• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Çillerinden Kurtulmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Benimde çil sorunum var exmigment kullandım fakat bi yararını görmedim.Şimdi bi eczacının yaptığı ilacı kullanıyorum gayet memnunum baya gitti yanaklarımda hic kalmadı hatta ama günes kremi ile birlikte kullanılması şart.isteyen arkadaslara yardımcı olabilirim.

yok yoook bizi gören yok :43: kurtulamadım şu çillerden ya :14:

Benimde çil sorunum var exmigment kullandım fakat bi yararını görmedim.Şimdi bi eczacının yaptığı ilacı kullanıyorum gayet memnunum baya gitti yanaklarımda hic kalmadı hatta ama günes kremi ile birlikte kullanılması şart.

arkadaşlar hemen şöyle bir öneride bulunmak istiyorum...

eğer yüzünüzde çil varsa (benim hafif belli belirsiz var) çillerin olduğu noktaya mutlaka güneş kremi sürün. güneş kremsiz çıkmayın... güneş çilleri daha da koyulaştırır. ben bu şekilde yazın koyu sıcağında bile çillerimin belirsiz kalmasını sağlıyorum kaydirigubbakcemile2

Hangi güneş kremini kullandığını bizimlede paylaşırmısın acaba merak ettim.

kk bir tarif di ben biraz degistirdim bende etkili oldu gerci onun yani sira hafta bir defa maske yapiyorum duschdan sonra ,
yuzumu sirkeyle siliyorum ben silerken bile cillerimin acildigini gordum :53: ardindan soguk suyla yikiyorum , biraz sert havluydada siliyorum iki defa yaptim simdiye kadar gercekten fark var , arkadslarim bile fark ettiler , lazer sandilar hahah:) gunes kremde tabi unutmamali,deri yeniliceyi maskeyide unutmayalim...

ercin mrb:)

kk bir tarif di ben biraz değiştirdim bende etkili olmuşşsun demişsin ya acaba elma sirkesini o tarfiten sonramı kullanıosun yoksa o tarif dediğin zaten elma sirkesimi:)

şimdiden teşekkür ederim:)

Benimde çil sorunum var exmigment kullandım fakat bi yararını görmedim.Şimdi bi eczacının yaptığı ilacı kullanıyorum gayet memnunum baya gitti yanaklarımda hic kalmadı hatta ama günes kremi ile birlikte kullanılması şart.isteyen arkadaslara yardımcı olabilirim.

selam canım benmde yüzümde çil var yazın oluşanlardan hatta şimdi konu açocam bende yenıden ne yaptı eczacı acaba hangı krem karışımıkı bana yardımcı olurmuusn 1 ay olmuş sen kullanalı baya farketmiştir yüzün

arkadaşım eeemencik(hemencik) geri dönütlerini yazarsan çok minnettar olacağım...:) şu bi doktorun ürünü vardı bi sürü eziyet çektirip ortadan kaybolan onlar gibi bi ürün çıkmaz umarım...hepimiz için duacıyım:)

Merhaba.Dün mesai bitmeden siparişlerim masamdaydı.Eve girer girmez kutuya sarıldım.Ürünleri açınca bir daha mutlu oldum.Sipariş ettiğim ürünlerin yanında 5 tane de hediye ürün koymuşlar hem şaşırdım hem mutlu oldum.Yani benim krem bedavaya gelmiş oldu ;) Veee gelelim kreme elinizde varsa gerek yok ama benim yoktu o yüzden yüz temizleme sütü ve toniğinide ersağdan aldım.Önce kokladım..."Benim koku takıntım vardır da :)" Neyse ürünlerin hepsi harika kokuyorlar.Sonra tabi sertifika ve izinlerini okudum firmanın çünkü ben pek makyaz yapmam kimyasal olduklarını düşündüğüm için.Sonra klinik test sonuçlarına baktım ürünlerinde fosfat kullanmadıklarını söylemişlerdi gerçektende fosfat yokmuş.(Ne bu fosfat takıntısı derseniz. fosfat doğayı kirleten ve doğada çözülmeyen bir kimyasal o yüzden fosfatsız bir dünya istiyorum :) ) Ben birçok alerjisi olan toza polene ve tabi kimyasallara alerjisi olan biriyim tüm aklıma takılan negatif şeylerden emin olduktan sonra önce temizleme sütünü sonra toniği kullandım,en sonra da renk açıcı kremi kullandım.İlk kullanım günüm belki psikolojiktir ama rengin açıldığını hissettim.Cildim yumuşacık.Eşim kokusunu beğendi.Ve yüzümdeki lekelerin ve çillerin resmini çektim bir ay sonra kıarşılaştıracağım.Bu alanada her gün yazmaya çalışacağım.Bu arada başta dedimya 5 ürün hediye göndermişler.Bunlardan biri de bulaşık sıvısı idi.Tez canlılığımdan Hemen bulaşık deterjanımın yerine onu kullandım aynı şekilde kullanılıyor.Ürünün faydalarında ellerdeki egzamaya kabuk atmaya iyi geldiği ve bulaşıktan sonra el kremi kullanmaya gerek kalmadığı yazıyordu.Ne mi oldu akşamki bulaşıktan beri ellerim hala yumuşacık :) ve ben dedim ya alerjim var diye ilk defa bulaşık yıkarken hapşırmadım.Bakalım inşallah böyle gider.Ve de hatırlatma google dan ersağ diye ararsanız site çıkıyor.Benim üye numaram :518699 Bunu neden mi yazdım?Çünkü eğer üye olmak isterseniz başka birinin üye nosuna ihtiyacınız olacak.

zehra68 bal damlamış ağzından yahu:) kanım çok ısındı bu ersağa benim..sen biraz daha kullanmışssındır nası gidio...üye numaranla bende alayım bişiler diye düşünüorum.pekii fiyatları konusnda bilgi verebilir misin rica etsem.sitede bununla ilgili pek bilgiye rastlamadımda...ayy ne güzel olur kendimize umarım kaliteli ve dediklerine inanılır bi firma bulmuş oluruz:8::8::8::8:
ayy bi eczanedeki ilacada kandım böle kullandım yan etkileri arttıkça arttı...dediğin gibi klinik test sonuçlarına falan bakarak kullanmak rahatlatıcı:)

ersağ kardeşi olalaım bende istiyorum bende bende bende:)

Benim Ersağla tanışma hikayemi sormuşsun,anlatayım.
Hemşire olarak çalışan bir arkadaşımı evinde bir ziyaretimde kullandığı temizlik ürünlerinin ne kadar hoş koktuğunu söyledim ve temizlikte ne kullandığını sordum.Arkadaşımda benim gibi temizlik konusunda ve hijyende hassas olduğundan bana uzun uzun ersağı anlattı.Firmanın sertifikalarını gösterdi ürünlerini tanıttı.Ben önce amway yada oriflame gini birşey olduğunu zannettim.Ama arkadaş sağolsun bunu sağlık için yaptığını ve zaten bu ürünleri bir şekilde satın aldığımızı söyledi.Düşündüm evet zaten bunlara para veriyoruz ve kararımı verdim.Hem sağlıklı hem de yerli malı kullanmak adına bile Ersağ biçilmiş kaftandı.İşte derken üye oldum ürünlerini kullanıyorum ve işte kadınlar kulübündede deneyimlerimi paylaşıyorum.Kısaca bu yani.Sorduğun için teşekkürler :) Kolay gelsin.

Kızlar merhaba çil konusunda bende müzdaribim. Asıl sorun güneş lekesi ve çilin bir arada olması kötüdür. Bende her ikiside oluyor. Yazın ağız kenarlarımda kahveremgimsi güneş lekesi oluyor, kışın bunların tonları açılıyor. doktora gittim hemde defalarca, size önerim expigment diye bir krem var kesinlikle kesinlikle kullanmayın derim. Faydası var mı evet çillerin rengini açıyor fakat krem bittikten sonra lekeler daha koyu oluyor ve artı bazı yerlerde dahada leke oluştuğunu fark ediyorsunuz. Tiretin diye bir krem kullandım oda yüzümü mahvetti domates gibi oldu yüzüm kıpkırmızı 2. derece yanık oluşuyor yüzünüzde daha sonra bu yanıklar soyuluyor yüzünüzü sayup yeni deri oluşturacakmış güya, ama inanın o acıyı çekeceğime kullanmasaydım dersiniz.

Elma sirkesi ile suyu eşit oranda karıştırıp tonik gibi yüzünüzü silin diyenler var. Gülsuyu zaten her yerde duyuluyor önerileri çok, size tavsiyem yüzünüze ilk önce güzelce buhar banyosu yaptırın. örneğin evde ne varsa, ben bir suyu içine salatalık kabuğu attım, nane vardı onu ve maydonoz vardı onu attım. Kaynattım bir örtü öreterek yanımada eski beyaz dülbent bezleri vardı hem yumuşak oluyor onlar. buharı yüzüme tuttum ve bezle sildim. su ılıkdıktan sonra bıraktım, ve o suyla pamukları batırıp yüzümü sildim. Sonra yüzünüzü bir güzel yıkayın ve gül suyunuzu sürün. Yüz nasıl dinleniyor anlarsınız. Bunu belirli aralıklarla yaparsanız yüzünüz bakımdan dolayı lekeleri atıyor. Yazında mutlaka güneş kremi sürün kışın bile güneşte gerekmektedir.

kızlar çillerinizden kurtulmak için DDF 'in brightening cleanser 'ını kullanın :)

Bi tanıdığım çillerinden çok şikayet ediyordu, bunu kullandı ve resmen mucize gibi kadının çilleri geçti :))

Birde uyanır uyanmaz yüzünüze güneş koruyucu krem kullanın. ( hamilton' ın yüz için olan güneş koruyucu kremini kullanın )

Uyanır uyanmaz diyorum özellikle, çünkü evin içindeyken bile güneş ışınları yüzünüze geliyor :) Yani sadece dışarı çıkarken sürmeyin :)

o böyle yapmıştı çünkü :))))

Umarım kısa zamanda kurtulursunuz :)))

Benim Ersağla tanışma hikayemi sormuşsun,anlatayım.
Hemşire olarak çalışan bir arkadaşımı evinde bir ziyaretimde kullandığı temizlik ürünlerinin ne kadar hoş koktuğunu söyledim ve temizlikte ne kullandığını sordum.Arkadaşımda benim gibi temizlik konusunda ve hijyende hassas olduğundan bana uzun uzun ersağı anlattı.Firmanın sertifikalarını gösterdi ürünlerini tanıttı.Ben önce amway yada oriflame gini birşey olduğunu zannettim.Ama arkadaş sağolsun bunu sağlık için yaptığını ve zaten bu ürünleri bir şekilde satın aldığımızı söyledi.Düşündüm evet zaten bunlara para veriyoruz ve kararımı verdim.Hem sağlıklı hem de yerli malı kullanmak adına bile Ersağ biçilmiş kaftandı.İşte derken üye oldum ürünlerini kullanıyorum ve işte kadınlar kulübündede deneyimlerimi paylaşıyorum.Kısaca bu yani.Sorduğun için teşekkürler :) Kolay gelsin.

uzun uzun açıklaman için çok teşekkür ederim:) ee nası gidio peki ersağla...işimize yarayacak mı dersin?

kızlar çillerinizden kurtulmak için DDF 'in brightening cleanser 'ını kullanın :)

Bi tanıdığım çillerinden çok şikayet ediyordu, bunu kullandı ve resmen mucize gibi kadının çilleri geçti :))

Birde uyanır uyanmaz yüzünüze güneş koruyucu krem kullanın. ( hamilton' ın yüz için olan güneş koruyucu kremini kullanın )

Uyanır uyanmaz diyorum özellikle, çünkü evin içindeyken bile güneş ışınları yüzünüze geliyor :) Yani sadece dışarı çıkarken sürmeyin :)

o böyle yapmıştı çünkü :))))

Umarım kısa zamanda kurtulursunuz :)))

Bu kremı nerde bulabılırız eczanalerde satılıyor mu ???

kızlar ben de çok mağdurum çillerimden, senelerdir yüzümdeler ve kurtulmak istiyorum artık. aslında yüzüm çok düzgün ama fondöten sürmeden dışarıya çıkamıyorum, alışkanlık oldu bende. doğal bi çil maskesi öneren var mı, en kısa sürede sonuç veren?

kızlar ben de çok mağdurum çillerimden, senelerdir yüzümdeler ve kurtulmak istiyorum artık. aslında yüzüm çok düzgün ama fondöten sürmeden dışarıya çıkamıyorum, alışkanlık oldu bende. doğal bi çil maskesi öneren var mı, en kısa sürede sonuç veren?

DDF sadece seçkin eczanelerde satılır. Oldukça kalburüstü bi marka, fiyatı da 200-300 gibi birşeydir. Çiller konusunda neostra markasını çok duyuyorum AHA asitli ürünleri vs. cilt rengini açmak için özel ürünler üreten bir marka imiş. Elimde şu an rocun soya unify diye bi ürünü var o bitsin neostra alıcam. soya unify bi işe yaramadı maalesef

Benimde kendimi bildim bileli yuzumde ciller vardi kizlar. Tca %15 lik peelingin 5. Seansini yaptim bir hafta once sonuc neredeyse yok gibi ciller artik. ben siteye yeni uye oldum fotograf paylasmayi ogrenince peeling islemlerinden onceki ve simdiki halini paylasirim ne kadar ise yaradigini ben de gecen yilki bi fotografimi gorunce farkettim :)

Bugday tenliyim, kendimi bildim bileli cilde zararli olan herseyi tuketmekten bile kacindim,asla makyajta yapmadim cilt yapisi olarakta ince bir cildim var, yer yer kilcal damarlarim gorunuyor ve zamanla cogaliyorlar,24 yasimdan beride duzenlu gunes koruyucu kullaniyorum :( ailede benim kadar cildine dikkat eden olmamasina ragmen benim kadar cilt problemi hic kimse yok, cok uzuluyorum, yuzume surdugum sabun bite tamamen bitkiselken nasil olur?

Leke icin bir seyler sursem bu sefer cit hassas kilcal damarlara zarar veriyorum, ne yapacagimi sasirdim, birini halletmeye calisirken bir diger tarafim daha cok bozuluyor, goz altindaki deride hic sivilce olur mu bende cikiyor? hemde oyle irinli gelip giden sivilcelerden degil, kalici ufak sivilcelerden :( bana dogal yolllardan fayda gormus olarak birileri cozum onerebilir mi? cil icin elma sirkesi kullaniyordum cilt doktoru cildi daha kotu yaparsin dedi :(

güneş kremini ne marka kullanıyosunuz bende de çiller var ve hiç sevmiyorum artmaya başladı güneşle birlikte iyi bi marka önerin bana lütfeeennnnnn :(

Back
X