Çıldırmak üzereyim

ohooo canım ben bu mesajı atlamışım, demekki eşin ve eşinin ailesi 2 ev değil, 3-4 ev üst üste yaşamaktan şikayetçi değiller, işin zor valla

Eşine anlat ben bu şekilde rahat edemiyorum diye.
Sonuçta kalmasının yarardan çok zararı oluyor, hatta yararı olduğu bile meçhul.
eğer tek ihitaç yemek vs. hazırlamaksa eşiniz el atıversin o tarz işlere de biraz..

aynen o üçünü geri yolla. doğuma kadar bu şekilde yaşayamazsın. kızkardeşim geliyor bana bakmaya diye uydur. konuştum sana yardımcı olurum abla dedi dersin. sonrada gittikten sonra bir bahane uydurur gelemedi , ama ben kendime artık bakabiliyorum. bir daha sizi rahatsız etmiyeyim.yine bir sorun olursa tekrar çağırırım olmazsa diyerek son noktayı koyarsın.

ay ne bileyim şimdi bana kızan olur belki ama ben hamile olmasam bile çalışmayan yetişkin bi kayınla aynı evde rahat edemem ya, hele de hamileyi hiç düşünemiyorum

gönder gitsinler allah korusun belki hareket etmekten bebeğine bişey olmaz ama evdekiler için strese girmekten olabilir

canım ALLAH kolaylık versin çok kötü yaa,ne kadar düşüncesizlermiş,kaynanan geliyo kayınların niye geliyor,pesss doğrusu nasıl insanlar var,ALLAH sana sabır versin

ay ne bileyim şimdi bana kızan olur belki ama ben hamile olmasam bile çalışmayan yetişkin bi kayınla aynı evde rahat edemem ya, hele de hamileyi hiç düşünemiyorum

Yok valla ben de kalamam...
İstemem evimde hiç kimseyi..:umursamaz:

düşük tehlikenin olması 24 saat yatacaksın anlamına gelmezki tatlım. gönder gitsinler sende olduğu kadar bi çorba pişirip yersin olmazsa kahvaltı edersin temizlikde doğumdan sonra yapılıverir. böyle stresle düşük tehliken olmasa da stresten bişi olur allah korusun.

Ben de aynen nazela üyesi gibi düşünüyorum..

ne kadar sinir bozucu bir durum ya...lmaz:
hadi kaynanan sende kalıyo kayınların ne demeye sana yerleştiler...
çok zor seni çok iyi anlıyorum iki sene önce bende kaynıma tam bir sene baktım evime yerleşti ...
kaynanan sözde sana yardım etmeye gelmiş niye evi temizlemiyor..

off gercekten kötü bir durum ama bebeğiniz için dayanacaksınız esinizin tepkisi nedir bu duruma gerci erkekler bizi anlayamaz bu durumda birde kendi ailesi ya

hamilelik bendede inanılmaz sinir yapıyordu kendimi tanıyamazdım doprusu..seninkinin tersine
benim annem çok pisti bana yardımı olsun diye çaırdım daha beter köstek olmuştu yani...
işin zor ama şu kayın olayıı hiç sevmem sen genç kadınsın canım nedemek sende kalıyor.benimkiler abileri yoksa bu eve elmezler gelemezler ki kalmak ne saçma.
eşin çok rahatmış doğrusu ama sıkma canını bak bebişine yazık güzelim sen yat uyu ohhhh getir de götür de bir daha bu fırsat geçmez eline kız.bırak daıtsınlar eni sonu yine onlara toplatırsın kurnaz ol bee

Doğumdan sonrada bizden cıkmayacaklar diye korkuyorum valla :))) Bir yandan da diyorum bosver sağlıkla sıhhatle sen 9 ayı bıtır nasıl olsa yenıden baslıcan temızlıklere . Bende sevmem arkadaşlar işte anlayamıyorum nasıl bır zıhnıyet bunlarınkı koskocaman cocuklar kucuk olsalar tamam dicem kazık kadarlar dayanmaya calısıyorum ne yapayım

lavaboya kendin gidiyorsan yemeğini alcak kadarda ayağa kalkabiliyorsan kimsenin yanında kalmasına gerek yokki.ailenden birileri gelip arada evi temizlesin yemeğide kayınvaliden getirsin aynı şehirdeyseniz halledilir bi şekilde.kendi evinden tiksinerek aylar geçermi ya.

öff hiç sevemem bu muhabbetleri, gitsin evine ben olsam çoktan sepeti takmıştım kollarına. en azında kazık kadar kayınların gitsin,eşin de mi söyleyemıyor. yaa söyleyeceksınız, yaa yatacaksın yatagında kafanı hıçbirşeye takmayacaksın, ev dedıgın temızlenır dıyeceksın. relax olacaksın. ya öyle yaaa böyle. sen karar ver yawrrımm. umarınm gönlünce olur.

kayinvaliden ile ayni sehirde yasiyorsunuz sanirim.. esinizle konusun, sizde kalmasinlarda gun asiri yada uc gunde bir gelsin yemek , temizlik artik neye yardim ediyorsa etsin, evine gitsin.. dayanilmaz canim daha aylarca bu duruma..

Bende ikinci hamileliğimde problemler yaşadım, o yüzden seni çok iyi anlıyorum arkadaşım
İnan bana yanlız kalmak daha iyi, ne evini böyle kirleten oluyor nede seni sinir eden,
Eşin yapsın yemekleri, elinden geldiği kadar da temizlik kendi kendinizi idare edin daha iyi bence.

işin zor arkadasım Allah yardımcın olsun
kayınların da işin promosyon kısmı olmuş galiba
ama benim analmadıgım sen hamilesin diye yardımına gelen de bir kadın
nasıl olur da yetıskın adamların böyle en özel döneminde senin rahatını bozacagını akıl edemez
yani sağlıgı da geç yetişkin ii erkek varken evde hangı kadın rahat rahat yatabilir ki gönlünce
zaten en çok bu yüzden gıcık oluyorm bu tip kaynanalara
ya sen de kadınsın sen de gectın o yollardan diymi bi akıl et allasen kendini koy yerine
yok ama nerdeee...bence de gönder ayaga kalkcak kadar halin varsa
varsın evin pis tabagın boş olsun kafa huzuru lazım sana gerisi boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…