Çıldırtan çocuk sevgisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi gunessizkedi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
-tatlicadiarzu-
çevresinde çocuk olan ve yaptıklarını dinleyen eminim sadece siz değilsinizdir...

Çok yardımcı olan bi yorumdu.Ben de anket yapıyodum cevabını buldum.Demek sadece ben değilim.Teşekkğr ederim, içim ferahladı. Başkalarının da olması derdime derman oldu :mymeka:

aynindan bi tanede bende var delikafadulden

caresini bulan varsa banada yazsin , acaba bende muhabbet kuslarimin yaptiklarini mi anlatsam o sahis bana bunu yaparken fisfisfis

bence konunun ne olduğu önemli değil
sürekli aynı şeyleri anlatıp her seferinde aynı tepkilerin verilmesini bekleyen insanlara
ben de tahammül edeiyorum.
sinir olmakta haklısın arkadaşım.
ben de olsam sinir olurdum.

sen eşinin hatrı için görümcene saygı durmak zorundasın belki oda konuşucak bi şey bulamayıp bunları anlatıyodur..kardeşimin çocukları değil demişsin..kardeşinin çocukları olsa bundan rahatsız olmıycaksın yani..e o zaman bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diimi ama??yapmayın allah aşkına..ne demişler evlenirken sadece eşinle değil ailesiyle de evlenirsin..sevmek zorunda değilsin ama saygı göstermek zorundasın..ayrıca niye bu kadar celallendin onu da anlamış değilim eğer yorum kaldıramıyosan hiç konu açma..hihoyyyt:teytey:

sürekli kendini anlatan
çocuğunu ,kocasını öven
karşısındakine konuşma fırsatı vermeyen insanlarla irtibatımı kesmesemde seyreltiyorum görüşmelerimi.
ben hep karşımdakini dinlemek zorundamıyım???

bir tanıdığımız vardı sürekli çocuklarını över.
ve çocuklarda hepsi evli onlarında çocukları var
ama kadın vay damadı öle iyiymiş kızının evi şöyleymiş onu almış bunu satmış
bananeeeee yaa
böylelerini susturmak için sende başlıcan kendinden bişeler övmeye
tabi fırsat verirse...

görümcense görümcen canım hiç te saygı duymak zorunda değilsin.anlattıklarına.
sende kendinden bişeyi öv.bu sefer o dinlesin sen

bence sizi yakın gördüğü için anlatıyor ama siz dinlemek zorunda değilsiniz.sizde o anlatmaya başlayınca sözünü kesip bir şey anlatın devamlı benim yeğenlerim şöyleydi bunu yapıyordu devamlı anltın eminim sıkılıp o konuları açmaz

ben anlıyorum arkadaşım seni,benimde oğlum var ve yaptığı herşey hoşuma gidiyor,ama herşeyide her dakka anlatılmazki,aynı ayda çocuğu olan arkadaşım var bitane öyle,benim çocuğumda aynı şeyleri yapıyor ama o öyle ballandıra ballandıra anlatıyorki,ben çocuğumu unutuyorum,bende fazla görüşmemeye,görüşüncede aynı anlatıyorsa bi saatten sonra dinlememeye başlıyorum,ilgilenmiyorum ve o da susuyo

neden bu kadar sinirleniyosun anlamadım.arkadaşlarında dediği gibi bu konuyu nasıl açmayı biliyosan eleştirilerede açık olmayı bileceksin diye düşünüyorum.benim görümcemle kaynanamda bi ev almışlar.eve oda eklemişler.wcnin yerini değiştirmişler.her gittiğimde derler.şurası wcydi.şurası dış kapıydı oda yaptık vs vs.evin değişimini dinlerim.başka bişey konuşmazlar.bende memnunmuyum bu durumdan hayır.ama karşımdakini kırmamak adına mecburen dinliyorum.dinlemek istemiyorsanda burdaki arkadaşlarmıza güzel cvp vermişsin.onada cvbını ver o zaman.ne diyim...

kesinlikle sana katılıyorum arkadaşım..opuyorumnanaktan

bencede burada yorum yazanlara cevabınızı gayet guzel verıyosunuz madem bu kadar sınırlenıyosunuz sıkıysa kadının yuzune karsı soyleyın bu tutumunuzu hıc begenmedım okudugum ıcın zamanıma yazıklmaz::1no2:

evet konu açılmış lakin her yorum yazan haklanmış...
evet ben senden yanayım görümcen bidaha çocugundan bahsetemeye kalkarsa al odunu eline indir tepesine bune be de ben senin çocuklarının yedi ceddini bilmek zorundamıyım nasıl burdakilere agız payı veriyosan oda alsın hakkını hayır o degil onun yüzünden burdaki herkes azar işitiyo...

ben seni anliyabiliyorum
aynidan birde bende vardi boyle
durmadan bana gordugu ruyalari anlatirdi ben yorum yapamam zaten ruyaya
hergunde ruya gorurdu kadin ya neyse
kendisini cok sevdigimden kiramazdim kesinlikle
ama oyle anlatirdiki destan gibi uzar giderdi
ne diyecegimi biilemezdim,anca hayrolsun diyordumm
yani icimi daraltiyordu icimden imdat diyordum
yani ondanmidir nedir biriyle konusurken bile acaba bende bunaltiyormuyum diye dusunmekten kendimi alamaz oldun
arkadaslarinda dedigi gibi sende kendi yigenlerin varsa onlari anlat, onlarda boyleydi soyle yaptilar falan
diye ballandir

Hahahahha. Çok güldüm bu yoruma, yanlış anlamayın dalga geçme anlamında gülmedim.İşte sorun bu, ona da vercem ağzının payını da, o pay bi verilirse bi daha o ağız açılmaz. İşte pay öncesi son aşamadayım, bi de sorayım bakalım yurdum hanımlarına dedim. Bi de ,hani yorum yazanlar var ya, konu açtıysam yazılanlara katlanıcakmışım, ki zaten katlanıyorum, sadece cevap veriyorum, işte cevap yazan da cevap verilmesine katlanacak.O da gelip birinin derdine uzaktan özensiz ahkamlar kesip cevabını alırsa da bozulmayacak.

Bu arada, mantıklı blduğum ve uygulayacagım yöntemler geliyor ara ara. Teşekkürler arkadaşlar. Somut çözüm önerisi getirin, canımı yiyin.

iyi de sizin dert olarak gördüğünüz herkes için dert olmayabilir (ki benim için değil mesela).
nasıl bir cevap bekliyorsunuz onu diyelim mutlu olun o zaman. gidin verin ağzının payını, nasılsa burda herkese veriyorsunuz, ona da verin... hem görümcenizle, belki eşinizle bile papaz olun. biraz tahammül etmemek için herhangi bir ortamda yüzyüze bakacak haliniz kalmasın.
zaten eğer farkındaysanız size bir yazan birdaha yazmamış, bunun sebebi insanlara ağızlarının payını vermiş olmanız değil bence... neyse.. kırmak kolay da yapmak zordur sevgili gunessizkedi. size tavsiyem çok sıkılıyorsanız şaka yollu değiştirin konuyu, ama insanları kırmayın...
sevgiler...

valla sadece çocuk konusu değil sürekli aynı şeyin muhabbeti hepimizin canını sıkar ama burada konu çocuk olduğu için sanırım biraz duygusal tepkiler verilmiş yazanlar tarafından :)

ben de hoşlanmam sürekli en ince ayrıntısına kadar hem de hergün aynı muhabbetin yapılmasından.

sürekli konu değiştirmekten başka çare gelmedi aklıma böylelerinin sözleri balla kesilmeli bir şekilde.:) ama bir de 'haa dur ayol ne anlatıyodum' deyip de başa sararsa kaseti o zaman da ima yollu laf çarpmak lazım o da mı olmadı o zaman kırılmayacağı bi şekilde uyarmak lazım :)

Dinleme, suratını Tv ye çevir...:1closedeyes:
Öylece Tv ye bakar vaziyette kal..Şöyle bilmiyorumkismile

Sürekli bunu yap.
bence , en azından sana anlatmaktan vazgeçer..

Odadaki başka birisine anlatmaya devam ederse yapacak birşey yok..:):hulya:

Yaptım evet, mal gibi kafamı tv'ye çevirip hülyalar alemine de daldım.Ama bi de batınca insana hep batar ya, bu sefer yanımdaki başka birine anlatıyor. Sanırım çok çok çok daha az görüşmeliyim.

büyük konuşmayınn...:):))))))))
ilerde görümcenizde sizi dinlemesinn:))))))sizde konuyu değiştirseniz....

yaaa niye insanlar böyle yüzsüzlük yapıyorrr..sonuçta ister çocuk muh olsun isterse olmasın ...
hareketlerinizden çokda memnun olmadığınızı anlamıştırr..eğer hiç ona belli etmeden böyle düşünüyorsanız zaten hatalısınız.
ben çocukları çok severim ama hergün hergünde aynı muh i dinlemek beni sıkıntı basar..birazda ben konuşmak isterimm ve birşeyler paylaşmak isterim...düşüncesizce karşısındaki insanı kitleyen insanlarr çok var maalesefff..
daraltı basıyor insana....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…