Çıldırmak üzereyim

Yazdıklarınızı okuyunca aynen benim durumum dedim tek farkla ben hamile falan değildim.
Yeni evliyken kayınvalidem k.pederim ve 2 görümce istanbula gelir diğer oğlularına ( 3 kaynımla aynı şehirdeyiz ) gitmez direk bana gelirlerdi bavullar eşyalar o evin içini görmeni isterdim.
Yeni evliyim 8 aylık falan bir gelirlerdi yeminle en az 3 ay kalırlardı.Evin içi kalk gidelim saraylı olurdu.Her yer bir yerde darmadağınık dediğin gibi tuvaletler pis yerler pis geldikleri gibi ilk işleri evin şeklini değişmek olurdu neymişş öyle rahat ediyorlarmış.koltuk biyerde sehpa duvar dibinde çorapları ter bezleri sandalye tepelerinde şuan yazarken bile sinirim bozuluyor.
Sana kendimi örnek vermek amacı ile yazdım yatak odama gider ağlardım şimdiki aklım olsa ağlarmısın diye sorr aslaaa çok gençtim daha 21 yaşında neyin ne olduğunu yeni yeni çözen başka kültürden yetişme tarzından olan bir aile ile gelde yaşaa çok sessiz biriydim.Ailemin beni yetiştirme tarzı aman kızım ayıp aman kızım sus idare et demelerinden kaynaklanıyordu.Eşim sağolsun sabır lütfen sabır der dururdu gerçi tabiiki anası babası atsan atılmaz satsan satılmaz.Ağırlıycam hemde en güzel şekilde ama bunlar şarkıda dediği gibi hala kızı zehra bi geldilermi gitmeyi unuturlardı..

Sana vericeğim tavsiye bir abla olarak sakın bunları kafana takma üstelik hamilesin kendini bebeğini düşün gerisi sana vızz gelsin.ev kirlendimi temizlenir eski halini alır önemli olan sensin sen kendini yıpratma evet iki erkeğin ( kayınbirader bile olsa) senin bu durumdayken sende kalması ne kadar doğru bu tartışılır.Bunu onların düşünmesi lazım
ama nerdeee düşüncelisi bizi bulmaz...

Sakın sakın olaki kendini bu düşüncelerle yok ev kirlendi yok dağıldı diye sıkma yapacağın en güzel şey bence sabırr ve dediğin gibi dayan güzelim bizler yani benim gibi 20 küsür yıllık evliler neler yaşadı nelerle karşılaştı bir bilsen şimdi kendime kızıyorum.

Aptalmışımki kendime sıkıntı yapıp kendimi yıpratıp ağlayıp gözyaşı dökmüşüm zamanla herşey rayına oturuyor. ınan salonun eşyaları oturma odasına gider oturma odası ara hole taşınırdı.Ve bu istanbula gelip aylarca yatılı kalmalar yıllarca sürdü.Ne bir arkadaşım gelirdi ne ailem evin tüm hükümdarlığı onlardaydı.

Demek istediğim beterin beteri var haline şükret sabırlı ol kendini ve bebeğini düşün sen istesende istemesende her şey yoluna girecek gün gelicek ne günlerdi diyip o günlerde kendini yiyip bitirdiğin için kendine kızacaksın.
Allaha emanet ol. opuyorumnanaktan

Farkındayım bayya uzun yazdımm kusura bakmayınn.Yazmaya başlayınca kendimi kaybediyorum........... :kedi:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…