Nolmuş eşimin kardeşinin çocuklarıysa? Kaçıncı derece akraba sizce? Beni ilgilendirmeyen ve her çocugun yapacagı ama bana hiç bi anlam ifade etmeyen yok ayşe kolunu kaldırdı, yok ali bacagını indirdi, sonra hep beraber güldük gibi saçma sapan şeyleri dinlemek istemiyorum.Bi bakarsın karşıdaki soruyosa, ilgiyle dinliyosa anlatırsın di mi? Nezaketen dinlediği belliyse bi daha o konuyu açmazsın. Nasıl ki bi insanın evinin her detayını, özelliklle de ay kapının kenarı mavi renk, salonun ucu bilmem ne boyası diye sürekli anlatılması, yurtta oturan bi öğrenciyi ilgilendirmezse, ev eşinin kardeşinin eşinin evi bile olsa, bu çocukların her hareketleri de beni ilgilendirmiyor işte, bu kadar.
Yaptım evet, mal gibi kafamı tv'ye çevirip hülyalar alemine de daldım.Ama bi de batınca insana hep batar ya, bu sefer yanımdaki başka birine anlatıyor. Sanırım çok çok çok daha az görüşmeliyim.
kesinlkle sizde onun daralacağı şeyleri anlatın kabak tadı verene kadar.
evniz kedi köpek varsa onu anlatın. yoksa bir balık alın buluştuğunuz an başlayın balığın nasıl yüzdüğünü nasıl yem yediğin anlatmaya.
resmlerini çekn telefona hatta videolarını ikide bir gösterin.
çevremzde ki çok sayıda arkadasımızın bebeği oldu. ee siz düşünmüyormusunuz dye tuhaf havalarda sorarlar sık sık. bende başlarım anlatmaya iki kızım var zaten. biz bir de oğlan bulucaz diye.
gece yanımızda nasıl uyuduklarından nasıl gezdiğimizi kıskançlıklarını oyunlarını. hatta bir yerde oyuncak alıyorlardı çocuklarına sizin de olsun sizde alırsınız falan . bende bzm köpekler oynuyor onlarla deyip bir sürü almıştım. oynuyolar ama:))) artık kimse çocuk yapın yada çocuğunuz olunca böyle olacak gibi yol göstermeleri yok.
hatta görüştüğümüzde senin kızların nasıl diye soruyolar o biçim alıştılar.:))
anneannem sürekli ama sürekli bizde kaldığı zamanlarr(1 sene bile olabilir) bir başlarr evlendiği gündenn,dayımlaraa ve bütün ayrıntılarıyla düşünün tv yi bile kapatırrr sadece o konuşsun diye dinlemediğinizi(bir yere kadar zaten dinliyorsunz)hissettiğinde aşırı derecede sesini yükseltirr en sonunda baygınlık geçiricek gibi olursunuz eğer buda öyle bişeysee vallahi zor bir durum yaaaa..herşeyin bir dozu olmalıı...
anneannem sürekli ama sürekli bizde kaldığı zamanlarr(1 sene bile olabilir) bir başlarr evlendiği gündenn,dayımlaraa ve bütün ayrıntılarıyla düşünün tv yi bile kapatırrr sadece o konuşsun diye dinlemediğinizi(bir yere kadar zaten dinliyorsunz)hissettiğinde aşırı derecede sesini yükseltirr en sonunda baygınlık geçiricek gibi olursunuz eğer buda öyle bişeysee vallahi zor bir durum yaaaa..herşeyin bir dozu olmalıı...
canım anladığım kadarıyla şu an çocuk sahibi değilsin.
bir gün sen de emin ol evladının otunu b.kunu her yaptığını her dediğini anlatmaya doyamayacaksın.
şu an bu muhabbetler sıkıcı geliyor olabilir.ama ileride çok normal gelicek a.s.
Merhaba, benim görümcemin 2 çocugu var. Sorun şu ki ben eşimle evlenmeden nce dünyaya gelen bu çocuklarla iligili o kadar çok şey anlatıyor ki görümcem, daralıyorum. Yani bi çocugun yaptığı bi çocukluğu, komikliği, söylediği bi yanlış kelimeyi önce bana anlatıyor gülüyor, sonra eşimin yanında ben varken bi de eşime anlatıp gülüyor, sonra bi daha başkası gelince ortama, ona anlatıp gülüyor. Çıldırcam ya...Bana çocugununun otunu bkunu, yaptığı en ufak sevimliliği bana anlatasın ya. Benim kardeşimin çocukları değil onlar, benim kardeşim değiller, ben yokken doğmuş çocuklar. Yani artık o kadar bunaldım ki ikisinin de taaa 4-5 sene öncesinden başlayarak yaptıkları şirinlikleri dinlemekten, valla çok pis terslicem ya. Ne desem napsam da çıksam işin içinden ?
Bu arada, mantıklı blduğum ve uygulayacagım yöntemler geliyor ara ara. Teşekkürler arkadaşlar. Somut çözüm önerisi getirin, canımı yiyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?