• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmak üzereyim.

Bayramdan iki hafta önce pilatese gidiyordum ve hergün bir saat yürüyordum yürüyüş yaparken kaval kemiğimin acıması yüzünden bırakmak zorunda kaldım diyet yapıp spor yapıp zayıflayamayınca hevesim kaçtı Ama tekrar başlıcam yarın

Ben de başlasam ya of ya. Sen ne güzel pilatese gidiyormuşsun, ben gidemiyorum bebek var diye. Ne şanslısın. Bir şey yapmak istesem evde kendimi motive etmek zorundayım. Zaten oğlan da gündüzleri uyumuyor. Benim yerime de başla.

Kapatamadınız mı hala şu tatil konusunu? Olan olmuş gidemediniz de bu kadar takılmak çok gereksiz.
Kitap okuyun bol bol iyi gelir kafanız dağılır.
Çok kötüyseniz de bir psikiatriye gidin depresyon belirtisi var sanki.. sürekli ağlamanız normal değil ufak şeylere takılmanız da normal değil..
iş konusunda da sıkmayın canınızı hiç ummadığınız anda bulursunuz belki
+1

Gel kız beraber diyet yapalım yarışalım belki beni geçmek seni motive eder ne dersin?

Aşırı takintilisiniz. Kayinvalidenize, kayinpederinize, kayinpederin eşine, kiloya, işsizliğe, tatile gidememeye, kurban kesmeye vs vs vs. Hayatı kendi kendinize aşırı zorlastiriyorsunuz.
Ben de çalışmıyorum, bazen iş olursa eşimin ofisine gidiyorum. Onun dışında hamile kalana kadar spora, yuzmeye, hobi kurslarina gittim hep. Arkadaşlarimla görüşüyorum, kitap okuyorum, zaten klasik ev işleri de var, günler yetmiyor bile.
Koca kadinsiniz, kendi kendinizi oyalayabilmeniz lazım. Takıntı haline getirdiginiz için hersey daha da zorlaşıyor

Tatil konusu dahil bir çok konuya sanırım sıkıntıdan biraz fazla takılıyorsunuz. Ben kendi paramı kazanmaya başlayana kadar deniz ve tatil yüzü görmeden o kadar çok tatil dönemi geçirdim ki, dert etmek aklima gelmedi.

Evlendikten sonra 1 sene kadar bende çalışmadım daha doğrusu şehir ve ev taşıma derken evdeydim. Bazen işleri yetistiremiyordum. Yemek, temizlik, kitap okumak, el işi gibi bir çok faaliyet yapabilirsiniz. Açıktan üniversite bile okunur. Siz istedikten sonra...

Bende ev hanımıyım. Örgü örüyorum kitap okuyorum film izliyorum. Bu aralar kursa gidiyorum müzik aleti öğrenmek istediğim için. Ve daha milyonlarca şey yapabiliyorum eşim işten geldiğinde veya izin günlerinde sıkılmıyor musun diye? Nie sıkılır insan hiç anlamam ki.

Sizde tatili bu kadar takmayın belkide hayırlısı buydu. Her şer gibi gördüğümüzün arkasında bir hayır vardır bizim goremeyip rabbimizim gördüğu. Daha fazla üzulmeyin artık. Kendinize uğraslar bulun. Örgü örün müzik dinleyin kitao okuyun plates yapın temizlik yapın yeni tatlılar yapın. Çıkın yürüyüş yapın bisiklet sürün alışverişe gidin yani yapılacak daha sayılamayan çok.şey var.

Calismiyorsun diye sabahtan aksama evde oturmak zorunda misin? Spor salonuna kaydol git, alisveris yap, yuruyuse cik, yemege cik... Tek sıkıliyorsan aksam esinle cikin gezin. Niye evde durup durup agliyorsun? Oyle bir anlatiyorsun ki sanki iş yerlerinde sabahtan aksama parti verip, eglence yapiyorlar.

Can'ım bence sorun şu, bir işi sonuna kadar götürememen ya da götürmek istememen...Zayıflayamadın diye diyeti bıraktın,kaval kemiğin zedelendi diye sporu,iş bulamayacağına inandığın için okulu bıraktın.Yani birşey de karar kıl da gerisi olur zaten...Bütün gün kendi kendine kurup depresyona giriyorsun.
Önceden de demiştim rahatsızlığım vardı spora gitmeden evde pilatesle 1 yıl da hem sıkılaştım hem kilo verdim.Kişisel gelişim yazıları ve kitaplarıyla hayatıma yön verdim stres kalmadı,kaç kez işim için gerekli olan sınava girdim uzun yollar gidip pes etmeden tekrar baştan çalıştım oldu.Çocuk için bekledim bekledim şimdi olmayınca işime devam edeceğim bazı şeyleri zorlamadan hayatı kendime dar etmeden devam ediyorum.Duamı ediyorum.Rahatlıyorum böylelikle.Sanırım sende şükür ve dua yok...En büyük eksikliğin bu hayatta..

Gerçekten çok kötüyüm.
Lise mezunu ve daha önce hiç çalışmadım..
İş arıyorum aylardır ama bulamıyorum bulup gittiklerim de geri dönmüyor. 2.5 yıllık evliyim. 23 yaşındayım.
Üniversiteyi kazandım ama bölüm iyi değil diye bıraktım.. Açıktan da kaydım var ama onun da bölümünü istemiyorum.
Özel güvenlik mi olsam kursa gidip dedim onda da iş ilanlarına bakıyorum genel olarak bay ve vardiyalı istiyorlar.
Daha önce halk eğitimin hobi kursuna gittim pazartesi de ahşap boyama kursu kaydı için mesaj geldi.
Hem can sıkıntım gider hem para kazanırım diye işe girmek istiyorum ama yok yok yok bulamıyorum.. Deneyimsiz olduğum için kimse beni geri çağırmıyor istemiyor.
Evde oturmaktan çıldırmak üzereyim. Normal de şuan tatilde olacaktık ama tatile giderken arabamızın motoru yandı 4 5 milyar masraf çıktı geri döndük.. Senede 4 gün tatil yapacaktık onu da yapamadık bu bnm sıkıntıma daha da tuz biber oldu.
Sabahtan akşama kadar hergün evde oturuyorum. Kafayı sıyırmak üzereyim. Sürekli ağlıyorum.. Öneriniz ne siz olsanız naparsınız?

Bence psikolojik destek alman lazim.. cok kafaya taktin herseyi sonu sana zarar.

Ay turkuaz kk olarak toplanıp seni tatilemi göndersek ne etsek.
Sende rahatla bizde rahatlayalım. :işsiz:

Ben 5 kurus vermem beni sayma :işsiz:

açıktan üni okuyabilir, imkan varsa örgün de okuyabilirsin. ya da kursa vs gidebilirsin.

Üniversite kazandım bölüm iyi değil,açıktada kaydım var ama bölümünü beğenmiyorum bahanelerini geç önce. Açık öğretimden beğendiğin bölüme kayıt yaptırsaydın ozaman yada ne bekliyordun ki tıp fakültesi,hukuk fakültesi falan mı olsun açıköğretimde? Okumak zor geldi kısa yoldan iş baktım de daha iyi. Kısa yol diye seçtiğin yol aslında çok daha uzun ve yorucu haberin olsun. Yaşın çok küçük geç kalmış sayılmazsın.

Valla madem skldin o zaman kendimden ornek veriim suan univ okuyorum 2 yi :) orgu ordum bi ara ve suan kurslar aciliyomus kursa yazilicam yoksa evde otur allah otur kafayi yeriz artik beni orgude kesmiyo sende kursa git mutlaka

Valla madem skldin o zaman kendimden ornek veriim suan univ okuyorum 2 yi :) orgu ordum bi ara ve suan kurslar aciliyomus kursa yazilicam yoksa evde otur allah otur kafayi yeriz artik beni orgude kesmiyo sende kursa git mutlaka

Hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama çocuk, bebek, hasta bakıcılığı, oyun ablalığı yapabilirsiniz bence internette bir sürü ilan var hemde iyi kazanıyorlar.

hamilelik dolayısıyla işimden ayrıldım 5 aydır evdeyim ama o kadar yoğunum ki oturmaya zaman bulamıyorum. he bu sene tatile bende gidemedim fazla dışarı çıkamadım bunun sıkıntısı oldu ama o kadar takılmadım. İsmek Amigurumi kursuna yazıldım ve bitirdim. örgü kitap ev derken he bu arada üniversite son senedeydim onu da bitirdim ders çalışma derken baya dolu dolu geçti zamanım. kedini oyalayacak şeyler bulman lazım. takıntılarından vazgeçmen lazım

Back
X