- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Kötü alışkanlıklar edindirinResmen icimi okumussunuz. Ben zaten esimden ayrildim sorunlu bir sekilde, kocaman insanim her adimimi her seyimi bilmelerini istemiyorum insanlarin. Hic bir hobisi ya da zamanini doldurcak bir seyi yok o yüzden bunu yapiyor. Yapabilir ama benim hayatimi paylasmaya hakki yok diye düsünüyorum. Kendisi icinde üzülüyorum boslukta cünkü canim sıkıliyor diyor ona buna yaziyor, annemle paylasinlari az zaten. Tv dogru düzgün bakmiyor, arkadas ortami falan zaten yok.
Ya ameliyattan sonra sargili resmini koydu daha ötesi var mi:)Büyüklerimizin sosyal medya kullanımı biraz farklıilk zaman adapte olamıyorlar 2bin gerçekten fazla güldüm hatta ☺☺kullanım amacını falan üşenmeden anlatın. Rahatsız olduğunuzu söyleyin her seferinde yapın bunu hevesi kaçar
Kinlenmiyorum kendisini kirmadan nasil hallederim diye buraya yazdim zaten. Cocukluk fotosu mu? Bildigin essek kadar ki resimlerimiz yani:)Paylaşsın ne var yaa çocukluk fotosu falandır zaten yani bu kadar abartmaya gerek yok beraber yaşamıyorsanız telinde kaç fotoğraf olabilir ki yani. Paylaşsın naparsa yapsın 2000 fotonun hepsi size ait değil ya ne var bu kadar kinlenecek.. hiç mi görüşmüyorsunuz görüşünxe hesabına bakıcam deyip silersiniz kendisine de söyleyin bu kadar kin nedir yani
bence babasının yaptığı abartılı ve saçma eminim yuzde 90 için de öyledir. neden adımı soyadımı bilen herhangi bir insan benim hayatımdan 2000 kareyi görme şansına sahip olsun.
fazla aktif sosyal medya kullanıcıları çok mutsuz gibi geliyor bana da, kendi hayatında mutlu değil, anlamlandırmaya çalışıyor hayatını gibi geliyor. babası mesela başka hobiler edinebilir, kitap okuyabilir, resim yapabilir ama yapmıyor.
Ne demek istediniz?
Aa yanlış olmuş gülücük atacaktım.Ne demek istediniz?
Benim babamda destanlar yazar. Ama agzim acik fotomu paylasmasin ya, belki biri begenip talip olcakti onu görünce vazgecti:))Güldüm vallahi aynı benim babam. Çok komik yorumlar yapar babambirde Annemin fotoğraflarına canım gülüm bitanem vs yazar
Babalar masumdur ya belliki seni çok seviyor :)Benim babamda destanlar yazar. Ama agzim acik fotomu paylasmasin ya, belki biri begenip talip olcakti onu görünce vazgecti:))
Sizin ki masum olabilir ama biz cok cektik cocukken. Icki eve gec gelme kavgaBabalar masumdur ya belliki seni çok seviyor :)
Üzgünüm. Kimse kimsenin hayatını ne çektiğini zaten bilemez ki.Sizin ki masum olabilir ama biz cok cektik cocukken. Icki eve gec gelme kavga
Aynen malesef öyle.Üzgünüm. Kimse kimsenin hayatını ne çektiğini zaten bilemez ki.
Benim babam akrabalardan birinin annesinin öldügü hafta whats. grubunda halay videosu paylaymisti ben de o zaman hasladim. Sildim videoyu. Gercekten anlamakta zorlaniyorm sanki o cocuk ben büyügüm.benim babam
Allahtan artik torunlara gecis yapti bizi birakti.
ben ama bir kez hasta bir tanidigimizin fotosunu paylasmisti, o zaman baba falan dinlemedim iyi bir guzel hasladim, sonra da cocuk gibi aldim elinden telefonu sildim bu tarz fotograflarin hepsini.
Etkisi oldu mu bilmiyorum ama en azindan ben boyle biraz rahatladim
Benim babam akrabalardan birinin annesinin öldügü hafta whats. grubunda halay videosu paylaymisti ben de o zaman hasladim. Sildim videoyu. Gercekten anlamakta zorlaniyorm sanki o cocuk ben büyügüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?