çileklikofret'in 2buçuk aylık yeni gelin evisi:)

Zevkli seçimler yapmışsın canım,mor koltuğa bayılılırım çok hoşoturma odanda çok renkli çok güzel olmuş,iyi günlerde otur inş.

evin çok güzel maşallah iyi günlerde sağlık ve huzurla oturun:)
koridordaki halının markasını öğrenebilir miyim çok beyendim

Allah agız tadıyla oturmak nasıp etsın cok guzel..... Ama ben özellıkle yatak odana bayıldım nerden aldın acaba?.... Superrr bır uyum olmusss

Zevkli seçimler yapmışsın canım,mor koltuğa bayılılırım çok hoşoturma odanda çok renkli çok güzel olmuş,iyi günlerde otur inş.

zaten o koltuk herkesin favorisi haftasonu gelen misafirim de hemen bir fotoğraf çektirdi feyste gördüm koltugumu:))çok teşekkür ederim tatlım..

Evinize bayıldım....

Birgün benimde böyle evim olur umarım demek bile hayal benim için
Maşallah , ağız tadıyla oturun inş...

aynı zevklere sahibiz mutfağım kırmızı oturma odam siyah kırmızı salonum mor siyah ve beyaz evin bana çok tanıdık geldi kendimi buldum güle güle otur canım bir ömür boyu mutluluklar....

aynı zevklere sahibiz mutfağım kırmızı oturma odam siyah kırmızı salonum mor siyah ve beyaz evin bana çok tanıdık geldi kendimi buldum güle güle otur canım bir ömür boyu mutluluklar....

şimdi çok merak ettim sizin evinizi de. bizimki bir riskti ama sonucu çok güzel oldu bence yani ben çok beğeniyorum yorumlarda güzel genelde eminim seninkide çok güzel olmuştur güle güle otur..

benimkinin kahve olanlar açılıyo beyaz taraf sabit canım çok beğenerek aldımteşekkür ederim canım güle güle kullanalım

mrb cnımm nasılsın? nasıl gıdıyor? koltuklarım ıcın dosemelık kumasları sectım bende artık bıttı ama bende bıttım sana bırsey sorucam kadıfe senınkılerde benımde oyle vızon rengı kendınden desenlı yastıklarım donen koltugundakı gıbı yalnız bakımı vs nasıl? bırde benımkı yanlıs hatırlamıorsam pino nun bırde erva vardı ama onunkıler farklıydı sanada bı danısmak ıstedım vızon beyaz mobılyayla guzel durur degılmı?

Cnm herşeyin çok güzel iyi günlerde oturun inşallah, mobilyalarını nereden aldın acaba? Birde yanlış anlamazsan; beylikdüzü taraflarında mı oturuyorsun çok büyük ve ferah gözküküyorda evin manzaranda çok güzel..

benimki de pinoydu yanlış hatırlamıyorsam bir de asla tam olarak gözünde canşlandıramıyorsun görmeden ama eminim seninki de güzel olmuştur. içini ferah tut. resimlerini bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…