- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
-
Onceki konularinizi bilmiyorum ben .Gitmeyin eşiniz haklı. Linç ekibi hayatta da her zaman her yerde mevcut bosvereceksiniz lincle besleniyorlarsa.Ben bilinçli biriyim . Çıkmıyorum çıkanı da uyarıyorum . Sadece ruh halim çok dengesizlesti . Zaten insanlar buraya moralleri bozuk olduğunda sağlıklı dusunemediklerinde yazıyorlar . Ama bu durumda bile linç ekibi maşallah hazır onları asla ciddiye almıyorum . Motive eden destek olan arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim sayenizde biraz da olsa içim rahatladi
Sanırım anneyimKadın hamile ülke vahim durumda psikolojisi nasil olabilir ki sanırım anne degilsiniz.Ogretmenlik yapmakla bunun ilgisi de yok zaten karantina gunleri filmlerde olurdu bizler şu an imkansiz gördüğümüzü yaşıyoruz. Meslekten vurmaya gerek yok.
Çok tatlısınız teşekkür ederimOnceki konularinizi bilmiyorum ben .Gitmeyin eşiniz haklı. Linç ekibi hayatta da her zaman her yerde mevcut bosvereceksiniz lincle besleniyorlarsa.
Sanırım anneyimEvde oldukça aktif sosyal dışa dönük doğduğundan beri fing fing gezen 6 yaşında yerinde asla durmayan ama 13 gündür evden çıkmayan bir tatlı cadı var. Ayrıca işe gitmesi gereken güya idari izinli ama işleri dağ gibi birikmiş işe gitmesi gereken bir annesi var .Niyeyse biz ayılıpbayılıp krizlere girmiyoruz. Kırdık dizimizi oturuyoruz. Biz robotuz demek ki ? Ben meslekten vurmuşsam sizde annelikten vurma derdine düşmüsünüz ne alaka ? Anne olmayanlar anlayamıyor mu bu konuyu ?
Zaten sadece siz ücretsiz izne çıkarıldınız. İlksiniz ülkede , o kadar bencilsiniz ki . Tüm konularınızın özeti bencillik. Bu konuda öyle annemi özledim dışarı çıkacağım, bana ne bana ne inanın gözümde bir çocuk tutumundasınız. Tek hamile sizsiniz annesinden ayrı düşen sadece sizsiniz işsiz kalan borcu olan psikolojik olarak zayıf olan karantinada olan hepsi sadece sizsiniz. . . pes ediyorum sizsiniz. . .Ayılıp bayıldım diye nereye yazdım ben? Bunaldim dedim yahu zevk mi alıyorsunuz zaten bunalan birine aklınızda yuklendiginizi zannettiginizde . Bizde çıkmıyoruz bizde önlem alıyoruz bizde bilincliyiz . Siz hiç mi kimseye bunaldim sıkıldım demiyorsunuz ?
Dune kadar çalışıyordum. Ücretsiz zorunlu izne cikarildim akabinde de hamileliğin bahanesiyle isime son verildi . parasal sıkıntılarımızın olabileceği de bunaltamaz mi beni? Sizin gibi hem izinli olup hem maaşımızı alamıyoruz o yüzden de her şeyi düşünmek zorundayiz
Zaten sadece siz ücretsiz izne çıkarıldınız. İlksiniz ülkede , o kadar bencilsiniz ki . Tüm konularınızın özeti bencillik. Bu konuda öyle annemi özledim dışarı çıkacağım, bana ne bana ne inanın gözümde bir çocuk tutumundasınız. Tek hamile sizsiniz annesinden ayrı düşen sadece sizsiniz işsiz kalan borcu olan psikolojik olarak zayıf olan karantinada olan hepsi sadece sizsiniz. . . pes ediyorum sizsiniz. . .
Hah iste ogretmen Hanim azda insanlarin ne halde oldugunu siz dusununAsıl bencil sizsiniz . Insanların ne durumda olduğunu düşünmeden içinizdeki öfkeyi kini her durumda her konuda söylüyorsunuz . Yapıcı değil yitiğisiniz nefret dolusunuz . Oturduğunuz yerden çalışmadan paranızı alıyorsunuz . Parasız işsiz kalan insanları anlamanız mümkün değil . Dilerim bir gün işsiz ve parasız kalmazsınız da anlamazsınız . Artık bir şey yazmayın ben sizin gibileri muhatap almıyorum işinize bakın.
Allah aşkına öğretmen olmakla ne alakası var . Öğretmenler bunalmaz mi ? Sizin başa çıkamadığınız çocuklarla biz 1 sene sabah akşam uğraşıyoruzDisarida gezenlere hakkini Helal etmeyip içeri de cildirmak ne kadar dogru bilemicem goruntulu arayin nolacak ayy ne meraklisiniz ya oturun iste evde ogretmensiniz ustelik örnek teskil etmeniz gerekir iki cocukla biz nasi caniz
Primses iste gencecik hemsire oldu lanet koronadan bunlar hala isin ozledim banane banane tarafindaBu hamilelik bi bende mi duygusallik yapmiyor acaba?
Demir gibiyim, evden de cikamiyorum 2.5 yasinda cocukla. Takiliyoruz iste ne olmus yani, oturun kitap falan okuyun kpss calisiyormussunuz ne guzel bol bol vakit. Sinava hazirlananlarin arayip bulamadigi sey
Bende aynı durumdayım . Özel okulda öğretmen olunca alamıyorsunuz paranızı . Bilmiyorsunuz heralde ben öğreteyim sizeHah iste ogretmen Hanim azda insanlarin ne halde oldugunu siz dusunun
Ne kadar ilgincsiniz ya . Gencecik hemşire için bende üzüldüm dua ettim . Ozleyemez miyim ?özledim diye kendimi sokaklara mi attım? 2 haftadır bende çıkmıyorum dışarı? Anca konuşuyorsunuzPrimses iste gencecik hemsire oldu lanet koronadan bunlar hala isin ozledim banane banane tarafindabari kocasi akli selim birisi
Belli sabrindan benim basa cikamadiggimi Kim söyledi sozde ogretmen sen kac evden en iyisi milletin cocugunu eylemek kolay gerci siz bu sabirsizlikla o cocuklara da olmasi gereken egitimi veremiyirsunuzdurAllah aşkına öğretmen olmakla ne alakası var . Öğretmenler bunalmaz mi ? Sizin başa çıkamadığınız çocuklarla biz 1 sene sabah akşam uğraşıyoruz
Gerek yok siz kendinize baska seyler ogretin mesela iki metrelik mesafeyi gerekmedikce disari cikmamayi annenizin babanizin kisaca yaslilarimizin hayatini riske atmamayi sabiriBende aynı durumdayım . Özel okulda öğretmen olunca alamıyorsunuz paranızı . Bilmiyorsunuz heralde ben öğreteyim size
Belli sabrindan benim basa cikamadiggimi Kim söyledi sozde ogretmen sen kac evden en iyisi milletin cocugunu eylemek kolay gerci siz bu sabirsizlikla o cocuklara da olmasi gereken egitimi veremiyirsunuzdur
Insanlarin hayatini tehlikeye atmak isteyen sizsiniz bende sizi Allaha havale ediyorumNe kadar büyük vebale giriyorsunuz . Allah sorsun bir şey demiyorum size .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?