çıldırmak üzereyim

rubina06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
1.147
4
0
Ankara
kızlar son zamanlarda hep karamsar konular açtım
9 ay oldu yaklaşık bi konu açmıştım
sevgilim facede bi kızla konuşmuştu banada yalan sölemişti halamın torunu diye bende halasının torunu olmadığını ortaya çıkardım
çoğunuz ayrıl dediniz ama ben affettim o 9 ay hep affettiğime pişman olarak geçti zaman
geçenlerde kızı rüyamda gördüm sevgilime konuyu açtım tekrar 9 ay sonra hani affetmiştin dedi sor herşeyi son kez sor ama lütfen son olsun aylarca sordun bitmedimi daha dedi
kızdan hoşlandın mı dedim hayır diye yemin etti ama yalan yere yemin eden insnda çok
kıza yazıları aklımda uykucuğuna daldın mı yok welcome to my face falan adeta asılır gibi :'(
bende kızı sevgilim facene ekleyip sevgilimin ağzından konuşmuştum daha sonra, senden hoşlandığımı anladın mı dedim kızda hayır öyle şeyler konuşmadıkki hiç falan yazdı
biz yakın bi zamanda nişan düşünüyoruz ama bu konu aklımda çıldırcam artık mantıklı mı karar verdim bilmiyorum
buraya başkası konu açsa sakın affetmee derdim ama ben affettim
ve beni çok sevdiğini biliyorum 1,5 yıl benle çıkmak için peşimden koştu ondan hoşlanan kızları reddetti bu adam nasıl netten biriyle konuşur
sordum neden konuşma ihtiyacı duydun diye hata yaptım ama bazen yabancı biriyle seni tanımayan biriyle konuşmak istersin eğer etrafında anlatcak kimsen yoksa dedi
ooo ii o zaman her tartıştığımızda netten bi kıza koş sen dedim o da yok yanlış yaptım yalvarırım artık yüzüme vurma dedi
bu konu bende resmen takıntı oldu hep aklımda

keşke affetmeseydim diyorum bazen aradan 9 ay geçti dahada alıştım ona

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-acisi-cekenler/433990-suphelerim-gercek-cikti.html
bu da gerçekleri öğrendiğimde anlattığım konum :'(

Son düzenleme:
unut gitsin bence konuşmak istemiştir canı sıkılmıştır sanada olmaz mı sonuçta asılmamış konuşmakta bir şey yok ki ılımlı ol.bu kadar kısıtlarsan daha kötü olur.

unut gitsin bence konuşmak istemiştir canı sıkılmıştır sanada olmaz mı sonuçta asılmamış konuşmakta bir şey yok ki ılımlı ol.bu kadar kısıtlarsan daha kötü olur.

banada oldu o olaydan sonra bi forumda bi erkekelr sohbet ettim çok pişman oldum ama asla kötü amacım yoktu zaten sevgiliminde haberi yok bu durumdan

ee bu böyle ne kadar sürecek ki?? evlenirseniz de senin içinde kalıcak. bunu ya içinde hallet ya da onu yolla. düşünsene her dakika içinde şüphe ona karşı. çekilir mi?
çok özel erkekler dışında çoğu yapıyor böyle şeyler. affetmeme taraftarıyım ama affediyorsan da içindeki bu tatsız hislere son vermelisin.

madem affetmişsiniz keşke unutmaya çalışsaydınız. tekrar tekrar düşünmek size ve ilişkinize zarar vermekten başka birişe yaramaz şu saaten sonra. senin yerinde ben olsam asla affetmezdim. daha evlenmeden böyle davranan bir erkek ilerdde dahada canını yakar. hadi yapmadı diyelim ama evlilikte önemli olan tek şey güven. ve ben asla güvenemezdim. hep aklımda acabalar olurdu. bence bunu aşabilirsen devam et. aksi halde güven olmayan bir evlilikten sana hayır gelmez kendi kendini yer bitirirsin.

yani sadece konusmuslar, tamam yanlis bisey , sende tepkini göstermis onu pisman etmissin. artik kapat unut bunu, bosuna yipratmayin güzel günlerinizi:132:

evet şuanda kendimi yiyip bitiriyorum hiç aklımdan çıkmıyor..sadece masum olduğuna inanmak istiyorum
ama bana yalan söyledi ne kadar masum olabilir ki

Madem nişanlınıza şans verdiniz, inandınız ona, aylar geçti kapatmalısınız, içinizden atmalısınız.
Biliyorum belki demek kolay ama seçtiğiniz yola devam edebilmek için bu şart.

Eğer içinizden atamıyorsanız evlenmemelisiniz.Bu sizide onuda mutsuz eder çünkü.

yani sadece konusmuslar, tamam yanlis bisey , sende tepkini göstermis onu pisman etmissin. artik kapat unut bunu, bosuna yipratmayin güzel günlerinizi:132:

en çok istediğim şey bu unutmak...bana o kadar değer veriyor ki ondan vazgeçemiyorum.. her türlü kaprisim çekiyor kızsada küssede bensiz yapamıyor

yalanla masumlugun bi alakası yok ki sen hiç yalan söylemedin mi ? yalan söylerken duyguların karşısındakini kazıklamak içinmiydi yoksa kırılmasın diye mi ? seni sevmese bırakır zaten.en basit şeylerden yalan söylenebiliyo yeri geliyo dışarı çıkıyosun söyleyemiyosun evdeydim uyuyodum teli açamıyosun uyuyodum vs yalanlar ne var ki hayat böyle yalansız kimse yok buna emin olabilirsin ama basit yalanlar bunlar.yoksa bende fazla yalana karşıyım.

henüz nişanlanmadık
yaza nşan yapacağız... evet içimden atamazsam nişanda olmaz bu kadar takıntıyla

evet şuanda kendimi yiyip bitiriyorum hiç aklımdan çıkmıyor..sadece masum olduğuna inanmak istiyorum
ama bana yalan söyledi ne kadar masum olabilir ki

Siz bu konuştuğunuz kişiyi nişanlınıza söyler misiniz ? Olduki karşılaştı, nasıl anlatırsınız ?

Merak ettim sadece, konuya bakış açınıza.

haklısın yalan söyleyen insan sayısı çok bende söylerim zaman zaman ama insanın başına gelince tabi üzücü oluyor

Siz bu konuştuğunuz kişiyi nişanlınıza söyler misiniz ? Olduki karşılaştı, nasıl anlatırsınız ?

Merak ettim sadece, konuya bakış açınıza.

söylerim eğer öğrense evet konuştum hata yaptım özür dilerim derim ama onu sevdiğimi o çocukla kötü niyetle kouşmadığımı birazda ona kızgınlıktan olduğunu söylerim
çünkü affeder o bi kaç hafta konuşmaz sonra benden emin olunca affeder bence

O zaman öğrenmezse öyle kalıp gidecek.Yani saklamakla, yalan söylemek arasında fark yok onu söylemek istiyorum.

Ayrıca, misillemelerden dolayı yapılan hatalar daha büyük geliyor bana.

Ben bir hata yapsam, eşim buna çok kızsa, sonra aynısını yapsa, sen yaptın diye yaptım dese; affetmek çok güç gelirdi.

erkekler böyle şeyler yaparlar. çünkü erkeklerin algısıyla kadınların algısı çookkkk farklı.
bazen sırf değişiklik amacıyla bile yapıyorlar. sebebini bile söyleyemiyorlar sorunca çünkü planlanmış önceden karar verilmiş birşey değil yaptıkları.
bence sen şunu anlamalısın. şuan o, gözlerinin içine bakarak gerçekten ne diyor?
eğer senin gözlerinden kalbine giden yerde bir mana yoksa zaten bu kişinin üzerinde durma bence. çünkü hayat inan ki çok kısa.

haklısınız o böyle takıntı yapmazdı bana bu bizim 2.kez çıkmamız daha önce bi kez çıkmıştık ben ondan ayrılıp başkasıyla çıkmıştım ve o çocuktan ayrılınca şuanki sevgilim geldi onu sevdin mi diye hayır dedim beni sevdiğini söyledi bana güvendiğini yani o benim gibi değil bana hep güvendi

beni sevdiğini biliyorum ben ondan ayrılıp başkasıyla çıktıktan sonra bile vazgeçmedi benden
ben onu sevmedim yalnızdım psikoljim bozuktu desteğe ihtiyacım vardı dedim o da ben sana güveniyorum dedi konu kapandı bitti

Bu yaşadığınız üzücü durum haricinde; inceden düşünmeniz lazım..
Birbirinize uygunluğunuzu, eğer ciddi düşünüyorsanız evleninceki uyumunuzu, hayaata bakış açısı, sorumluluğu, kötü alışkanlıkları v.s vs hepsini göz önünde bulunudurarak mantıklı bir karar verin, kalbinizi az devre dışı bırakarak.

İnanın hayat harcanmayacak kadar güzel, duygulara yenilmeden evliliğe karar verilmesi gerekiyor insanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…