Bu yaşadığınız üzücü durum haricinde; inceden düşünmeniz lazım..
Birbirinize uygunluğunuzu, eğer ciddi düşünüyorsanız evleninceki uyumunuzu, hayaata bakış açısı, sorumluluğu, kötü alışkanlıkları v.s vs hepsini göz önünde bulunudurarak mantıklı bir karar verin, kalbinizi az devre dışı bırakarak.
İnanın hayat harcanmayacak kadar güzel, duygulara yenilmeden evliliğe karar verilmesi gerekiyor insanın.
Geçmişte yapmış bi hata ama affettiysen bu konuyu bi daha düşünmemeye çalış ve açma bence yoksa ikinizide gerçekten çok yıpratır...
yıpranıyoruz zaten
affetmekle hata mı yaptım acaba bilmiyorum hala vaktim var nişanlanmadan bu konuyu kendi içimde çözmem lazım
Ben olsam bende affederdim sanırım çünkü çok sevdiğin için böyle şeyleri bazen görmezden gelebiliyosun ama ilk ve son olmak şartıyla tabiki...
bende affettim cnm ama takıntı oldu resmen bende
Eğer affettiysen bence takma bak ikinizde yıpranıyorsunuz sen kendi kendini yiyip duruyorsun oda aynı şeyleri duymaktan sıkılıyordur...
haklısın canm ama kendimi biraz aldatılmış hissediyorum :26:
Canım yaa bence üsteleme hem senin de konuştuğun kişiler olmuş bak kendini üzüyosun hep
Hayır olurmu öyle şey daha fazla açma bu konuyu kendinide üzme bak seni çok seviyormuş erkek arkadaşın ne güzel...
ya bence abartma bu kadar.. yapmış bı hata. pişman olmuş. gercekten olur oyle, kimseyle konusamadıgında yabancı bırıyle konusmak ıstersın olur bıter. bende yaptım. :26: ama asla aşkla falan degıl, gayet arkadasca... hem sen kıza face ten msj atmıssın, hoslandıgımı anlamadınmı dıye, oda yooo oyle seyler konusmadık ki demiş. daha ne ıstıyosun??? unut gıtsın.
Yemin ederim kendimi gördüm.Erkek ark.verdiği cevaplar falan olsun.Konuyu bi benimsedim.Ben suçluydum hakettim yaptı ama ne olursa olsun yapmamalıydı.Affettim.1 ay geçti hala ağlıyorum tahammül edemiyorum.Nasıl çıkarıca aklımızdan bilmiyorum nasılllCanım çok fazla yanıyo.Çok iyi anlıyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?