Çıldırmakta haklı mıyım 🤦‍♀️

lavitabella1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
1.043
1.208
133
Herkese merhabaa
Biz 6 kişilik aileyiz. Zamanında babamın ailesinin baskısıyla amcam bizimle beraber 6-7 sene kaldı. Düşünsenize 80m2 lük evinizde kanepenize yayılıp uzanamıyprsunuz rahatça gezemiyorsunuz . Başımıza gelen her şeyin nedeni babamın ailesinin sözünden çıkmaması. Neyse kavga tartışmayla birkaç senedir bizden ayrı yaşıyor amcam.
ev arkadaşı var. ev arkadaşının kız arkadaşı gelecekmiş. 1 haftalığına amcam bizde kalacak 1 haftalık kalmak için annemi arayıp sormak yerine direk dedemi arayıp araya sokmuş. Babam da hayır der mii kim anneme sorar sanki.
Nöbet ten geldim evde görünce çıldırdım. Biliyorum ki bunun devamı gelecek. Hiç baba evinde prensesler gibi olayını yaşamadım sırf bu yüzden kendi düzenimi kurmak istiyorum. Böyle diyince de annem alınıyor. Bu konuda haklı değil miyim?

Son düzenleme:
Kimin misafiri sizde kalıyor, anlamadım.
Ama ev halkı dışında sürekli birilerinin sizde kalması sinir bozucu.
Ve haklısınız, eviniz rahat ettiğiniz yer olmalı.

Kimin misafiri sizde kalıyor, anlamadım.
Ama ev halkı dışında sürekli birilerinin sizde kalması sinir bozucu.
Ve haklısınız, eviniz rahat ettiğiniz yer olmalı.
Amcamın beraber kaldığı arkadaşı misafirim gelecek 1 hafta abin de kalabilir misin demiş. Yani amcam 1 hafta bizde kalacak

Calisma sartlariniz, maasiniz el veriyorsa ayri bir eve cikabilirsiniz. Cok buyuk olmasina gerek yok. Studyo daire ya da 1+1 bile sizin isinizi görür. Benim evimde cok küçük sizi anlayabiliyorum, babanizinda yapisi boyle, tasinmaktan baska yapabilecek biseyiniz yok

Yabancı erkek mi geliyor

Millet rahat ya baban ne bu böyle elin herifi geliyor sapık olur vs istemiyorum baba ben rahat değilim desene

Anlatamadım sanırım . Amcam şu an bizden ayrı yaşıyor ev arkadaşı var. Şöyle ev arkadaşının kız arkadaşı gelecekmiş. 1 haftalığına amcam bizde kalacak
Konunuzu güncelleyin bence. Yazdıklarınızdan hiç bunlar anlaşılmıyor.

Ayrıca ben sizin yerinizde olsam babamı da amcamı da görmezden gelerek yaşarım. Siz onlardan rahatsız olacağınıza onlar sizden rahatsız olsun.

"genç kızın olduğu evde yabancının/erkeğin işi ne", "elalem laf edecek hiç utanmanız yok mu", "ev için misafirhane döndü diyorlar" gibi şeyler diyin ailenize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…