Cildirmak uzereyim

Canım ben şu an hamileyim ve daha cok yeni. Ailemle aynı şehirde değilim eşimde calısıyor. Ve ben günlerdir yanlızım görüntülü konuşuyorum evet 10 dk diyorsun ama asıl önemli olan o 10 dk zaten. Hamilesin kendine dikkat etmelisin eşin de seni düşünüyor

Onceki konularinizi bilmiyorum ben .Gitmeyin eşiniz haklı. Linç ekibi hayatta da her zaman her yerde mevcut bosvereceksiniz lincle besleniyorlarsa.

Sanırım anneyim Evde oldukça aktif sosyal dışa dönük doğduğundan beri fing fing gezen 6 yaşında yerinde asla durmayan ama 13 gündür evden çıkmayan bir tatlı cadı var. Ayrıca işe gitmesi gereken güya idari izinli ama işleri dağ gibi birikmiş işe gitmesi gereken bir annesi var .Niyeyse biz ayılıpbayılıp krizlere girmiyoruz. Kırdık dizimizi oturuyoruz. Biz robotuz demek ki ? Ben meslekten vurmuşsam sizde annelikten vurma derdine düşmüsünüz ne alaka ? Anne olmayanlar anlayamıyor mu bu konuyu ?

Ayılıp bayıldım diye nereye yazdım ben? Bunaldim dedim yahu zevk mi alıyorsunuz zaten bunalan birine aklınızda yuklendiginizi zannettiginizde . Bizde çıkmıyoruz bizde önlem alıyoruz bizde bilincliyiz . Siz hiç mi kimseye bunaldim sıkıldım demiyorsunuz ?
Dune kadar çalışıyordum. Ücretsiz zorunlu izne cikarildim akabinde de hamileliğin bahanesiyle isime son verildi . parasal sıkıntılarımızın olabileceği de bunaltamaz mi beni? Sizin gibi hem izinli olup hem maaşımızı alamıyoruz o yüzden de her şeyi düşünmek zorundayiz

Zaten sadece siz ücretsiz izne çıkarıldınız. İlksiniz ülkede , o kadar bencilsiniz ki . Tüm konularınızın özeti bencillik. Bu konuda öyle annemi özledim dışarı çıkacağım, bana ne bana ne inanın gözümde bir çocuk tutumundasınız. Tek hamile sizsiniz annesinden ayrı düşen sadece sizsiniz işsiz kalan borcu olan psikolojik olarak zayıf olan karantinada olan hepsi sadece sizsiniz. . . pes ediyorum sizsiniz. . .

Ya baska bir konuda da koskoca evli adam ailemin yanına gideceğim diye tutuşmuş. Bu kocaman insanların anne baba diye ağlamalarını asla anlayamacağım ki dünya şuan bu haldeyken inanılmaz gereksiz bir kapris. Çocuk musunuz 10 dk göreyim diyorsunuz ve öğretmensiniz ? Şaka gibi bazı kavga sebepleri. Böyle bir durumda gerekirse 1 sene görmem yine de ailemi riske atmam. Duygusal bir kız çocuğu gibi değil de mantıklı bir kadin gibi düşünmenizi diliyorum. Allah'tan eşiniz aklı basındaymista git gel yaptirmiyor size.

Asıl bencil sizsiniz . Insanların ne durumda olduğunu düşünmeden içinizdeki öfkeyi kini her durumda her konuda söylüyorsunuz . Yapıcı değil yitiğisiniz nefret dolusunuz . Oturduğunuz yerden çalışmadan paranızı alıyorsunuz . Parasız işsiz kalan insanları anlamanız mümkün değil . Dilerim bir gün işsiz ve parasız kalmazsınız da anlamazsınız . Artık bir şey yazmayın ben sizin gibileri muhatap almıyorum işinize bakın.

Hah iste ogretmen Hanim azda insanlarin ne halde oldugunu siz dusunun

Disarida gezenlere hakkini Helal etmeyip içeri de cildirmak ne kadar dogru bilemicem goruntulu arayin nolacak ayy ne meraklisiniz ya oturun iste evde ogretmensiniz ustelik örnek teskil etmeniz gerekir iki cocukla biz nasi caniz
Allah aşkına öğretmen olmakla ne alakası var . Öğretmenler bunalmaz mi ? Sizin başa çıkamadığınız çocuklarla biz 1 sene sabah akşam uğraşıyoruz

Primses iste gencecik hemsire oldu lanet koronadan bunlar hala isin ozledim banane banane tarafinda bari kocasi akli selim birisi

Primses iste gencecik hemsire oldu lanet koronadan bunlar hala isin ozledim banane banane tarafinda bari kocasi akli selim birisi
Ne kadar ilgincsiniz ya . Gencecik hemşire için bende üzüldüm dua ettim . Ozleyemez miyim ?özledim diye kendimi sokaklara mi attım? 2 haftadır bende çıkmıyorum dışarı? Anca konuşuyorsunuz

Allah aşkına öğretmen olmakla ne alakası var . Öğretmenler bunalmaz mi ? Sizin başa çıkamadığınız çocuklarla biz 1 sene sabah akşam uğraşıyoruz
Belli sabrindan benim basa cikamadiggimi Kim söyledi sozde ogretmen sen kac evden en iyisi milletin cocugunu eylemek kolay gerci siz bu sabirsizlikla o cocuklara da olmasi gereken egitimi veremiyirsunuzdur

Bende aynı durumdayım . Özel okulda öğretmen olunca alamıyorsunuz paranızı . Bilmiyorsunuz heralde ben öğreteyim size
Gerek yok siz kendinize baska seyler ogretin mesela iki metrelik mesafeyi gerekmedikce disari cikmamayi annenizin babanizin kisaca yaslilarimizin hayatini riske atmamayi sabiri

Belli sabrindan benim basa cikamadiggimi Kim söyledi sozde ogretmen sen kac evden en iyisi milletin cocugunu eylemek kolay gerci siz bu sabirsizlikla o cocuklara da olmasi gereken egitimi veremiyirsunuzdur

Ne kadar büyük vebale giriyorsunuz . Allah sorsun bir şey demiyorum size .

Eğer herkes kurallara dikkat ederse inşallah bir aya kadar hiç bir şey kalmayacak. Hepimiz çok bunaldık. Annem babam risk grubunda. Ailemden altı kişi sağlık çalışanı hergün risk altında. Eşim hergün işe gitmek zorunda. Ben ise evdeyim ve dua ediyorum sadece. Maneviyatımızı güçlendirmeliyiz. İnşallah en kötü bu seviyede atlatacağız bu günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…