- Konu Sahibi gunessizkedi
-
evet deniz güneşcim katılıyorum sana kimseyi sıkmak boğmak güzel bir şey değil...
aynen çocuk sevgisiyle falanda ilgisi yok. ve verlecek tavsiyede yok bu durumda bahane uydurup kalkmak dışında.
benimde böyle insanlara denk geldiğim olmuştut bir tanıdığımız süreklii ama sürekli üniversiteyi kazanan kızının derslerinden hocalarından falan bahseder yakalayınca çok sıkıcıdır. bana ne onun derslerinden hocalarından... ama sonra şunu farkettim bu kadın sürekli evde oturan kimsesi , paylaşacak arkadaşı olmayan biri. mutlulğunu gururunu biriyle paylaşmak istiyor. işte o an çok acıdım o kadına. ne konuşacak kendine ait bir mevzusu , ne kendi hayatına dair bir meselesi var.çünkü tüm hayatı çocuğu. belki bu kadında öyledir. kendini çocuğuna adamış evde oturan biridir. bende dikkat ettim mesela bu günlerde hep eşime kk dan bahsediyorum burdaki dostlarımdan. sonra farkedip özür diliyorum sıktığımı düşünüyorum. demek herkesin başına gelebilen bir şey diye düşündüm. ondan işte bir parça anlayış sınırımı çektim aşağıya. tabiide herkesin tahammül sınırlarıda başkadır... :) umarım ifade edebilmişimdir kendimi...
Merhaba, benim görümcemin 2 çocugu var. Sorun şu ki ben eşimle evlenmeden nce dünyaya gelen bu çocuklarla iligili o kadar çok şey anlatıyor ki görümcem, daralıyorum. Yani bi çocugun yaptığı bi çocukluğu, komikliği, söylediği bi yanlış kelimeyi önce bana anlatıyor gülüyor, sonra eşimin yanında ben varken bi de eşime anlatıp gülüyor, sonra bi daha başkası gelince ortama, ona anlatıp gülüyor. Çıldırcam ya...Bana çocugununun otunu bkunu, yaptığı en ufak sevimliliği bana anlatasın ya. Benim kardeşimin çocukları değil onlar, benim kardeşim değiller, ben yokken doğmuş çocuklar. Yani artık o kadar bunaldım ki ikisinin de taaa 4-5 sene öncesinden başlayarak yaptıkları şirinlikleri dinlemekten, valla çok pis terslicem ya. Ne desem napsam da çıksam işin içinden ?
Sen yine iyi valla çocuk dinliyorsun. Benim ev arkadaşım her akşam her akşam allahım düşündükçe deliriyorum iş yerinde gün boyunca olanları noktasına virgülüne yüksek sesle makinali tüfek gibi anlatıyor. Tüm günü ve diyaloğu bir başlıyor ben onu dedim öteki bunu dedi ondan sonra ben de bunu bunu dedim de o geldi de bu gitti de. Ayyyy fenalık geldi içime. Dinlemek istemiyorum dedim güzelce ertesi gün yine aynı. Seni dinlemek zorunda mıyım dedim. yine aynı. Kısa kes özet geç dedim duymadı bile. Kafamı televizyona çeviriyorum tv nin önüne geçiyor kitap okuyorum yine devam. Daha ne yapmam lazım siz söyleyin
reneta yorumunu okuyunca kendimi senin arkadasn gibi hissettim.yazik kizma kiza yaa..bende kisa bir zaman once oleydim.pek arkadasim olmadigi icin ogun okulda ne olmussa aksam gelip eve esime anlatiyodum baktim adam dinlemiyo kafa salliyo ben konusurken kasi gozu bi yere gidiyo..anladim ki bu beni dinlemiyo bende kestim artik gunun olaylarini anlatmayi.farkettimki benm cevremde ole yakin arkadasm olmadi icin kendiliginden anlatmaya basliyomusum..belki kizda oledir zamanla anlar merak etme..[/QUOTEC
Canım benim iki yıl oldu iki yılım dışarıda olduğum akşamlar hariç böyle geçiyor. Anlamıyor açık açık söyledim daha ne denilebilir ki. pofff :mymeka:
Merhaba, benim görümcemin 2 çocugu var. Sorun şu ki ben eşimle evlenmeden nce dünyaya gelen bu çocuklarla iligili o kadar çok şey anlatıyor ki görümcem, daralıyorum. Yani bi çocugun yaptığı bi çocukluğu, komikliği, söylediği bi yanlış kelimeyi önce bana anlatıyor gülüyor, sonra eşimin yanında ben varken bi de eşime anlatıp gülüyor, sonra bi daha başkası gelince ortama, ona anlatıp gülüyor. Çıldırcam ya...Bana çocugununun otunu bkunu, yaptığı en ufak sevimliliği bana anlatasın ya. Benim kardeşimin çocukları değil onlar, benim kardeşim değiller, ben yokken doğmuş çocuklar. Yani artık o kadar bunaldım ki ikisinin de taaa 4-5 sene öncesinden başlayarak yaptıkları şirinlikleri dinlemekten, valla çok pis terslicem ya. Ne desem napsam da çıksam işin içinden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?