G
gunessizkedi
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gunessizkedi
-
-tatlicadiarzu-
çevresinde çocuk olan ve yaptıklarını dinleyen eminim sadece siz değilsinizdir...
Merhaba, benim görümcemin 2 çocugu var. Sorun şu ki ben eşimle evlenmeden nce dünyaya gelen bu çocuklarla iligili o kadar çok şey anlatıyor ki görümcem, daralıyorum. Yani bi çocugun yaptığı bi çocukluğu, komikliği, söylediği bi yanlış kelimeyi önce bana anlatıyor gülüyor, sonra eşimin yanında ben varken bi de eşime anlatıp gülüyor, sonra bi daha başkası gelince ortama, ona anlatıp gülüyor. Çıldırcam ya...Bana çocugununun otunu bkunu, yaptığı en ufak sevimliliği bana anlatasın ya. Benim kardeşimin çocukları değil onlar, benim kardeşim değiller, ben yokken doğmuş çocuklar. Yani artık o kadar bunaldım ki ikisinin de taaa 4-5 sene öncesinden başlayarak yaptıkları şirinlikleri dinlemekten, valla çok pis terslicem ya. Ne desem napsam da çıksam işin içinden ?
Nolmuş eşimin kardeşinin çocuklarıysa? Kaçıncı derece akraba sizce? Beni ilgilendirmeyen ve her çocugun yapacagı ama bana hiç bi anlam ifade etmeyen yok ayşe kolunu kaldırdı, yok ali bacagını indirdi, sonra hep beraber güldük gibi saçma sapan şeyleri dinlemek istemiyorum.Bi bakarsın karşıdaki soruyosa, ilgiyle dinliyosa anlatırsın di mi? Nezaketen dinlediği belliyse bi daha o konuyu açmazsın. Nasıl ki bi insanın evinin her detayını, özelliklle de ay kapının kenarı mavi renk, salonun ucu bilmem ne boyası diye sürekli anlatılması, yurtta oturan bi öğrenciyi ilgilendirmezse, ev eşinin kardeşinin eşinin evi bile olsa, bu çocukların her hareketleri de beni ilgilendirmiyor işte, bu kadar.
Yoruma bak hizaya gel diyorum :))) Gidin sorun bakalım kayınvalideye allah benim gibi gelin versin mi vermesin mi? Burada yazan hiç bi cadaloz gelinlik örneğini yapmamışımdır ben. Her türlü inceliği de gösteririm, neye alerjisi olduğunu, neyi sevdiğini, nasıl konuları konuşmaktan hoşlandığını herşeyini bilir ve ona göre davranırım.Aynı hassasiyeti görümce hanım da gösterse sorun yaşanmayacak belki. Kısacası Allah size de benim gibi gelin versin dicem de, güzel dileklerde bulunmak istemiyorum zemuszemus neyi hakediyosanız onu versin bayan önyargı.
neden bu kadar sinirleniyosun anlamadım.arkadaşlarında dediği gibi bu konuyu nasıl açmayı biliyosan eleştirilerede açık olmayı bileceksin diye düşünüyorum.benim görümcemle kaynanamda bi ev almışlar.eve oda eklemişler.wcnin yerini değiştirmişler.her gittiğimde derler.şurası wcydi.şurası dış kapıydı oda yaptık vs vs.evin değişimini dinlerim.başka bişey konuşmazlar.bende memnunmuyum bu durumdan hayır.ama karşımdakini kırmamak adına mecburen dinliyorum.dinlemek istemiyorsanda burdaki arkadaşlarmıza güzel cvp vermişsin.onada cvbını ver o zaman.ne diyim...
neden bu kadar sinirleniyosun anlamadım.arkadaşlarında dediği gibi bu konuyu nasıl açmayı biliyosan eleştirilerede açık olmayı bileceksin diye düşünüyorum.benim görümcemle kaynanamda bi ev almışlar.eve oda eklemişler.wcnin yerini değiştirmişler.her gittiğimde derler.şurası wcydi.şurası dış kapıydı oda yaptık vs vs.evin değişimini dinlerim.başka bişey konuşmazlar.bende memnunmuyum bu durumdan hayır.ama karşımdakini kırmamak adına mecburen dinliyorum.dinlemek istemiyorsanda burdaki arkadaşlarmıza güzel cvp vermişsin.onada cvbını ver o zaman.ne diyim...
evet konu açılmış lakin her yorum yazan haklanmış...
evet ben senden yanayım görümcen bidaha çocugundan bahsetemeye kalkarsa al odunu eline indir tepesine bune be de ben senin çocuklarının yedi ceddini bilmek zorundamıyım nasıl burdakilere agız payı veriyosan oda alsın hakkını hayır o degil onun yüzünden burdaki herkes azar işitiyo...
Hahahahha. Çok güldüm bu yoruma, yanlış anlamayın dalga geçme anlamında gülmedim.İşte sorun bu, ona da vercem ağzının payını da, o pay bi verilirse bi daha o ağız açılmaz. İşte pay öncesi son aşamadayım, bi de sorayım bakalım yurdum hanımlarına dedim. Bi de ,hani yorum yazanlar var ya, konu açtıysam yazılanlara katlanıcakmışım, ki zaten katlanıyorum, sadece cevap veriyorum, işte cevap yazan da cevap verilmesine katlanacak.O da gelip birinin derdine uzaktan özensiz ahkamlar kesip cevabını alırsa da bozulmayacak.
Dinleme, suratını Tv ye çevir...:1closedeyes:
Öylece Tv ye bakar vaziyette kal..Şöyle bilmiyorumkismile
Sürekli bunu yap.
bence , en azından sana anlatmaktan vazgeçer..
Odadaki başka birisine anlatmaya devam ederse yapacak birşey yok..:):hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?