çılgın bakire :D

Ohaaa 2 günde açtığı konulara baaakkk :53: Çok tuhaf bi üye :27: Canım burda yorumlar silinmiyor, öyle bi yetkinde yok :34: Konu başlığı dalga amaçlı ama anlattıklarında da endişeli bi hava var.. Sen yarında babanı gay yaparsın, ertesi gün gelir devamları da:27:

albüm açıp oraya bayan fotoğrafı eklemeklemı bıze kendını ispatlayacaksın acaba???:27::27::27::27::27:

Ya orjinal nickler fışkırıyor bu ara :27::27:
Bu mühendis kardeş 25 yaşında eli kız eli görmemiş erkek hem de konu sahibi olabilir mi acaba :ssz:

Yok bu erkek değil, kız. Eline erkek eli değmemiş'kız', konu sahib-e-sinin(!) kız kardeşi.. Acaba erkek eli değmemiş kıza kötü niyetle yaklaşan kötü veletlerden olmayasın sen, kızı nasıl tavlarsın diye tüyo alcan he :27::3:yala bu avucu :33:

ilahi güldürdünüz ya gece gece erkekmişim de tüyo alacakmışım da sanki erkek olsam buralarda dolanırım sizden akıl isterim SİZDEN.yok fake olmadığımı ispatlamak içinfotolar yüklüyomuşum da bilmem ne işim gücüm mü yok fake hesap açayım.
bu sitedenatılsam dageri gelirim kıslar merak etmein cnlrımmm :*

ilahi güldürdünüz ya gece gece erkekmişim de tüyo alacakmışım da sanki erkek olsam buralarda dolanırım sizden akıl isterim SİZDEN.yok fake olmadığımı ispatlamak içinfotolar yüklüyomuşum da bilmem ne işim gücüm mü yok fake hesap açayım.
bu sitedenatılsam dageri gelirim kıslar merak etmein cnlrımmm :*

Emin ol çok merak ediyoruz. atılırsan naparız. Çılgın konularından mahrum kalırız :30:

Emin ol çok merak ediyoruz. atılırsan naparız. Çılgın konularından mahrum kalırız :30:

off yeter çekemeyen anten taksın
sizinle münakaşaya girmeyeceğim
apaçık tehdit ettiniz
hakkımı arayacağım blörf yapmıyorum...

gel bebegım sen bıdaha gel bız bıdaha kibleriz senı sıkıntı yapma sen:94::94::94::94::94::94::94::94::94::94::94::94::94:

selam kızlar

benim bir kız kardeşim var 25 yaşında
makine mühendisliği yapıyor güzel bir kız fiziği de güzel huyu da güzel eelenceli de bir tip
sadece bize karşı değil çevresine karşı da öyle olduğunu biliyorum
ama kız kardeşimin bugüne kadar hiç sevgilisi olmadı
ne bir kimsenin elini tuttu ne öpüştü koklaştı ilişki anlamında sıfır
bu duruma zaman zaman üzülse de zaman zaman da umruna takmıyor
yaşı da geldi
sizce neden sevgili edinemiyor?yani koskoca mühendislikte okumuş bir sürü erkeğin içinde biri de çıkıp gelmemiş yanına okulunu geçtim kardeşim biraz sosyaldir bir de dışardan da bulamamış sizce neden olabilir?

Bir bayanın kız kardeşi için çılgın bakire demesi ne kadar tuhaf.
2 Çocuk annesi evli bir hanımefendiye hiç yakıştıramadım :ssz:
Kader kısmet işleri bunlar ha diyince olmaz.

Bir bayanın kız kardeşi için çılgın bakire demesi ne kadar tuhaf.
2 Çocuk annesi evli bir hanımefendiye hiç yakıştıramadım :ssz:
Kader kısmet işleri bunlar ha diyince olmaz.

o bizim kendi aramızda bir espiri.gelince de gösterecektim bu sayfayı ona okutturacaktım ama böyle saygısızca ve terbiyesizlice yazılan şeyleri elbette ki ona gösteremem.belki benim göremediimi siz diğer hanımlar görürsünüz derdine derman olursunuz diye düşnmüştm ama yanılmışım burası okul bahçesinden farksızmış...

1-Konu dışı yorumlar silinmez.Konu dışı yorum yapanlar ceza alır tabi yönetim gerek görürse..
2-Forum kurallarına bu denli yatkın (!) biri hakaret etmenin de yasak olduğunu biliyordur heralde.

orada toplumda çokça kullanılan bir komedi şov yaptım da muhtemelen anlamamışsınız

hic opusmediyse agzi falan kokuyor olabilir, naneli sakiz ya da extrem durumlarda disciyle randevu sorununuzu cozecektir. eger durum yine duzelmezse erkek veya kiz arkadas bulmasi yararli bir ilk adim olabilir.

hic opusmediyse agzi falan kokuyor olabilir, naneli sakiz ya da extrem durumlarda disciyle randevu sorununuzu cozecektir. eger durum yine duzelmezse erkek veya kiz arkadas bulmasi yararli bir ilk adim olabilir.

nazik cevabınızdan ötürü teşekkürlerimi sunuyorum

Back
X