Çıldırmak üzereyim

kızlar ben ailesiyle çok iyi anlaşıyorum abisiylede hepsi öz evadıymış gibi sevior beni kaynanam hergün arar sagolsun abiside öle abisi iznin bir kısmını biz çıkarken kullanmış bir diğer kısmınıda bir ay önce kullandı nişanlım ailesine önerdi hazır abimde burdayken yapalım şu düğünü diye bu seferde abisi ben geldim die düğün yapacaksanız hemen ben gidiom dedi. abisi ilk başlarda çekemediği için böyle yaptı izini sonuna kadar kullandı buraya gelip benimle tanışınca ve ondan birbirimizden uzakta oldukça bir kavga edip birbirimizi kırdıgmızı görünce ben izin alıcam siz kavuşun bir an önce dedi ama olmadı iş almadı izin o dio ben beklemeyin yapın düğününüzü ama yok ailesi biz abi olmadan düğün yapmayız diolarda tutturuolar..şimdi nişanlımda o sinirle gitmiş önümüzdeki aya izin almış onunda bu yıl içindeki son izniydi. seneye kaldı izin bende ne güzel işimden ayrılmıştım 2,5 ay sonra düğün var diyeof offffffffff

Son düzenleme:
oof ooffff diyesim geldi arkadaşım allah yardımcınız olsun ve hakkınızda ne zaman hayırlıysa o zaman olsun inş. yukarda bi arkadaş yazmıştı kardeşi uzman çavuş olan onun dediklerine de katılıyorum. askerlerin en yoğun olduğu zamanlar başladı sen tek kalacaksın bu seferde bilmediğin ve tahminimce tanıdığının hiç olmadığı bi yerde kışın evlensen belki biraz daha vakit geçirebilirsiniz eşinle ama bu nişanlılık hele ki düğün arifesi çok berbat oluyor bize karışan görüşen olmadığı halde son iki ay eşimle bi kaşık suda birbirimizi boğazlayacak duruma gelmiştik:ecrin_bebek: dilerim herşey hayırlısıyla istediğiniz gibi olur...

evt canım yogunlar ayda bir kere 10 günlük çıkıyorlar göreve evimiz onun beş arkadaşıyla beraber aynı katta oturacagımız bir yerde tutuldu yani beş arkadşaı hep beraber çıkıolar göreve biz eşlerde hep bir arada olmayı düşünüoruz ben onlarla yani eşlerle irtibat kurdum şimdide arkdaş olduk yanlızlık sorunu çekicemi sanmıorum ama o sorunuda düşünmüo değilim bilmiorum bende hiç bişeyi beynim durdu çok yorulduk bu olaylar yüzünden bakalım büğün meşur aile ile görüşme var ne karar çıkacak hayırlısı dediğiniz gibi

Back
X