- 31 Temmuz 2017
- 1.043
- 1.208
- 133
- Konu Sahibi lavitabella1
-
Kesinlikle öyle hiç güzel anılarım olmadı. Biz çocukların suçu ne cidden ya.Bu aileci kocalari boşayın deyince de kızıyorlar bize. Al buyur kendi çekiyor türlü hastalıkla uğraşıyor sonra uğruna bosanmadigi kızına çektiriyor. Neresinden tutarsan tut acayiplikler. Evde rahat değilseniz işiniz de varsa kendi düzeninizi kurmak hakkınız.
Annenizin o evde hiç söz hakkı yok ,gerçekten üzücü.Erkekler kendi aralarında plan kuruyor,uyguluyor.Amcanız bile nezaketen arayıp sormuyor çünkü o da diğer aile fertlerini değerli bulmuyor.Annenizin şartlarını bilmiyorum, bastırılmış, susturulmuş olabilir.En büyük suç babanızın.7sene idare etmişiz daha ne. Bu yüz bulursa kalmaya devam edecek cinsten. Dedemi arayıp söylemiş. Anneme de arayıp sormak yerine sadece geliyorum diye mesaj atmış. Babam haber vermiş napalım kalsın evde 1 hafta diye.
Allah aşkına böyle şeyler başınıza gelse aileyiz idare edelim mi diyeceksiniz
yahu amcanın ev arkdaşının sevgili gelcek, yatcak kalkcaklar diye amca 1 hafta konu sahibinin ailesiyle bilikte yaşadığı eve gelcek işte...Amcam ayrı eve çıktı yazmışsınız. Onun misafiri neden onun evine gitmedi?
Babam iyi evlat olma peşinde çünküü.
Ne kadar da benziyor hayatımız. Ben daha yeni mezun çalışan biriyim. Erkek arkadaşım var evlenmek istiyor ama ben akraba olaylarını yaşamak istemiyorumm çok tedirginim ya babama benzerse diye.yahu amcanın ev arkdaşının sevgili gelcek, yatcak kalkcaklar diye amca 1 hafta konu sahibinin ailesiyle bilikte yaşadığı eve gelcek işte...
böyle kalabalık ailem var bizde 9 sene yatılı kaldı böyle amca yiğen b.k püsür... arada 3er 5er günlük aylık kalanları sayamam zaten ççoğunu bilmem de ben evde yoktum
ben en çok neye bozuluyorum biliyor musun konu sahibi:
elaleme gelince en her naneyi bilen insanlar sıra bize gelince "o evde yetişkin kızlar var, daracık ev, ben yatılı kalınca rahatsız oluyor bu insanlar" diye düşünmüyor.
tabi bunun en büyük sebebi anneniz.
bizde de öyle olurdu annemi kaale bile alan olmazdı.
babamı ararlardı belki
belki onu bile aramazlardı
çat kapı çol cocuk çıkar gelirlerdi.
ben evden 14 yaşında ayıldım.
geç bile kalmışsınız.
evden kurtulmak için evlenmeyinNe kadar da benziyor hayatımız. Ben daha yeni mezun çalışan biriyim. Erkek arkadaşım var evlenmek istiyor ama ben akraba olaylarını yaşamak istemiyorumm çok tedirginim ya babama benzerse diye.
Yok yok aile konularımı açmam zaten ona.evden kurtulmak için evlenmeyin
erkek arkadaşınıza ailenizi bir yaranız var gibi anlatmayın.
kontrollü olun.
ama çalışan kadın için (aslında her kadın için de) eve ondan habersiz, emrivaki yatılı misafir ne demek? ne kadar büyük saygısızlık.
erkek arkadaşınız eve birini sizin önceden haberiniz olmadan çağıramayacağını tabii ki bilsin.
Babanız annenizi ne seviyor ne saygısı var, amcanız deseniz abisinin evinde kalmak için emir demiri keser hesabı babasını arayan düşüncesiz odunun teki, Allah sizi babanız ve ailesi gibi düşüncesiz insanlara gelin gitmekten korusun, annenizin kaderini yaşamayın inşaallah.Ne memnun olması annem babam sırf bu meseleden ne kavgalar ettiler. Yıllarca babamın ailesi çektirdi o kadar şimdide hastalıklarla uğraşıyor.
Kesinlikle öyle inşallahhBabanız annenizi ne seviyor ne saygısı var, amcanız deseniz abisinin evinde kalmak için emir demiri keser hesabı babasını arayan düşüncesiz odunun teki, Allah sizi babanız ve ailesi gibi düşüncesiz insanlara gelin gitmekten korusun, annenizin kaderini yaşamayın inşaallah.
bu ne saçma iş. kız arkadaşım gelecek sen başka yerde kal ne demek. burda saçmalık amcanızın ev arkadaşının yaptığı. orası amcanızın da evi sonuçta. adam sevgilisiyle sevişecek diye ev arkadaşını mağdur etmiş resmen. ama sizin ailede genel olarak bi hayır diyememe sorunu var sanırım. kızmakta haklısınızAnlatamadım sanırım. Amcam şu an bizden ayrı yaşıyor ev arkadaşı var. ev arkadaşının kız arkadaşı gelecekmiş. 1 haftalığına amcam bizde kalacak
Yanlış hatırlamıyorsam siz hekimdiniz, değil mi? Eğer maddi durumunuz el veriyorsa, ne yapın edin, ayrı eve çıkın. Anneciğinizi de alın yanınıza. Kadın biraz nefes alsın. Senelerce kaynına bakmış hiç fikri sorulmadan, tam rahat edecekken yine emrivakiler yine emrivakiler…Herkese merhabaa
Biz 6 kişilik aileyiz. Zamanında babamın ailesinin baskısıyla amcam bizimle beraber 6-7 sene kaldı. Düşünsenize 80m2 lük evinizde kanepenize yayılıp uzanamıyprsunuz rahatça gezemiyorsunuz . Başımıza gelen her şeyin nedeni babamın ailesinin sözünden çıkmaması. Neyse kavga tartışmayla birkaç senedir bizden ayrı yaşıyor amcam.
ev arkadaşı var. ev arkadaşının kız arkadaşı gelecekmiş. 1 haftalığına amcam bizde kalacak 1 haftalık kalmak için annemi arayıp sormak yerine direk dedemi arayıp araya sokmuş. Babam da hayır der mii kim anneme sorar sanki.
Nöbet ten geldim evde görünce çıldırdım. Biliyorum ki bunun devamı gelecek. Hiç baba evinde prensesler gibi olayını yaşamadım sırf bu yüzden kendi düzenimi kurmak istiyorum. Böyle diyince de annem alınıyor. Bu konuda haklı değil miyim?
Konu sahibi konuyu başta bambaşka yazmıştı. Daha sonra güncelleyince anladım zaten. Ayrıca ben konu sahibi değilim. Bilginize.yahu amcanın ev arkdaşının sevgili gelcek, yatcak kalkcaklar diye amca 1 hafta konu sahibinin ailesiyle bilikte yaşadığı eve gelcek işte...
böyle kalabalık ailem var bizde 9 sene yatılı kaldı böyle amca yiğen b.k püsür... arada 3er 5er günlük aylık kalanları sayamam zaten ççoğunu bilmem de ben evde yoktum
ben en çok neye bozuluyorum biliyor musun konu sahibi:
elaleme gelince en her naneyi bilen insanlar sıra bize gelince "o evde yetişkin kızlar var, daracık ev, ben yatılı kalınca rahatsız oluyor bu insanlar" diye düşünmüyor.
tabi bunun en büyük sebebi anneniz.
bizde de öyle olurdu annemi kaale bile alan olmazdı.
babamı ararlardı belki
belki onu bile aramazlardı
çat kapı çol cocuk çıkar gelirlerdi.
ben evden 14 yaşında ayıldım.
geç bile kalmışsınız.
Evet bizzat üyenin yaşadığı evde kalıyor amcası.Misafir size mi geldi ben mi yanlış anladım? Misafir sizin evinize gelmediyse, sizi ilgilendiren bir konu yok gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?