- Konu Sahibi Eylxuxl_ce
Merhabalar ben 12 haftalık hamileyim herşeye sinir oluyorum artık benim dusuk tehlikem oldugu için kayınvaldem bizde kalıyor 2 kaynımla birlikte .Kaynımın biri calısıyor biri ise surekli evde agzından kufur duşmeyen evde surekli huzursuzluk yaratan problemli biri.Annem gelemiyor yanıma hastamız var cunku onunla ılgileniyor ve farklı sehirlerdeyiz annemlede zaten arkadaşlar evde temizlik denen bir olay kalmadı ev kir içinde tamam siliniyor ama nasıl temizlik namına hiçbir şey yok WC ler deseniz oyle ben yerimden kalkamıyorum anlıyacagınız cıldırmak uzereyim ve benim doguma kadarda surekli yatmam gerekiyor tamam Allah banada bebeğimede sağlık sıhhat versin herkes gerisini bosver diyor ama ben nasıl dayanıcam doguma kadar boyle ancak kısa girerken temizlik için kadın alabilirim durumumuz cok ıyı değil cunku maddi yonden surekli temizlik için birini alamam.Arkadaşlar ya oturma odasında ya salonda yatıyorlar ve yatarken çarsaf bile sermiyorlar oyle yatıyorlar artık kafayı yıcem ben evin halini boyle gordukçe soyleyemıyorumda kımseye bir şey kendi kendimi yiyip duruyorum