- Konu Sahibi cileklikofret
-
Canım evine bayıldım ne güzel iç açıcı ferah mevlam huzurla mutluluk sağlıkla oturunuz inşallah...
Cnm herşeyin çok güzel iyi günlerde oturun inşallah, mobilyalarını nereden aldın acaba? Birde yanlış anlamazsan; beylikdüzü taraflarında mı oturuyorsun çok büyük ve ferah gözküküyorda evin manzaranda çok güzel..
benimki de pinoydu yanlış hatırlamıyorsam bir de asla tam olarak gözünde canşlandıramıyorsun görmeden ama eminim seninki de güzel olmuştur. içini ferah tut. resimlerini bekliyorum.
Çok güzel Rabbim iyi günlerde oturmayı nasip etsin inşallah
Çok hoş olmuş canım güle güle otur
Çok güzel Rabbim iyi günlerde oturmayı nasip etsin inşallah
Çok hoş olmuş canım güle güle otur
inşş cnım kesınlıkle haklısın canlandıramadgım ıcın de bakalım nasıl olucak :S sende bursada mı oturuosun bende bursadan ıstanbula gelın gıdıcem
bakımı nasıl tatlım? senınkı krem bıde hemen kirleniyor mu? parlak kadıfe degıl mı?
güle güle oturun cok beğendım renklerın uyumuda harıka
mutfak bıraz dar geldı banadolaplar özellıkle
fırının bulasık mak.faaln yakınlığı bıraz fazla geldı ve balkonu gördum baya büyük sanrım
ev sizin ıse ılerde bırleştırmeyı düşünebılırsınız mutfak sonuçta cok önemlı
köşe takımın çok güzel o kırmızı ek koltuk gıbı bişi vardı azcık o fazla gini duruyor adını unuttum gerısı harıka
huzurla oturunhe unutmadan sıyah beyaz kırmızı sehpa takımınız harıka cok beğendım
güle güle oturun cok beğendım renklerın uyumuda harıka
mutfak bıraz dar geldı banadolaplar özellıkle
fırının bulasık mak.faaln yakınlığı bıraz fazla geldı ve balkonu gördum baya büyük sanrım
ev sizin ıse ılerde bırleştırmeyı düşünebılırsınız mutfak sonuçta cok önemlı
köşe takımın çok güzel o kırmızı ek koltuk gıbı bişi vardı azcık o fazla gini duruyor adını unuttum gerısı harıka
huzurla oturunhe unutmadan sıyah beyaz kırmızı sehpa takımınız harıka cok beğendım
ayyyy ne güzel ya cok hosuma gitti güle güle otur insallah ya
benimki de parlak kadife evet canım temizliği çok rahat aslında hemen çıkıyor lekeler yalnız benim bej koltuklarım haliyle çok çabuk kirleniyor tmizlerken de azıcık sert davranırsam ki temizliğimi annem usulu bastıra bastıra yapmayı seven bir insanım sanki böyle üzerinde tırnak batması gibi minik izler oluyor bir dahaki silmeye onlar da gidiyor ama yıpranıyor diye üzülüyor insan .ben bir daha yaptırsam mor gri uyumunu denerdim diyorum şimdi evet açık renk harika ama rahat bir insan olmak lazım sanırım. tekrar hayırlı olsun eşyaların:)
cnım sımdı gorustum de ıpek matmıs benım koltugumdakı dosemeler parlak gıbı duruo ama nasıl bılmıorum pinonun :S mor grı gercekten de guzel ama senınkıde cook hoss rabbım agız tadıyla oturmayı nasıp etsın ınss.. temızlıgını beyaz sabunla mı yapıorsun bırde suyuna azcık sırke katarsan daha guzel parlar dedıler eskıler ole yaparmıs zararıda yokmus bılmmıorum ne kadar dogru
herşey çok güzel güle güle oturun inş..
salon renklerine bayıldım mor hayranı biri olarakkoltuklar tarzım değil ama sanyeler çok şık..
oturma odası mutfak banyo yatak odası hepsi çok güzel
moru çok seviyoeun galiba :) çok güzel evin var canm ağız tadıyla oturun.bişey sorcam yemek masasını tekmi aldın.gümüşlük falan kullanmadınmı evinde.ben hiç istemiyorum kullanmayı kızlar yaaa.siz kullanıyomusunuz??
slm.. zevkinizi beğendim çok güzel kombine edilmiş herşey birbiriyle.. her odada farklı hayat olup ama bi o kadarda birbirini takip eden evleri beğeniyorum sizinki gib..güzel günler geçirmenizi diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?