Cildirtiyor insani!

yani aslında şikayetçi olsanız hukuka bile intikal edebilir bu durum ama tabi insan kendi ana babasına bunu nasıl yapsın ? hani mahkemeye vericez diye uyarın diycem ama o da hoş bir yöntem değil.
babanız baya instamom lar gibi olmuş. hadi sizlerin yaşı büyük, biri birşey yazsa iyi kötü vereceğiniz tepkiyi bilirsiniz. o minnak bebeler için de ayrıca üzülüyorum.

O instamom annelerinin koydugu resimlerin yine estetik bir degeri var:) Babam yamukta olsa koyuyor, bulanikta olsa koyuyor yanlislikla cekilmis resmi koyuyor. Kardesim zaten ergenlikte en hassas döneminde cocugu biktirmis.

Icinde olmayinca anlasilmiyor demekki cok asiri bir durum olmasa konu acmazdim burda zaten
Babamin bu telefon resim mesaj tutkusu yüzünden bazi konularda akrabalar icinde falan yanlis anlasilmalar oldu. Biz de cocuklar olarak bunlara sahit olmak zorunda kaldik.

Ay benım babam oyleydı ılk face cıktıgında telefondakı butun resımlerı yuklemıstı oraya ve annemle okadar kotu resımlerımız vardıkı sarma sararken uyurken fılan cektıgı resımler cınnet gecırıyordumm en son kızdım bıdaha paylasmadı. Sımdı bana sureklı vatsaptan resım atar onada gıcık oluyorum cunku 10 resme yapacak bı yorum bulamıyorum ama yapacak bısey yok kızabılırsın yada anlat duzgunce kırılacak ne var bunda

Ne kadar kötü çıkarsanız, çıkın babanız sizi kızı, olarak güzel buluyor ki paylaşıyor tabi yerinizde bende olsam kötü çıktığım resimlerin paylaşılmasını istemezdim inşallah babanızla bu, konuda orta yolu bulursunuz.

Söyledim söylemezmiyim. Ayni benim babam gibiymis. Benim babam tek banada mesaj atmiyor sülalede kim varsa gerekli gereksiz mesajlar resimler. Dün arka arka 15 video yolladi telefonumun hafizasi doldu artik

Tesekkür ederim. Güzel bulabilir ben ona bir sey demiyorum ama her seyi paylasmasina kiziyorum dost var düsman var. Tepki ala ala azaltcak insallah

bence babasının yaptığı abartılı ve saçma eminim yuzde 90 için de öyledir. neden adımı soyadımı bilen herhangi bir insan benim hayatımdan 2000 kareyi görme şansına sahip olsun.
fazla aktif sosyal medya kullanıcıları çok mutsuz gibi geliyor bana da, kendi hayatında mutlu değil, anlamlandırmaya çalışıyor hayatını gibi geliyor. babası mesela başka hobiler edinebilir, kitap okuyabilir, resim yapabilir ama yapmıyor.

Resmen icimi okumussunuz. Ben zaten esimden ayrildim sorunlu bir sekilde, kocaman insanim her adimimi her seyimi bilmelerini istemiyorum insanlarin. Hic bir hobisi ya da zamanini doldurcak bir seyi yok o yüzden bunu yapiyor. Yapabilir ama benim hayatimi paylasmaya hakki yok diye düsünüyorum. Kendisi icinde üzülüyorum boslukta cünkü canim sıkıliyor diyor ona buna yaziyor, annemle paylasinlari az zaten. Tv dogru düzgün bakmiyor, arkadas ortami falan zaten yok.

Canim biz beraber yasamiyoruz. Silemem elinden alip. Sosyal medyada kendi hesabina koymus silemem ben. Artik resim yollamiyorm zaten. Millet dalga geciyor baban yine resim koymus diye. 2000in üzerinde resim paylasmis toplamda.
Büyüklerimizin sosyal medya kullanımı biraz farklı ilk zaman adapte olamıyorlar 2bin gerçekten fazla güldüm hatta kullanım amacını falan üşenmeden anlatın. Rahatsız olduğunuzu söyleyin her seferinde yapın bunu hevesi kaçar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…