- Konu Sahibi cileklikofret
-
cnım mrb evını gercekten cok begendımm ozellıkle salonuna ve yatak odana bayıldım bende muzaffer mobılyaya yaptırıorum merak ettım sen ınegolde nereye yaptırdın bursalımısın nerde oturuosun? bırde L koltugun nerden arıyorum ama o tarz bısey bulamadım cvp verırsen sevınırım ekımde dugunum var nasıl yetıstırıcem bılmıorum sen ozel yaptırdın ne kadar surdu acaba?
rabbım saglıkla huzurla musmutluuu oturmayı yaşamayı nasıp etsın ınss
çok beğendim özellikle salon harika.güle güle oturun.
cok güzel evin canim cok begendim.güle güle otur
canımm öncelikle hayırlı olsun.. ayhh ne büyük telaşlar değil mi yaaa.. ama inan bitiveriyor bak böyle resimlerini ekliyorsun sonra :) rabbim tamamına erdirsin inş..hayırlı olsun mobilyaların ben zaten muzaffer mobilyanın tarzını çok beğendim.. hatta benim yatak başlığım muzaffer mobilyanın cruze modelinden görüp yaptırtmıştım ve görenler çok beğeniyorlar..köşe takımımı ise mobilyayı yaptırdığımız yerdeki kişinin tavsiyesi ile gittiğimiz bir koltukçuda beğenip yaptırttık. hatta bizim beğendiğimiz bunun ters haliydi odaya uysun diye yönü değiştirildi kumaş tay tüyü seçtik. aynı zamanda kısa l kısmında koccaman bir bazası var uzun kısmı da kısa kısmından bağımsız açılıyor ve çok büyük bir yatak oluyor.yaptırtma zamanı ise tamamen yaptırttığın yerle ilgili. benim düğünüm 25 hazirandaydı mobilyaların siparişini uzuuuuun uzuuuunn uzuuuuuuuunnn haftalar gezip nisanın 2. haftasında vermiştik istediğimiz tarihten bir hafta rotarlı olarak 19 mayıs tatilinde gelmişlerdi hiç unutmam:)) koltuklar daha önce gelmişti ama aynı yerde yaptırtmadığımız için.. böyle canım umarım yarmcı olabilmişimdir... tekrardan mutluluklar dilerim evini merakla bekleyeceğim gelin adayımızz:)))
söylemeden geçemeyeceğim yatak başınız gerçekten çok seksiymiş
eviniz benim pek tarzım olmasa da rafine bir zevki yansıttığı çok açık. mutlulukla oturun
Bebişinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Allah.
Eviniz genel anlamda güzel renk tercihlerinizi beğendim.
Bana biraz dağınık geldi özellikle mutfak ve banyo düzeni.
Yanlış görmediysemde mıkrodalga fırının üzerine tv koymuşsunuz
kaldırmanızı öneririm,mikronun üzerine ağırlık gelmemesi gerekiyor çünkü...
Birde banyonuzda ki havluların etiketlerini hala çıkarmamışsınız
2 aylık evlisiniz zannediyorum o şekilde mi kullanıyorsunuz?
Güle güle ağız tadıyla oturun inşallah
güzel günlerde ağız tadıyla oturmayı nasip etsin Rabbim..
harika bir ev ve zevkli bir döşeme. iyi günlerde ağız tadıyla oturun inş.
canım önclikle yorumun için teşekkürlerrr mutfak ve banyodaki yoğunluğun sebebi dolaplarımızın aşırı kullanışsızlığı ve benim biraz çeyiz olayını abartmam maalesef( ama tlevizyon önerne mutlaka uyacağım sağoll:) havlular için de şunu söyleleyim resimdeki banyo takımımı sadece misafirlerime ve özel günlerde kullanıyorum ama havlularını henüz hiç kullanmadık gelenler ya sepetimdeki kişisel havluları kullanıyorlar ya da fransiz güpür havlularımı seriyorum anlayacağın biraz dekor oldu onlar orada ama seviyorumm:)))
cnım mrb ozelden yazmak ıstedım ama msj sayım yeterlı dıılmıscvp vermek ıstersen ordan yazabılırsın umarım rahatsız etmıyorumdur :)) tahmin ettim gorunce ordan esınlendıgını gercekten cok gorkemlı senın tarzınla cok uyuyoruz cok basarılı salon koltukların kadıfe mı kuması onu da L koltugu yapan mı yapmıstı? bazalı ve yataklı ıstıyorum bende rıca etsem yerını ve olculerını ogrenebılırmıyım benım o dınlenme kısmının cok uzun olmaması lazım 1.50 gıbı o da bıraz sıkıntı oluo heryer yapmak ıstemıo tay tuyu evet genelde onu soyluyorlar artık bende mobılyacı gıbı oldum arastırmaktan:) senın gıbı cok vaktım de kalmadı aslında ramazan olmasaydı rahattıkta ıste :S ıns en kısa zamanda hepsı hallolur sen nerde oturuosun bu arada_
ayrıcada doktor randevunda ıns cok guzel gecer rabbım saglıkla bebegını kucagına almayı nasıp eder tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?