Arastırdığıma göre saksıdakiler spring tail ( kuyruklu zıplayanlar) banyoda çıkan gümüşçül veya gümüş böceği.. siyah olanda spring tail in yetışkın hali sanırımm
Koçtaştan pahalı bi torflu toprak almıştım.. o toprakla değiştirdiğim bitkilerın hepsi böceklendı... eşim fazla sulamış benım haberım olmadanBende de saksi bitkileri var bir an korktum ama bu boceklerin saksida cikma sebepleri fazla sulamakmış ve bitkinin saglikli olmadigini gosteriyormuş.
Her bonyaya bir şişe domestos dökrum tavana kadar.. giderlerıde lavabo aç yaptım.. ama yine çıktılar evimde kedim olduğu için ilaçlama olayı nasıl olacakÜsttekilerden bizim banyoda da vardı ben naftalin koydum giderlere kayboldular zararsız diye düşündüm öldürmek istemedim.ama naftalin zararlı diyorlar.Diğer ikisinide ilk kez görüyorum
Ilaclama sırketlerındekı profesyonel ılaclar genelde ev sahıplerı evdeyken ılaclama yapıyorlar yanı canlılar etkılenmıyor dıye bılıyorumHer bonyaya bir şişe domestos dökrum tavana kadar.. giderlerıde lavabo aç yaptım.. ama yine çıktılar evimde kedim olduğu için ilaçlama olayı nasıl olacak
Aynen öyle jel ilaçlama yapılıyor ve sadece 3 4 gün kimyasalla temizlenmemesi lazım evin o kadar.Ilaclama sırketlerındekı profesyonel ılaclar genelde ev sahıplerı evdeyken ılaclama yapıyorlar yanı canlılar etkılenmıyor dıye bılıyorum
Bizim kiracı evi ilaçlatmıştı yazın,2 hafta başka bir evde kalmıştı onunda balıkları vardı.Ama ilaçlama şirketini çok iyi seçin aman diyim.Bazıları öyle evleri soyuyorlar.Her bonyaya bir şişe domestos dökrum tavana kadar.. giderlerıde lavabo aç yaptım.. ama yine çıktılar evimde kedim olduğu için ilaçlama olayı nasıl olacak
Tamamen kökünü kurutuyorlar mı bu böceğin? Bazı forumlara baktım 7 yıldan berı aynı evde yasayanlar varmışİlkini tanıyorum; bir çeşit güve böceği olması lazım (-Balık güve- diyordu anneannem, Gümüşçül daha karizmatik isimmiş); bilhassa duvardaki tabloların-çerçevelerin arkasına saklanmayı pek severler, anneannemlerin evine gittiğimizde duvardaki çerçevelerin arkasına bakardık bunlardan bulabilmek için kuzenlerle; kumaş, kağıt tarzı şeyleri de yerler.
Çözümü, ilaçlama.
Kumaş, kağıt filan yiyor bunlar bildiğim kadarıyla. Kıyafetlerinizi mahvetmeden el atın.
Çok sağolun.. sonra ev detaylı temızlenıyor mu? Giysılere kadar tabak çanak herşey?Aynen öyle jel ilaçlama yapılıyor ve sadece 3 4 gün kimyasalla temizlenmemesi lazım evin o kadar.
Normal hayata aynen devam.
Zaten ilaçlanan noktalar da dip bucak, süpürgelikler falan olduğundan 15 dk da bitiyor.
Ne koku ne bir şey.
Ben yazın basında yaptırdım ev resmen botanık bahcesının ıcınde bızım. Oyle sınırlerım bozulmustu kı yatmadan once heryere bakıyorduk e bebek var evde ya agzına kulagına gırerse dıye ılaclattık. Evden hıc cıkmadık ve yaz boyu bocek falan gelmedıAynen öyle jel ilaçlama yapılıyor ve sadece 3 4 gün kimyasalla temizlenmemesi lazım evin o kadar.
Normal hayata aynen devam.
Zaten ilaçlanan noktalar da dip bucak, süpürgelikler falan olduğundan 15 dk da bitiyor.
Ne koku ne bir şey.
Bende balık var kuyruklu sıçrayan var ne ararsan :)))) 2 hafta artık otel yolları görundu bizeBizim kiracı evi ilaçlatmıştı yazın,2 hafta başka bir evde kalmıştı onunda balıkları vardı.Ama ilaçlama şirketini çok iyi seçin aman diyim.Bazıları öyle evleri soyuyorlar.
Tamamen kökünü kurutuyorlar mı bu böceğin? Bazı forumlara baktım 7 yıldan berı aynı evde yasayanlar varmış
Hayır sadece mutfakdolabı altları supurgelıkler kapı pencere kenarlarıÇok sağolun.. sonra ev detaylı temızlenıyor mu? Giysılere kadar tabak çanak herşey?
Çiçeklerım öyle buyuk ve harıkalar ki gözum gıbı bakıyordumbizim evde şu gümüşlerden çıkmıştı hatta hamam böceği vardı biara dışardan gelmiş.detan-raid tablet attım kedimin ulaşamayacağı yerlere hepsi öldü ölüleri topladım daha hiç görmüyorum.gümüş böcekleri her evde var neredeyse ama çok hızlı hareket ediyorlar ve gece çıkıyorlar o yüzden onları görmezsin pek.ben olsam atardım heralde saksıları şimdiye aşırı korkuyorum böcekten.beyaz bir böcek var küçücük ama hep ölüler tek tük onların ölülerini görüyorum.sanırım tabletten dolayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?