Hayır çocuklar tam gün gidiyor okula çalışma saatlerimizden dolayı.adam gece 10 da 12 de geldiğinde de makyaj yapıp mı karşılıyorsunuz gerçekten
yardımcı tutun yemek temizlik ütü vs derdiniz olmaz. siz sabah kahvaltıyı 6 da yapıyorsunuz diye 6 da gelmesi şart değil. hem çocuklar öğlenci anladığım neden tam tekmil 6 da kahvaltı?
Evet çok fazla üstlendim. O yüzden yol yordam soruyorum. Eşimi makyajla karşılamak benim için de keyif aslında..Tüm bunların üstüne bir de paşam günün stresini evinde atsın, aman başka yere gitmesin diye makyaj yapıp eşim için giyinip süslenmem doğrusu! Bu kadar yükü kaldıramam ben. Paşamın eve ve çocuklara katkısı hiç olmazsa niye onu başımda tutup bir de onun ütüsünü, temizliğini yapmam. Çok fazla üstlenmişsiniz her şeyi.
Çalışmayı seviyorum. İşim için yıllarca mücadele verdim. Eğitimi tamamladım. Sayısız sınava girdim. Üç yıl da ara vermişliğim oldu zaten doğumla birlikte.Maddi durumunuz nasıl, bir süre çalışmasanız olmaz mı? Ben sizi eş konusundan ziyade yorulmuş gördüm
Evet aslında kendimi düşünmek istediğim için bu konu. Nasıl bu şartlarda bu yükü azaltabilirim diyeEşinize ve okul çağında olduklarına göre bir işin ucundan tutabilecek olan çocuklarınıza iş bölümü yapın. Eşinizi memnun etmek için kendinizi bu kadar yormayın. Biraz da o memnun etmeye çalışsın. Önce kendinizi sonra çocukları ve eşinizi düşünün.
Üstlenmeyin. Yakının, söylenin. Yürütebildiğinizi düşünüyor ve umursamıyor sanki. Haftanın 7 günü sabah 7-gece 10-12 arası olan mesleği nedir, anlamadım ki! Bu kadar çok çalışan adam çok kazanıyordur. Bu durumda kendi yapamadığı işler için size bir yardımcı tutar. Ya yardımcı tutsun her gün gelen ya da kendisi yapsın. Canınızı, emeğinizi bu kadar ucuz etmeyin, yazık size!Evet çok fazla üstlendim. O yüzden yol yordam soruyorum. Eşimi makyajla karşılamak benim için de keyif aslında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?