cilveli kk-fistiklari

selam bacılar
ben geldim aslında yeni ev alıyoruz onun için kombi yorumları ararken bide baktım burdayım daha önce bu topikten haberim yoktu gül gül öldüm geçmişi silmişler ama nasıl merak etmeye başladım anlatamam

geçmişimiz şahaneydi ya esas bomba cilveler ordaydı gitti hepsi :43:

hoşgeldin bu arada bikaçtane de senden bekliyoruz artık

Son düzenleme:
kızlar ya süpersiniz aslında moralim çok bozuktu ev alıcak bugün kredinin çıkıp çıkmıcagı belli olucak sonra kronik sorunumuz olan bebiş olmama olayı ve etraftan gelen hamiş heberleri falan derken diplerdeydim ama son 1 saatir gül gül moralim yerine geldi çok yaşayın emi

kızlarrrrrr bizde urfada kaldık çıkmadı tayinnn :62::62::62::62::62::62:

dün eve gittim yatağımın üstünde bi demet çiçek ve hediye paketi...çiçek te bi not düşünemediğimi sanmıştın süpriz yapmak istedim....

çok mutlu oldum beni çok üzdü ama tam unutmuşken süpriz yaptı....bi de ayakkabı almışş :66::66::66::66::66:
ama ben biraz daha naz yaptım :63::63::37::37:

şimdik kocişe bizim de bişi hediye etmemiz lazımmm :1:
hadi dökülün neler yapabilirim yazın gariii

vayy çok iyi ya çok sevindim canım...adama odun dedik günahını aldık iyimi

kız yüksek sen müzikte şey edilirmi benim dikkat dağılır göbek atmaya başalrım :1::1::1:

Müziksiz dikkatim dagılıyo
Yandaki yaşlı kurtların sesini duyuyorum ben
Bizimkide ona gider kesin ben duyuyosam onları açmayınca dikkatim dağılıyo.
Yabancı müzik dinliyoz genelde gobek atıcak müzikler değil :9:

hevuk kapalı olmakla eşine açık giymek tabiki ayrı şeyler giyinmeliyiz elbette evimizde selbest selbest yani giyinme süslenme yapıyorum elbette ama kremşanti fener vs.. offf diyorum başka bişey demiyorum delisiniz siz afferin size takipteyim :52:

Müziksiz dikkatim dagılıyo
Yandaki yaşlı kurtların sesini duyuyorum ben
Bizimkide ona gider kesin ben duyuyosam onları açmayınca dikkatim dağılıyo.
Yabancı müzik dinliyoz genelde gobek atıcak müzikler değil :9:

wuuuuuuwwww yaşlı kurtlar hee :23::23:

okadar diyorum şu mütahitlere tuğla arası ses geçirmez strafor koyun diee

insanların özel hayatlarına müdahale olurmu töbe töbe
:23::23::23:

topik takipetmeyi severim başka sitelerede bakarım türk kızları ve rus kızları diye topikler vardı erkeklerin yazıştığı türk kızları svşmeyi bilmiyor kanısındaydı erkekler bendede icraat olmayınca dedimki demekki hakkaten doğru söylüyolarmış ama şimdi burayı okuyunca yanıldığımı anladım :45:

topik takipetmeyi severim başka sitelerede bakarım türk kızları ve rus kızları diye topikler vardı erkeklerin yazıştığı türk kızları svşmeyi bilmiyor kanısındaydı erkekler bendede icraat olmayınca dedimki demekki hakkaten doğru söylüyolarmış ama şimdi burayı okuyunca yanıldığımı anladım :45:
erkeklerın rus kadın takıntısı var abıcım en cirkını bıle olsa rus dıye ılgıı göruyo mağlesef

seninki de tavşan misalimi yoksa yahu bu erkeklerin bi orta yolu yokmu kimi odun kimi tavşan yaa anlamadım gitti :52::52:

aynen öyle bacım herif maşallah tavşan gibi bide burda anlatılanları yapsam nolur acaba ama şu fener olayı aklıma yattı tez elden bir fener almalıyım of of okadar icraat var birde bebiş olsa:43:

Back
X