Tatlı Tarifi Çilek Soslu Cheesecake...

Zaten yaparsam o kadar uğraştan sonra mutlaka paylaşırım hiiiçç merak etme
Amann kaloride neymiş Ben iki dans ederim atarım o aldığım kaloriyi

kolay gibi görünüp uğraştıran daha doğrusu beklemekle geçen bir sürece sahip fırına at bekle dolaba at bekle bu kadar beklemek ve emekten sonra yayınlamazsan olmaz zaten iki dans ediyon yani bende iki platesle eritiyorum

ama bu dehşet birşey,
gerçekten şuan ekrana yapışıp bakıyorum
bende istiyoruuuum,kayısı püresi var derin dondurucuda onlardan yapsam olurmu.
ama bunu mutlaka deniycem

çok teşekkürler böyle yorumları okuyunca çok mutlu oluyorum...
taban aynı kaldıktan sonra üzeri tamamen isteğe bağlı bence olur kayısı püresi hatta süper olur..

Ben yarismadan cekilme karari aldim son 2 tariften sonra.Sizede kirildim,bi ayagim alissaydi en azindan yarismaya.Pastacilik hayatimi baslamadan bitirdiniz

Saka bir yana harika olmus,ellerine saglik.Bayildim resmen.

neyseki şakaymış
bende ilk bu kategoriye katıldım ayağım alışsın diye siftahı yeni yaptım
gel sende birlikte siftah yapalım ne kadar çok tarif o kadar güzel oluyor...
napcaksın merak ediyorum

neyseki şakaymış
bende ilk bu kategoriye katıldım ayağım alışsın diye siftahı yeni yaptım
gel sende birlikte siftah yapalım ne kadar çok tarif o kadar güzel oluyor...
napcaksın merak ediyorum

Ben artik kazanamayacagimi anladim,fasulyedende olsa katilayim bari.Ne yapacagimida söylemimki heyecan olsun

Canım harıka olmus bayıldım resmen ellerine saglık

Bır sorum olacak gülme ama onu fırına agzını kapattıgın posetın adıneydı aklıma gelmedı sımıd onunla mı attın

Kusura bakma yanlıs gormusum uzerını kapattın sandım o kadar okuyorum alımınyum folyaymıs ya tatlının seklıne bakmaktan gozlerım bozuldu

Canım harıka olmus bayıldım resmen ellerine saglık

Bır sorum olacak gülme ama onu fırına agzını kapattıgın posetın adıneydı aklıma gelmedı sımıd onunla mı attın

çok saol canım..
sanırım alüminyum folyo dan bahsediyorsun doğru anladıysam evet onunla attım fırına

Kusura bakma yanlıs gormusum uzerını kapattın sandım o kadar okuyorum alımınyum folyaymıs ya tatlının seklıne bakmaktan gozlerım bozuldu

ne kusuru canım benim kalıbın altını ve etrafını kapladım malum karşım sıvı kelepçeli kalıp olduğundan sızma olabilir alttan bir de kızarmadan içi pişmesi lazım renginin dönmemesi beyaza yakın kalması lazım kekin..o nedenle kalıbın kenarlarınıda folyoladım direk ısıyla temas edip hemen kızarmaya geçmesin diye...

ellerine sağlık canımmm..çok güzeelll görünüyoorr benim gibi diyette olanlara yazık amaa yaaa :84:

bişi sorayım.. kalıbın altına folyoyu labneli sos akmasın diyemi koyuyorsun?

bende 2 kez denemiştim ama hüsranla sonuclandı fırınımın acizliği diyelim 1. olan hiç pişmedi...2.ciside kömür olmuştu sanırım bıkmadan usanmadan tekrar deneyecegım bu sefer senın tarafınle

yarışmada başarılar dilerim

saol canım benim...
kelepçeli kalıp olmasından dolayı hem alt tarafını karışım sızmasın diye kaplıyorum.... hemde yanlarını kaplıyorum yanlarını kaplamamdaki amaçta karışım direk sıcağa maruz kalıp kızarmasın diye malum karışım kızarmış değil pişmiş olcak sadece rengi beyaza yakın kalmalı ama içi pişmeli...fırınla ilgili bir sıkıntı varsa derece işini boşver bence şöyle yap önce yüksek ısıda fırını ısıt sonra karışımı koymadan önce ısıyı düşür epey bir düşür ama yavaş yavaş ama uzun sürede pişsin arada bir kontrol et kenarlar katılaşmış ortası hafif cıvıksa pişmiştir tamamdır...

offff offfff bayılırım cheesecakee yanında filtre kahveyle (mümkünse brezilya kahvesi)

Ellerinize sağlık kesinlikle favorim

kahvesiz düşünemiyorum bende asla başka birşey içmem yanında
bu arada beğendiğine çok sevindim çok teşekkürler

Son düzenleme:
hmm..Enfes gözüküyor tam layıkıyla yapılmış bir cheescake süper görüntü tadı da harikadır eminim ben limonlu yapmıştım birkaç kere ama uzun zamandır yapmıyorum. Çilek delisi olarak bayıldım bayıldım. Bir dilim istiyorumm ellerine sağlık yarışmada başarılar dilerim

malzemelerin tanıtımı,yapılış aşamaları çok başarılı ve görüntü muhteşem ellerinize sağlık...

bize yok mu:2::2:
gerçekten görüntü şahane eminim tadı da öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…