Cilve sonradan öğrenilebilir mi?

ı ıhhhh....sonradan cilve öğrenilmiyor birtanem...

içte , yaratılışta olacak...

15 yıllık tecrübe ile sabittir...

Ya dedik bak senin kocanda iş yok, yoksa sen cilvelisin gayette

bi becerebilsem adam tav, çok meyvesini yiyecem ama yok arkadaş bana göre değil.........

Yaa kizlar bu test bana iffetli dedi.. Desin tabi iyi hos ama ben esime karsi cilveli saniyordum kendimi..
Sorunun birine camasir suyu cevabini verdim ondan mi oldu acep ? Cok mu babaanne vari göründümki :-d

Bende odunum ya keşke biraz kıvırtabilen cilveli birşey olsaydım Düğünlerde cilveli cilveli dans eden kızlar sizlerden neyim eksik ben niye yontulmamışım

Yaa kizlar bu test bana iffetli dedi.. Desin tabi iyi hos ama ben esime karsi cilveli saniyordum kendimi..
Sorunun birine camasir suyu cevabini verdim ondan mi oldu acep ? Cok mu babaanne vari göründümki :-d

amaan testteki sorulari sende gordun canim alakasiz biraz geyik niyetine yapilmis bi test.. cilveliler iffetsiz mi oluyomus yani sen kendini yole hissediyosan oylesindir

Kizlar birakin dogustan mi gelir cilve sonradan mi ögretilir. Cilve örnekleri verin bize Ac kalmis cocuklar gibi iftari bekliyoruz Burda.. Tavsiyelerde bulunun yoksa odun geldik odun gidicez

cilve de ne ola ki?

Kizlar birakin dogustan mi gelir cilve sonradan mi ögretilir. Cilve örnekleri verin bize Ac kalmis cocuklar gibi iftari bekliyoruz Burda.. Tavsiyelerde bulunun yoksa odun geldik odun gidicez
Muskaracim bu saatte beynim pek o yönde calismiyor ama gece olunca yazariz bir iki biseyler

amaan testteki sorulari sende gordun canim alakasiz biraz geyik niyetine yapilmis bi test.. cilveliler iffetsiz mi oluyomus yani sen kendini yole hissediyosan oylesindir
dimi ama.. Ben zaten sokakta hanimefendi/iffetli takiliyorum ama evde esime karsi da öyle olamam yani

ayy hiç uğraşamam gider hemen kucağına otururum seni bugün çok özledim diye eee kalk demeyecek yaaaaa sonra olan olur zaten değilmi

direkmen söylerim yani

Ya dedik bak senin kocanda iş yok, yoksa sen cilvelisin gayette

O Zaman cilve ile odunumu yontmama yardimci olun. Ben SIKILDIM cilvesizlikten, kendimi eksik hissediyorum ya. Yoksa adamdan ayrilirim bakin aplalarim... Evli diilim bu arada sadece birlikteyiz.

Muskaracim bu saatte beynim pek o yönde calismiyor ama gece olunca yazariz bir iki biseyler

dimi ama.. Ben zaten sokakta hanimefendi/iffetli takiliyorum ama evde esime karsi da öyle olamam yani

geceyi dört gözle bekliyorum o vakit

ayy hiç uğraşamam gider hemen kucağına otururum seni bugün çok özledim diye eee kalk demeyecek yaaaaa sonra olan olur zaten değilmi

direkmen söylerim yani

onu herkes yapar ben biraz daha kadinlasmak istiyorum. Kendimi daha iyi hissedecegime eminim bu durumda.

öğrenilir tatlım ders: cilve konu: cilveleşicem diye kendini paralama daha komik duruma düşersin. ders 2: ergen gerisi haraketler yapıp adamı kendinden soğutma ders 3: sürekli cilve adamı kadından soğutur... devamı azssss sonraaaaaaa ( bulaşıkları makineye tıkmam lazım kokmadan )

internette gordum bu bakis cilveliymis meger.. bana oyle gelmedi ama erkekler baya bi begenmis bakislarini yorumlarina bakilirsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…