- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.572
- 108
Onunki tahta kurusuyduBende balık var kuyruklu sıçrayan var ne ararsan :)))) 2 hafta artık otel yolları görundu bize
ben çiçek almadım hiç eve aşırı korktuğum için.yani gözüm görmez atardım kesinÇiçeklerım öyle buyuk ve harıkalar ki gözum gıbı bakıyordum(( atılcak şeyler değil ((( bende telefon ışığını yaktığımda göruyorum aşırı kuçuk ve şeffaflar... dip köşe temızlık yaparken farkettım...
Yok yok, normal temizlik o kadar.Çok sağolun.. sonra ev detaylı temızlenıyor mu? Giysılere kadar tabak çanak herşey?
Sizinki gümüş böceğiydi değil mi ? Çok teşekkür ederim ayrıca bu saatte ilgilendiğiniz içinYok yok, normal temizlik o kadar.
Benim evimde 2 küçük bebekle ilaçlama yapıldı(sadece birkaç saat dışarı çıktık önlem olarak) o sebeple çok detaylı araştırdık.
Jel ilaçlamada adam sırtında bir tüple geliyor, elinde hortum gibi bir şey, tüm duvar dipleri banyo küvet, eşya arkaları sıkıp gidiyor.
Ne maske kullanıyor ne de sizden eşya kapatmanızı falan istiyor.
Gaz gibi yaygın değil, katman dahi oluşturmuyor görünürde.
O sebeple bulaşmıyor sıkılan yer dışında.
Tek önemli nokta ne kadar uzun kalırsa yerde o kadar etki etmesi, yavrular da çıkıp temas etsin ki kökü kazınsın demişti.
Sadece süpürdük, 4 gün yer silmedik o kadar.
Sitece anlaştığımızdan 60 tl gibi nir fiyat ödedik geçen sene.
Çok basit bir işlem hatta senelik yaptırmak lazım önlem olarak:)
bunlarda ne envai çeşit böcekEvimi böcekler bastı... evimde yaklaşık 10-15 tane bitkim var onların içinde beyaz -şeffaf renkte minik bıyıklı böcekler gördüm.. daha sonrada banyom da bir böcek gördüm.. daha sonra salonda baska bir cins böcek gördüm... ekte fotoğraflarını ekliyorum. Evim hayvanat bahçesine mi dönüyor ? Yoksa bunların türleri aynı mı ? Bu böceklerle evinde karşılasan biri ne olur bana yardım etsin.. Eki Görüntüle 2560858 Eki Görüntüle 2560859 Eki Görüntüle 2560860 bu saksımda ki olan böcekler
Bunların hepsi 3 gün içinde çıktı...ve ben temizlik delisi biriyim ... gecenin 2 si oldu uyuyamıyorummm
Evimde kedım var kendım bireysel ilaçlama yapamıycam.. sanırım ilaçlama şirketı geldığınde eve 10 gun falan girilmiyormuş ? Etrafınızda var mı ilaçlama yaptıran yardım edin kk kızları ❤
Kediler böcek yemeyi sever. İlaçlamayın o yüzden.Koçtaştan pahalı bi torflu toprak almıştım.. o toprakla değiştirdiğim bitkilerın hepsi böceklendı... eşim fazla sulamış benım haberım olmadan
illattıktan sonra 1 hagta eve gırmesek olur mu?Kediler böcek yemeyi sever. İlaçlamayın o yüzden.
Hayvancağız zehirlenmesin.
Kedım ölü böceklerı yiyip zehırlenır dıye korkuyorumİlaçlatın. Evden gitmenize gerek yok. Biz ilaçlattık evdeyken pencere bile açmadık. Uyardıkları tek şey 3 gün ıslak temizlik yapmayın oldu.
Onu ilaç firmaları daha iyi bilir.B
illattıktan sonra 1 hagta eve gırmesek olur mu?
Çiçekler için mavi toz şeklinde bir ilaç var..sulandırıp toprağına döküyorsunuz.çiçeğe zarar vermiyor ama topraktaki parazitleri önlüyor.çiçekçilere bir sorun isterseniz..çiçek bitine benzettim ben beyaz olanları.sonrasında yeşile dönüyor.yapraklarında var mı böcekler kontrol ettiniz mi?..bitkilerinizde organik gübre kullandıysanız toprağı kurumadan sulamayın kızlar. Yoksa sonuçları böyle oluyor
Kedım ölü böceklerı yiyip zehırlenır dıye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?