- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
çok mutlu oluyorum böyle güzel yorumlar alınca çok teşekkürler..
bende limonlu,frambuazlı,ananaslı vs..ne bulduysam denedim üzerine şimdi mevsimi diye çilek kullandım desemde inanma evde bi tek o vardı
Şunu da eşim, annem, kaynanam sevmiyorlar yahu. Peynir tadı pek hoş gelmiyor onlara nedense ama tiramusuya annem de kaynanam da bayılır eşim kahve var diye sevmez onuda. Ama tiramisuda da peynir var ancak seviyorlar işte kremanın içinde karıştığı için sanırım anlamıyorlar. Çok uzun zamandır yapmıyorum yani unuttum valla yapmayı yeniden hatırladım. Arkadşalarım falan geldiği zaman yaparım artık.
mmmhh görüntü çok güzelll
ellerine sağlık başarılar dilerim canım
Ayyyyyyyyyyyy
Off ya
Müthiş görünüyor canım, nasıl canım istedi
Ellerinize sağlık baktıkça canım istiyor valla
kalıbı folyoyla kaplamanızın sebebi nedir acaba ?
bir de kelepçeli kalıbımız yok normal kalıpla yapsam farkeder mi
Canim harika olmus,cok guzel goruntusu var sabah sabah canim çekti :)
Ellerine emeklerine saglik yarismada bol sans diliyorum sana...
doğumda yaklamış doğurmadan oylama açılaydıda oyunu kullanıp gideydin doğuma
saol canım beğenmene sevindim...bak ama söz verdin oyum sana dedin düşerim peşine
Bu nasıl güzel görünen birşeydir ama, en sevdiğim pasta türüdür cheesecake zaten bir de üstüne çilekli oldu muu, ohhh yeme yanında yat :) Elin kolu dert görmesin, süper bir görüntü eminim ki tadı görüntüsünü katlamıştır. sana kocaman alkışlar...
Harika bi paylasim olmus. Emeklerine saglik
Bu tarifi ramazanda misafirlerime yapmayi düsünüyorum
insallah o zamana kadar cilegin tadi gecmez :)
canım muhteşeeem tek kelimeyle ...ellerine sağlık .dayanamadım bende yapıcam senin tariften .teşekkürederiz paylaştığın için.başarılar dilerim sana .harika harika harika harika budur :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?