Tatlı Tarifi Çilek Soslu Cheesecake...

çok mutlu oluyorum böyle güzel yorumlar alınca çok teşekkürler..
bende limonlu,frambuazlı,ananaslı vs..ne bulduysam denedim üzerine şimdi mevsimi diye çilek kullandım desemde inanma evde bi tek o vardı

Şunu da eşim, annem, kaynanam sevmiyorlar yahu. Peynir tadı pek hoş gelmiyor onlara nedense ama tiramusuya annem de kaynanam da bayılır eşim kahve var diye sevmez onuda. Ama tiramisuda da peynir var ancak seviyorlar işte kremanın içinde karıştığı için sanırım anlamıyorlar. Çok uzun zamandır yapmıyorum yani unuttum valla yapmayı yeniden hatırladım. Arkadşalarım falan geldiği zaman yaparım artık.

Ellerinize sağlık baktıkça canım istiyor valla

kalıbı folyoyla kaplamanızın sebebi nedir acaba ?

bir de kelepçeli kalıbımız yok normal kalıpla yapsam farkeder mi

Canim harika olmus,cok guzel goruntusu var sabah sabah canim çekti :)
Ellerine emeklerine saglik yarismada bol sans diliyorum sana...

bu durumda sadece arkadaş çevresi kalıyor yapacak
aileden kimseler sevmiyormuş aslında labne çok ta peynir tadı vermiyor ama demekki hissediyor aile fertleri..

Ayyyyyyyyyyyy
Off ya

Müthiş görünüyor canım, nasıl canım istedi

amaaa medcezir canım benim bu mesajda gözyaşı var üzüntü var bir tarif seni bu hale nasıl getirir yapma etme
çok teşekkürler canım beğenmene çok sevindim senin fikirlerin her platformda önemli benim için

Ellerinize sağlık baktıkça canım istiyor valla

kalıbı folyoyla kaplamanızın sebebi nedir acaba ?

bir de kelepçeli kalıbımız yok normal kalıpla yapsam farkeder mi

çok saol tatlım..
folyoyu kalıbın hem altını hem kenarlarını kaplamak için kullanıyorum altını kaplamamdaki amaç kelepçeli kalıp olduğundan karışımın sızma ihtimali olabiliyor...yanlarınıda karışımın direk sıcağa maruz kalmaması için kaplıyorum amacımız karışımın kızarmadan için pişmesi beyaza yakın rengini muhafaza etmesi

Canim harika olmus,cok guzel goruntusu var sabah sabah canim çekti :)
Ellerine emeklerine saglik yarismada bol sans diliyorum sana...

çok mutlu oldum bende sabah sabah bu güzel mesajı okuyunca hemde yemek editöründen geliyor bu güzel sözler ne mutlu banaçok teşekkürler

Bu nasıl güzel görünen birşeydir ama, en sevdiğim pasta türüdür cheesecake zaten bir de üstüne çilekli oldu muu, ohhh yeme yanında yat :) Elin kolu dert görmesin, süper bir görüntü eminim ki tadı görüntüsünü katlamıştır. sana kocaman alkışlar...

yap canım

çok saol canım benimmm
ne güzel sözler bunlar çok fena şımarcam az kaldı

Harika bi paylasim olmus. Emeklerine saglik
Bu tarifi ramazanda misafirlerime yapmayi düsünüyorum
insallah o zamana kadar cilegin tadi gecmez :)

canım muhteşeeem tek kelimeyle ...ellerine sağlık .dayanamadım bende yapıcam senin tariften .teşekkürederiz paylaştığın için.başarılar dilerim sana .harika harika harika harika budur :))))

canım muhteşeeem tek kelimeyle ...ellerine sağlık .dayanamadım bende yapıcam senin tariften .teşekkürederiz paylaştığın için.başarılar dilerim sana .harika harika harika harika budur :))))

süpperrr demek beğendin canım bilir kişilerden biri olarak beğenmen çok önemli benim için çok teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…