Çıldırmak üzereyim.

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Gerçekten çok kötüyüm.
Lise mezunu ve daha önce hiç çalışmadım..
İş arıyorum aylardır ama bulamıyorum bulup gittiklerim de geri dönmüyor. 2.5 yıllık evliyim. 23 yaşındayım.
Üniversiteyi kazandım ama bölüm iyi değil diye bıraktım.. Açıktan da kaydım var ama onun da bölümünü istemiyorum.
Özel güvenlik mi olsam kursa gidip dedim onda da iş ilanlarına bakıyorum genel olarak bay ve vardiyalı istiyorlar.
Daha önce halk eğitimin hobi kursuna gittim pazartesi de ahşap boyama kursu kaydı için mesaj geldi.
Hem can sıkıntım gider hem para kazanırım diye işe girmek istiyorum ama yok yok yok bulamıyorum.. Deneyimsiz olduğum için kimse beni geri çağırmıyor istemiyor.
Evde oturmaktan çıldırmak üzereyim. Normal de şuan tatilde olacaktık ama tatile giderken arabamızın motoru yandı 4 5 milyar masraf çıktı geri döndük.. Senede 4 gün tatil yapacaktık onu da yapamadık bu bnm sıkıntıma daha da tuz biber oldu.
Sabahtan akşama kadar hergün evde oturuyorum. Kafayı sıyırmak üzereyim. Sürekli ağlıyorum.. Öneriniz ne siz olsanız naparsınız?

Kapatamadınız mı hala şu tatil konusunu? Olan olmuş gidemediniz de bu kadar takılmak çok gereksiz.
Kitap okuyun bol bol iyi gelir kafanız dağılır.
Çok kötüyseniz de bir psikiatriye gidin depresyon belirtisi var sanki.. sürekli ağlamanız normal değil ufak şeylere takılmanız da normal değil..
iş konusunda da sıkmayın canınızı hiç ummadığınız anda bulursunuz belki

Neden bu kadar ağlayıp üzülüyorsun ki? Evde yapılacak bir ton şey var. Ben işe girmeden evvel hep kendimi oyalayacak bir şeyler bulurdum. Mesela ciltli kitaplara başlardım heyecanla okurdum, kahvemi alırdım müzik dinleyip oturur defterime yazı yazardım. Bir şeyler araştırırdım. Kanaviçe yapardım, onları sonra çerçeveleyip odama asardım veya sevdiklerime hediye ederdim. El işi yapardım bazen, yine sevdiğim insanlara atkı vs örerdim. Bir hafta mesela kendime konu belirlerdim o konuda araştırma yapardım. Evde sıkılmazdım açıkçası. Ha sıkıldıysam da yürüyüşe çıkardım, bir hava almak bile iyi gelirdi. Şimdi işte o kadar yoruluyorum ki eve hasretim... Bence şükredin halinize en azından sağlıklısınız.

Tatil bu kadar olmazsa olmaz birşey mi?25 yaşındayım plaj deniz açık büfe üçlüsünü bile görmedim bilmediğim şeyin eksikliğini hissetmiyorum aramıyorumda gariplik bende mi?

Sürekli olunca birşey bulunmuyor malesef dediklerinizin çoğunu yaptım

hobi kursuna değil de office programları, ön muhasebe gibi bir bölüme gitseniz kurs olarak
benim tanıdığım bir kız vardı, sabah 9 akşam 10, c.tesi pazar dahil markette çalışıyordu, ona da bunu önermiştim, o şimdi neredeyse 3 yıl olacak bir şirkette muhasebede çalışıyor. sabah 8,30 akşam 6 hafta sonu yok
hem isterseniz iş görüşmelerine de gönderiyorlar sizi

Guvenlik şirketleri deli gibi bayan eleman aliyorlar.
Siteler hastaneler avmler gece klupleri restorantlar vs yerlerde bayan eleman bulundurmak mecburi zaten.
Silahli guvenlik egitimi sertifikasi almana bile gerek yok buralar icin.

Başvurdum grafikerlik ofis programları Vs. Tarzı kurslara msj bekliyorum

Guvenlik şirketleri deli gibi bayan eleman aliyorlar.
Siteler hastaneler avmler gece klupleri restorantlar vs yerlerde bayan eleman bulundurmak mecburi zaten.
Silahli guvenlik egitimi sertifikasi almana bile gerek yok buralar icin.

İnternet de herkes çok zor iş demiş kafama yatmıştı vazgeçer gibi oldum öyle olunca tanıdık da var bu işi yapan zor diyorlar

İnternet de herkes çok zor iş demiş kafama yatmıştı vazgeçer gibi oldum öyle olunca tanıdık da var bu işi yapan zor diyorlar
Guvenlik şirketleri bayan elemanlarin medeni durumlarina gore vardiya yapabilecekleri konumlara verirler kisileri.sitelere mesela yada avmlere gunduzcu olarak yerlestirilirler.
Neyse siz zor diyorsaniz eleyin tabi o secenegi

Turkuaz iş konusunu bilemiyorum da sen her gün çık bi yürüyüş yap. Sıkılmışsın gerçekten. Tatili de kafana takıp durma, benim başıma gelse vardır bir hayır, kaza bela gelmesindense evimde otururum diye düşünürdüm. Hayırlı değilmiş demek ki olmamış, bak kaç kişiler tatil yolunda kaza yaptı. Seneye yaparsınız yahu. Sıkma canını.

Bayramdan iki hafta önce pilatese gidiyordum ve hergün bir saat yürüyordum yürüyüş yaparken kaval kemiğimin acıması yüzünden bırakmak zorunda kaldım diyet yapıp spor yapıp zayıflayamayınca hevesim kaçtı Ama tekrar başlıcam yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…