- Konu Sahibi cileklikofret
-
Zevkli seçimler yapmışsın canım,mor koltuğa bayılılırım çok hoşoturma odanda çok renkli çok güzel olmuş,iyi günlerde otur inş.
Allah agız tadıyla oturmak nasıp etsın cok guzel..... Ama ben özellıkle yatak odana bayıldım nerden aldın acaba?.... Superrr bır uyum olmusss
Evinize bayıldım....
Birgün benimde böyle evim olur umarım demek bile hayal benim için
Maşallah , ağız tadıyla oturun inş...
Çok ferah bir ev olmuş.Ağız tadıyla otur:)
Evini çok beğendim güle güle oturun :)
aynı zevklere sahibiz mutfağım kırmızı oturma odam siyah kırmızı salonum mor siyah ve beyaz evin bana çok tanıdık geldi kendimi buldum güle güle otur canım bir ömür boyu mutluluklar....
aaa:) çiçek sehpaları görmeye alışkınım da orta sehpamızın aynı olmasına şaşırdırm ve sevindimmseninki de üstü dört tarafa açılır mekanizmalı mı? sen de güle güle kullannn inşşş...
Çok ferah bir ev olmuş.Ağız tadıyla otur:)
mrb cnımm nasılsın? nasıl gıdıyor? koltuklarım ıcın dosemelık kumasları sectım bende artık bıttı ama bende bıttımsana bırsey sorucam kadıfe senınkılerde benımde oyle vızon rengı kendınden desenlı yastıklarım donen koltugundakı gıbı yalnız bakımı vs nasıl? bırde benımkı yanlıs hatırlamıorsam pino nun bırde erva vardı ama onunkıler farklıydı sanada bı danısmak ıstedım vızon beyaz mobılyayla guzel durur degılmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?