çılgın bakire :D

dantellidon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
59
7
0
Sakarya
selam kızlar

benim bir kız kardeşim var 25 yaşında
makine mühendisliği yapıyor güzel bir kız fiziği de güzel huyu da güzel eelenceli de bir tip
sadece bize karşı değil çevresine karşı da öyle olduğunu biliyorum
ama kız kardeşimin bugüne kadar hiç sevgilisi olmadı
ne bir kimsenin elini tuttu ne öpüştü koklaştı ilişki anlamında sıfır
bu duruma zaman zaman üzülse de zaman zaman da umruna takmıyor
yaşı da geldi
sizce neden sevgili edinemiyor?yani koskoca mühendislikte okumuş bir sürü erkeğin içinde biri de çıkıp gelmemiş yanına okulunu geçtim kardeşim biraz sosyaldir bir de dışardan da bulamamış sizce neden olabilir?

erkekmısın sen dıkkat cekmeyemı calısıyosun ne yanı??daha sıteye gırelı ıkı gun olmamıs forumu resmen konuya bogmuşsun maşallah:51::51::51::51:

erkekmısın sen dıkkat cekmeyemı calısıyosun ne yanı??daha sıteye gırelı ıkı gun olmamıs forumu resmen konuya bogmuşsun maşallah:51::51::51::51:

1.si evli ve 2 çocuk sahibi bir anneyim
2.si de ne yazacağımı sana soracak değilim lütfen terbiyenizi takınınız

hahaha cahillik akmış

Biz buna cahillik değil kinayeli anlatım diyoruz. :51: ki sen şimdi sorarsın " kinaye ne " diye. Bence yapma, google'a yaz mesela. bu kadar caktırma yaani kapiş ( allaasen kapiş ne diyede sorma)? Ayrıca böyle bi konu açmışsın ve milletin sana " canım, ablan birazdaha cılgın olmalı, kıyamam canm allah yardıncın olsun,.." vs. gibi cevaplar yazıcağınımı sanıyorsu . ayrıca yüzde 90 ı da zaten cevap yazmadan önce profil bilgilerine bakıyor. yani cevap yazmadan önceki son rütuşlarını yapıyorlar. kapiş? :79: Ama olsun üzülme sen , olur olur, yavaş yavaş öğrenirsin :64:

Ya orjinal nickler fışkırıyor bu ara :27::27:
Bu mühendis kardeş 25 yaşında eli kız eli görmemiş erkek hem de konu sahibi olabilir mi acaba :ssz:

Back
X