Çıldırmak üzereyim !

SucveCeza

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
1.730
1.996
133
Evimi böcekler bastı... evimde yaklaşık 10-15 tane bitkim var onların içinde beyaz -şeffaf renkte minik bıyıklı böcekler gördüm.. daha sonrada banyom da bir böcek gördüm.. daha sonra salonda baska bir cins böcek gördüm... ekte fotoğraflarını ekliyorum. Evim hayvanat bahçesine mi dönüyor ? Yoksa bunların türleri aynı mı ? Bu böceklerle evinde karşılasan biri ne olur bana yardım etsin.. bu saksımda ki olan böcekler
Bunların hepsi 3 gün içinde çıktı...ve ben temizlik delisi biriyim ... gecenin 2 si oldu uyuyamıyorummm

Evimde kedım var kendım bireysel ilaçlama yapamıycam.. sanırım ilaçlama şirketı geldığınde eve 10 gun falan girilmiyormuş ? Etrafınızda var mı ilaçlama yaptıran yardım edin kk kızları

Son düzenleyen: Moderatör:
Arastırdığıma göre saksıdakiler spring tail ( kuyruklu zıplayanlar) banyoda çıkan gümüşçül veya gümüş böceği.. siyah olanda spring tail in yetışkın hali sanırımm

Arastırdığıma göre saksıdakiler spring tail ( kuyruklu zıplayanlar) banyoda çıkan gümüşçül veya gümüş böceği.. siyah olanda spring tail in yetışkın hali sanırımm

Bende de saksi bitkileri var bir an korktum ama bu boceklerin saksida cikma sebepleri fazla sulamakmış ve bitkinin saglikli olmadigini gosteriyormuş.

O gümüş böceğinden illallah ettik.
Biri taşınırken binaya geldi ve tüm dairelere yayıldı.
En çok karton ahşap vb şeyleri sevip nemli alanda yaşıyor ve günde 100 e kdr yumurta bırakabiliyormuş.
İlaçlama yapmadan kökü kazınmıyor onun.
Diğerlerini bilemeyeceğim ama sadece gümüş için bile ilaçlama şart olduğundan, diğerleri de hallolur.

Üsttekilerden bizim banyoda da vardı ben naftalin koydum giderlere kayboldular zararsız diye düşündüm öldürmek istemedim.ama naftalin zararlı diyorlar.Diğer ikisinide ilk kez görüyorum

Bende de saksi bitkileri var bir an korktum ama bu boceklerin saksida cikma sebepleri fazla sulamakmış ve bitkinin saglikli olmadigini gosteriyormuş.
Koçtaştan pahalı bi torflu toprak almıştım.. o toprakla değiştirdiğim bitkilerın hepsi böceklendı... eşim fazla sulamış benım haberım olmadan

Detan alın butun odalara koyun ve eger balkon varsa cıceklerınızı orays cıkarın. Vallahi yerımde duramıyorum suan onu gordum tuyum tersıne dondu. Valla evı kazırdım sanırım

Üsttekilerden bizim banyoda da vardı ben naftalin koydum giderlere kayboldular zararsız diye düşündüm öldürmek istemedim.ama naftalin zararlı diyorlar.Diğer ikisinide ilk kez görüyorum
Her bonyaya bir şişe domestos dökrum tavana kadar.. giderlerıde lavabo aç yaptım.. ama yine çıktılar evimde kedim olduğu için ilaçlama olayı nasıl olacak

Her bonyaya bir şişe domestos dökrum tavana kadar.. giderlerıde lavabo aç yaptım.. ama yine çıktılar evimde kedim olduğu için ilaçlama olayı nasıl olacak
Ilaclama sırketlerındekı profesyonel ılaclar genelde ev sahıplerı evdeyken ılaclama yapıyorlar yanı canlılar etkılenmıyor dıye bılıyorum

İlkini tanıyorum; bir çeşit güve böceği olması lazım (-Balık güve- diyordu anneannem, Gümüşçül daha karizmatik isimmiş ); bilhassa duvardaki tabloların-çerçevelerin arkasına saklanmayı pek severler, anneannemlerin evine gittiğimizde duvardaki çerçevelerin arkasına bakardık bunlardan bulabilmek için kuzenlerle.

Çözümü, ilaçlama.
Kumaş, kağıt filan yiyor bunlar bildiğim kadarıyla. Kıyafetlerinizi mahvetmeden el atın.

Ilaclama sırketlerındekı profesyonel ılaclar genelde ev sahıplerı evdeyken ılaclama yapıyorlar yanı canlılar etkılenmıyor dıye bılıyorum
Aynen öyle jel ilaçlama yapılıyor ve sadece 3 4 gün kimyasalla temizlenmemesi lazım evin o kadar.
Normal hayata aynen devam.
Zaten ilaçlanan noktalar da dip bucak, süpürgelikler falan olduğundan 15 dk da bitiyor.
Ne koku ne bir şey.

Bizim kiracı evi ilaçlatmıştı yazın,2 hafta başka bir evde kalmıştı onunda balıkları vardı.Ama ilaçlama şirketini çok iyi seçin aman diyim.Bazıları öyle evleri soyuyorlar.

Tamamen kökünü kurutuyorlar mı bu böceğin? Bazı forumlara baktım 7 yıldan berı aynı evde yasayanlar varmış

Çok sağolun.. sonra ev detaylı temızlenıyor mu? Giysılere kadar tabak çanak herşey?

bizim evde şu gümüşlerden çıkmıştı hatta hamam böceği vardı biara dışardan gelmiş.detan-raid tablet attım kedimin ulaşamayacağı yerlere hepsi öldü ölüleri topladım daha hiç görmüyorum.gümüş böcekleri her evde var neredeyse ama çok hızlı hareket ediyorlar ve gece çıkıyorlar o yüzden onları görmezsin pek.ben olsam atardım heralde saksıları şimdiye aşırı korkuyorum böcekten.beyaz bir böcek var küçücük ama hep ölüler tek tük onların ölülerini görüyorum.sanırım tabletten dolayı.

Ben yazın basında yaptırdım ev resmen botanık bahcesının ıcınde bızım. Oyle sınırlerım bozulmustu kı yatmadan once heryere bakıyorduk e bebek var evde ya agzına kulagına gırerse dıye ılaclattık. Evden hıc cıkmadık ve yaz boyu bocek falan gelmedı

Bizim kiracı evi ilaçlatmıştı yazın,2 hafta başka bir evde kalmıştı onunda balıkları vardı.Ama ilaçlama şirketini çok iyi seçin aman diyim.Bazıları öyle evleri soyuyorlar.
Bende balık var kuyruklu sıçrayan var ne ararsan :)))) 2 hafta artık otel yolları görundu bize

Çok sağolun.. sonra ev detaylı temızlenıyor mu? Giysılere kadar tabak çanak herşey?
Hayır sadece mutfakdolabı altları supurgelıkler kapı pencere kenarları onlar gıdınce zaten ılacın etkısıyle butun bocekler fıskırıyor yuvalarındandetaylı temızlık ıcın kolları sız sıvayacaksınız

Çiçeklerım öyle buyuk ve harıkalar ki gözum gıbı bakıyordum(( atılcak şeyler değil((( bende telefon ışığını yaktığımda göruyorum aşırı kuçuk ve şeffaflar... dip köşe temızlık yaparken farkettım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…