- 31 Temmuz 2017
- 1.043
- 1.208
- 133
- Konu Sahibi lavitabella1
-
Ailemle birlikte yaşıyorum evimize geldi yaniMisafir size mi geldi ben mi yanlış anladım? Misafir sizin evinize gelmediyse, sizi ilgilendiren bir konu yok gibi.
Amcam ayrı eve çıktı yazmışsınız. Onun misafiri neden onun evine gitmedi?Ailemle birlikte yaşıyorum evimize geldi yani
Amcamın beraber kaldığı arkadaşı misafirim gelecek 1 hafta abin de kalabilir misin demiş. Yani amcam 1 hafta bizde kalacakKimin misafiri sizde kalıyor, anlamadım.
Ama ev halkı dışında sürekli birilerinin sizde kalması sinir bozucu.
Ve haklısınız, eviniz rahat ettiğiniz yer olmalı.
Anlatamadım sanırımAmcam ayrı eve çıktı yazmışsınız. Onun misafiri neden onun evine gitmedi?
Yabancı erkek mi geliyorHerkese merhabaa
Biz 6 kişilik aileyiz. Zamanında babamın ailesinin baskısıyla amcam bizimle beraber 6-7 sene kaldı. Düşünsenize 80m2 lük evinizde kanepenize yayılıp uzanamıyprsunuz rahatça gezemiyorsunuz . Başımıza gelen her şeyin nedeni babamın ailesinin sözünden çıkmaması. Neyse kavga tartışmayla birkaç senedir bizden ayrı yaşıyor amcam.
Geçen ev arkadaşının misafiri gelecek 1 haftalık kalmak için annemi arayıp sormak yerine direk dedemi arayıp araya sokmuş. Babam da hayır der mii kim anneme sorar sanki.
Nöbet ten geldim evde görünce çıldırdım. Biliyorum ki bunun devamı gelecek. Hiç baba evinde prensesler gibi olayını yaşamadım sırf bu yüzden kendi düzenimi kurmak istiyorum. Böyle diyince de annem alınıyor. Bu konuda haklı değil miyim?
Hı ben yabancı adam size gelecek sandımAnlatamadım sanırım. Amcam şu an bizden ayrı yaşıyor ev arkadaşı var. ev arkadaşının kız arkadaşı gelecekmiş. 1 haftalığına amcam bizde kalacak
Herkese merhabaa
Biz 6 kişilik aileyiz. Zamanında babamın ailesinin baskısıyla amcam bizimle beraber 6-7 sene kaldı. Düşünsenize 80m2 lük evinizde kanepenize yayılıp uzanamıyprsunuz rahatça gezemiyorsunuz . Başımıza gelen her şeyin nedeni babamın ailesinin sözünden çıkmaması. Neyse kavga tartışmayla birkaç senedir bizden ayrı yaşıyor amcam.
Geçen ev arkadaşının misafiri gelecek 1 haftalık kalmak için annemi arayıp sormak yerine direk dedemi arayıp araya sokmuş. Babam da hayır der mii kim anneme sorar sanki.
Nöbet ten geldim evde görünce çıldırdım. Biliyorum ki bunun devamı gelecek. Hiç baba evinde prensesler gibi olayını yaşamadım sırf bu yüzden kendi düzenimi kurmak istiyorum. Böyle diyince de annem alınıyor. Bu konuda haklı değil miyim?
Konunuzu güncelleyin bence. Yazdıklarınızdan hiç bunlar anlaşılmıyor.Anlatamadım sanırım. Amcam şu an bizden ayrı yaşıyor ev arkadaşı var. Şöyle ev arkadaşının kız arkadaşı gelecekmiş. 1 haftalığına amcam bizde kalacak
Yabancı erkek mi geliyor
Millet rahat ya baban ne bu böyle elin herifi geliyor sapık olur vs istemiyorum baba ben rahat değilim desene.
Amcam şu an bizden ayrı yaşıyor ev arkadaşı var. ev arkadaşının kız arkadaşı gelecekmiş. 1 haftalığına amcam bizde kalacak
Ya ben de güncelledim şimdi anlaşılıyordur umarımHiç kimse Türkçe anlamıyor mu sinirim bozuldu. Kız açık açık yazmış ya
Anneniz memnun mu durumdan peki?Amcamın beraber kaldığı arkadaşı misafirim gelecek 1 hafta abin de kalabilir misin demiş. Yani amcam 1 hafta bizde kalacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?