebinin ne önemi var hem. O öyle bir insan işte. Kişileri değiştiremeyiz ama kişilere karşı kendimizi nasıl koruyacağımızı öğrenebiliriz. Psikolojiniz şimdiden çökerse ohooo. Daha ilk yılınız. Kötüler her yerde var. Burası olmasa başka yerde olur. Siz kendinize dönün. Kendinizi geliştirin, öğrencilerinizle iyi olun. Bu tip insanlardan zaten uzak durun. Onlar sizinle arkadaş olmak istese bile olmayın. Öyle bir tavrınız olsun ki, görüşmemek muhatap olmamak, mesafeli olmak sizin tercihiniz gibi görünsün ki öyle olmalı zaten.

Bakışlara nasıl katlanicam onu bilmiyorum ya kendimi asla aklayamadim cildiricam

Ay bir okulda neyi paylaşamadılar ya, ne dolap döndürülebilir ki, yapacağınjz basit, derse girip çıkacak tenefüslerde ya öğrencilerle ya da telefonla oyalanacaksınız. Siz bu kadar üzülmüşsünüz ama onlar yaeın bunlar hiç olmamış gibi davranır. Boşa kafa yoruyorsunuz.

Ayrıca milletin yalanını ispatlamakla neden uğraştınız. Tatil günü nasıl birbirinize girdiniz.

Tatil günü uğraşmadim geçen seneyi çok kötü geçirdim ayni şeyi önümüzdeki sene de yaşamak istemiyorum ama durum yaşayacağımı gösteriyor ve bu beni çok üzüyor

Bakışlara nasıl katlanicam onu bilmiyorum ya kendimi asla aklayamadim cildiricam

Olmayan özel hayatım
Bakın iftiraya uğrayan değil iftirayı atan ispatlamak zorundadır böyle durumlarda. Neden bu kadar üzülüyorsunuz ki, özel hayatsa size ait kimseyi ilgilendirmez, onlar ne söylerse söylesin temiz olduğunuzu biliyor olmak yetmeli size, başınız dik yürüyün. El ağzıyla yaşayan asla mutlu olamaz. Dedikodu yapsalar ne olur, gerçeği siz biliyorsunuz. Göreve yeni başlayan 22 yaşındaki kuzenim hakkında kurumunda evli çocuklu diye dedikodu çıkarmışlar, kız dünyayı dar etti kendine, ne değişti. Sadece o üzüldü, yerinde olsam kahkaha atar nüfus kayıtlarımı mı incelemişler nereden biliyorlar der geçerdim. Bir grup beyinsiz özel hayatınız hakkında konuştu diye siz söyledikleri gibi mi oldunuz. Takacak başka şey mi bulamadınız. Bu onların aşağılık olduğunu gösterir sadece, böyle kızarak da ancak onların ekmeğine yağ sürmüş olursunuz

Olmayan özel hayatım

Bu mudur gerçekten? Yani bir öğrenciye zarar verme, evli bir öğretmenin aklımı çelme gibi şeyler değil. Okul dışındaki özel hayatınız öyle mi? Fazla mı hassassınız acaba :) onlara açıklama yapmanızı gerektiren bir durum değil ki, aklanmak isteğiniz niye?

Tatil günü uğraşmadim geçen seneyi çok kötü geçirdim ayni şeyi önümüzdeki sene de yaşamak istemiyorum ama durum yaşayacağımı gösteriyor ve bu beni çok üzüyor
Siz böyle üzüldükçe onlar daha da arsızlaşır, hiç haberiniz yokmuş gibi devam edin, ima yapan olursa da başkasının ahlakı hakkında yorum yapıp dedikodu yapan ahlaksızın önde gidenidir deyin. El lafıyla ağlayarak yaşayamazsınız

Yani açıkça yazmadığınız için tahmin yürüteyim. Diyelim bu tipler "tolinin sevgilisi var eve atmış hem de" demiş olsunlar. Sanırım ben bu durumda böyle kulaklarına doğru eğilip "evet attım zabaha kadar duvarlar inledi anacım. Çocuk da kütür kütür erik gibi. Canınızı çektirmek gibi olmasın ama" der daha da delirtirdim. Müdüre ne diyecekler? "tolin kendi evinde, okul dışındaki hayatında kütür kütür çocukla ayıp şeyler yapmış hocam" mı? Kime ne? Ne aklanması yahu. Daha da sinir ederim ben.

İşte bunlar sizin benim gibi kültürlü insanların bakış açısı ama orda oyle bakmıyorlar hemen kötü kadın oluyorsunuz ki ortada öyle bir durumda yok ne evlenmeye evlenemeyecegim kaldı ne başka şeyler kaldı deli ettiler beni Müdür Yardımcısı benim hakkımda dikkat edin buna demiş benimle alakalı

Bu sadece sizin başınıza gelmiyor, yalnız değilsiniz. Pek ayrıntılı anlatmamışsınız durumu ama, duymazdan ve bilmezden gelin, işinize odaklanın, kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz özel hayatınız hakkında. Muhtemelen yüzünüze konuşmuyor, arkanızdan dedikodu yapıyorlardır. Gündemleri de yakında değişir. Başka birini çekiştirmeye başlarlar.

Öğretmen değilim fakat vaktiyle öğrermenlerini çok seven bir öğrenci olarak yorum yapacağım. Dedikodulara,iftiralara,haksızlığa karşı korkmadan dik duruş sergilememiz gerektiğini öğreten öğretmenlerim olmasaydı eğer beni bugün çalıştığım yerlerde en alt kademedeki insan dahi ezmeye kalkardı. Hep çok güçlü kimseden korkmayan hocalarım oldu. Sizde öyle olun.
Sitresten 6 kilo vermek nedir. Korktuğunuzu onlarla baş edemeyeceğinizi belli ettiğiniz an daha da çok üstünüze gelecekler hocam. Korktuğunuz için değil tenezzül etmediğiniz için onlarla muhatap olmayın. Size ters ters bakıyolarmı kafanızı çevirmeyin sizde onlara bakın.
Eğer ortada bir iftira dönüyorsa siz değil onlar korksun.

Öyle ama kimse yanımda dahi oturmak istemiyor artık

Zaten hakkimi helal etmiyorum her şerde bir hayır var sanırım Allahlarindan bulsunlar

Anlamadığım nokta, siz ne için atanmak istemiştiniz, meslektaşlarınız için mi?
Tavşan dağa küsmüş hesabı yapmayın lütfen, profesyonel iş hayatı bu acemice düşünceleri kaldırmaz.
E dedikodunuzu yapıyorlar, ne olmuş?
Sizi nasıl etkileyebilir ki eğer hayatınızın iş bölümünde kalırlarsa?
Siz o insanlarla çalışmıyorsunuz, işiniz eğitimcilik yani hedefiniz öğrenciler.
Başka kimseyi de muhatap almayın, bitti gitti.
İnanın anlayamadım bu buhranı.

Buharnin sebebi şu hepsinin bir arada olması benim itilip kakilmam evlenilmeyecek kız olmam başı kapalı kadınların bile pislik görmüş gibi benden kaçışmasi vs vs yani ben de anlayamadım bu duruma nasıl düştüm ben büyük şehirde büyüdüm küçük yere atandım ama ben de onlar gibi örümcek kafalı oldum sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…