• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Çillerinden Kurtulmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
handen arkadaşım barbunya suyu işe yarayıp yaramadığını yazıcaktın ama yazmamışsın sanırım ,çillerin ne durumda etkisini gösterdimi?

arkadaşlar bende küçüklüğümden beri bu çillerden muzdaribim bir türlü geçmek bilmediler ama bu barbunya olayını bende araştırdım ve çillere karşı baya etkili olduğunu gördüm ve bizzat denemeye karar verdim ve bugün 3. günüm galiba sonunda bu çillerden kurtuluyorum şimdilik çok güzel görünüyor çillerde açılma oldu 1 haftaya kadar devam edicem ve buraya kesin cevap yazıcam geçerse çooooook mutlu olucam inşallaah bir an önce kurtuluruzz şu çillerden ben bu barbunya suyunu sabah öğlen akşam sürüp yarım saat bazen daha fazla bekletiyorum sonra tekrar süreceğim zaman ılık suyla önce yüzümü bir güzel yıkayıp temizliyorum ve pamukla bolca sürüyorum kuruduğu zaman cildimin gerildiğini hissediyorum sonucu tekrar size mutlaka bildiricem şimdilik benden bu kadar bye:3:

barbunya suyunu denedim başta çok güzel etki etti gibi çillerde açılma oldu ama tazmamen kaybolmadılar maalesef yinede biraz açılma oldu bir daha deneyebilirsem yine yapıcam bakalım

Ben geçen sene kış boyunca susam yağı sürdüm.Uzun vadede geçiriyor ama onu sürdükten sonra güneşe çıkmamanız gerekiyor.Daha çoğaltıyor.

arkadaşlar gercekten deneyip kurtulan varmı herseyi denedim olmuyor girtmiyor yüzümüme pudra ve fondöten basmaktan çok sıkıldım artık herkez ne kadar çok sürmüssün diyorr ne yapmam lazım bu çiller için :(:(

herkese slm, eczanelerde çil kremı goruyorum, etkısı hakkında bilgisi olan var mı?

Benimde Araştırmalarım sonucu Bi karışım buldum

Çiğ süt ve dogranmış salatalıgı beklettim 1 gün bir bardağın içinde.
Sonra 2 şer saat ara ile yüzüme pamuk yardımıyla sürmeye başladım.
arada yüzümü ılık su ile yıkıyorum..
Gül suyu ile temizliyorum..

Barbunya Suyundan kesin sonuç gören var mı ?
ben çillerim kapansın diye fondoten sürmekten yoruldum :/
yüzüm daha kötü olacak diye korkuyorrum.

kızlar kızmayın bana ama ben bayılıyorum çillere, bende de var biraz daha olsa hayır demezdim hem inanılmaz bir sempati katıyor :32: bir de zamanında birinden duymuştum çocukluk aklı işte keselersem kurtulurmuşum denedim tabi bende, yüzüm kıpkırmızı dolaştım bir süre, sonuç çiller hala benle:34::34:

bu expigment dediğiniz çil kremini eczaneden reçete olmadan alabiliyomuyuz?bir eczaneye girip çil kremi istemiştim doktor yazması gerek bu şekilde vermiyoruz demişti.

Barbunya suyunu bende denice bu akşam ıslatcam yarın haşlayıp suyunu çıkarıcam koyu kahve bi suyu çıkıyo onu sürüyoruz dimi soğutup akşamları şuan limon,ıhlamur,gülsuyu karışımı tonik kullanıyordum akşamları onu sabahları yüzümü yıkayınca kullanırım artık barbunyayı merak ediyorum gerçekten Temmuza kadar giderebildiğim kadar gidermem lazım çil ve güneş lekelerimi inş.

ERİCA LEKE VE ÇİL KREMİ ben kullandım,gerçekten de cilt rengini açıyor ve lekeleri de azaltıyor. şimdi kullanmayı bıraktım yüzümde yine güneş lekeleri oluştu.Ben 1 ay felen kullanmıştım yüzümün rengini ve lekelerin rengini açtı.harika bişey sonra aldığım yerde bulamadım kremi ama şimdi akterlarda satılıyormuş tavsiye ederim .

ERİCA LEKE VE ÇİL KREMİ ben kullandım,gerçekten de cilt rengini açıyor ve lekeleri de azaltıyor. şimdi kullanmayı bıraktım yüzümde yine güneş lekeleri oluştu.Ben 1 ay falan kullanmıştım yüzümün rengini ve lekelerin rengini açtı.harika bişey sonra aldığım yerde bulamadım kremi ama şimdi akterlarda satılıyormuş tavsiye ederim .

Geçmiyor arkdaşlaryaa çok emek istyor :(( geçmedi geçiremedim alveynada kulllandım, mecitefendi cil kreminide fazıl çil kreminide bitkisel yollarıda denedim açılır gibi oluyor yüzünüze bir parlaklık geliyor anca gitmiyor :((((((((((((((((

kızlar yazılarını okudum hemen hemende anlasılan bu çillerden kurtulmanın tek yolu fondoten:D pudra ne etsek olmuyo en ıyımı ugrasma sur fondotonu pudrayı alayını kapt:D

Çillerinden kurtulmak isteyen kızlar, işte size çözüm: Hepiniz bütün çillerinizi bana veriiinnn.:17: Lütfen lütfen lütfen.:17:

arkadaşlar ben blue oceanın bi tane kremi var Çil - Leke - Benek Kremi die ondan kullandım çokta güzel bir krem denemenizi tavsiye ederim..

Back
X