G
gunessizkedi
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gunessizkedi
-
Sizin de bebeğiniz olsun sizi de görürüz....
Ayrıca bu rahatsızlık niye... ılla bir bebeğin yada çocuğun komik anlarının anlatılması için sizin kardeşiniz yada kardeşinizin çocukları mı olması gerekiyor....
Terslemenizi gerektirecek bir durum yok, dinlemek iistemiyorsanız mutfağa su alma bahanesiyle gidip bi süre dönmeyin, böylece dinlememiş olursunuz, yada abla daha önce de anlatmıştın biliyorum dersin konu kapanır...
Terslenecek bir durum yok bence....
Bana çocugununun otunu bkunu, yaptığı en ufak sevimliliği bana anlatasın ya. Benim kardeşimin çocukları değil onlar, benim kardeşim değiller, ben yokken doğmuş çocuklar. sizin kardeşinizin çocuğu değil onlar ama eşinizin kardeşinin çocukları..çok yanlış bi tutum içindesiniz bence..allah kimseye sizin gibi gelin vermesin..
böyle sık sık çocuklarını anlatanlara bende köpeklerimi anlatıyorum.:) konu br daha pek açılmıyor.
Bana çocugununun otunu bkunu, yaptığı en ufak sevimliliği bana anlatasın ya. Benim kardeşimin çocukları değil onlar, benim kardeşim değiller
Ha siz diyosunuz ki benim kardesimin cocukları olsa anlatsın dinler, seve seve gülerim.
Nası bi mantık bu görümceniz de esinizin kardesi sonucta..
Bana çocugununun otunu bkunu, yaptığı en ufak sevimliliği bana anlatasın ya. Benim kardeşimin çocukları değil onlar, benim kardeşim değiller, ben yokken doğmuş çocuklar. sizin kardeşinizin çocuğu değil onlar ama eşinizin kardeşinin çocukları..çok yanlış bi tutum içindesiniz bence..allah kimseye sizin gibi gelin vermesin..
Hayır arada ayrım yaptığım için değil. Kendi kardeşim yapsa ona da uyuz olurum tabii ki. Ama hiç değilse çocukların doğduğu günü biliyorumdur, büyüyüşlerini grmüşümdür, az çok gözümde canlanır, sevimli gelir, anlatılan ilgimi çeker. Ama dedim ya, ben evlenmeden önce geçmişe yapılan flashbacklere uyuzum.
Hem de öyle hemen celallenmeyin sonucta konu acmıssınız ve yoruma acıksınız ve gelen yorumlara da saygı duymak zorundasınız.
O zaman görümceniz cocuklarınızdan bahsedince siz de konuyu degistirin baska nasıl bir cözüm olabilir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?