cilveli kk-fistiklari

ya bu yazdıklarınız doğrumu aman allahım şu hatunlara bak biz karı koca odunuz malesef ben çok utanırım nan benim gibi olanda çok ama....
maşallah size kızlar bian eşlerinizin çok şanslı eşimin çok şansız olduğunu düşündüm yaw fiziğim doğumdan kaynaklanan selilüt ve çatlak dışında ölçü olarak söylemesi ayıp gayet iyidir ama kullanmayı bilşmiyorum gögüsüyle ilgili sıkıntısı olan hanımlar var ama öz güvenleri takdiredilecek seviyde eşim fiziğimi çok beğenir gögüslerimi falan kendini beğenmişlik olmasın ama etrafımdanda övgü alırım belim incedir kalçam iyidir ama bende iş yok ya
vallahi hayran kaldım size maşallah süpersiniz :82:

Benim gögsüm hiç yok valla destekli silikonlu kullanıyorum elimizdekilerle mutlu etmeye çalışıyoruz
Kadının biryeri olmasada giyinince sexi oluyo yinede ben daha çok şeyler yaparım ama üşeniyorum çok
Eve gelmeden süslenirim çogu zaman tesettürlü olmama ragmen gece kıyafetlerim bile vardır özel günler için..
Mini eteklerim filan şortlar makyajımıda yapar otururum bişey olmasından değil güzel görsün beni
Bazen hala pijamalarımla kalmış oluyorum..
Geceliklerimi yataga girerken giyerim ama başka türlü utanıyorum giyinip yanında duramıyorum
Sarılınca eliyle bi yokluyo sonra gözleri bi anda açılıyo..
Elindekiyle idare etcek oda artık yapıcak bişey yok..
Bence her kadın kendine güvenmeli çatlak matlak vız gelir ne kadar zayıf olsamda kendimi güzel hissediyorum yine
yatakta eşim hızlıca kendine çektimi beni kemigim çarpıyo adama ahh o neydi lan diyo.. Kemik :9: :9:

o bi bana çapkın :4: başkalarına olursa yakarım onu her türlü anlarım zaten bişey yapıyo mu yapmıyo mu diye.gerçi somalideydi ne kadar çapkınlık yapabilir ki garibim :1:

somali diyip geçme bacım :27::27::27:
somali kızlarından 2 örnek vereyim :27:
$somali1.webp $somali2.webp

kızlarrrrrr bizde urfada kaldık çıkmadı tayinnn :62::62::62::62::62::62:

dün eve gittim yatağımın üstünde bi demet çiçek ve hediye paketi...çiçek te bi not düşünemediğimi sanmıştın süpriz yapmak istedim....

çok mutlu oldum beni çok üzdü ama tam unutmuşken süpriz yaptı....bi de ayakkabı almışş :66::66::66::66::66:
ama ben biraz daha naz yaptım :63::63::37::37:

şimdik kocişe bizim de bişi hediye etmemiz lazımmm :1:
hadi dökülün neler yapabilirim yazın gariii

düğün değilde gerdekte lasımmmmm
gerdekte zaten basına vurmuş olur oramı takarmı bilmiyorm :23::52:
Hiç denemedim,ama alışverişe çıktığımda bi deniyim bakıyım:8:
bende denemedim ama o kadar ufa kve güzellerki bizimki bile doldurur içini :60::60:
Kızlar ben bir yerde okumuştum uyguladım çok işe yarıyo
Bütün ışıkları söndürün el feneri verin eşinizin eline oturdugu yerden kaldırın
Sonra soyunmaya başlayın acayip etkili oluyo :9:
Nerene baktıgını görüyosun...
oyy bu çok güzelmşşşşşşşş evlendigimde ilk uygulamam gerekenlerden biri sanırmmmmmmmm :52::23:
:52::52::52::52:aman allahımmmmm:52::52:yorumları okudumduu:53:ama ben evli değilimkineeee:76:neysemmm taktik öğrenem baremmm:54::55:
evli olmaya gerek yok :57: bekarsak kız deilmiyz bizimde hakkımz var :60::60::23:
kızlar c.tesi gecesi sizden aldığım gazla aşka geldim şu nutellamı ne diyorsunuz ya neyse dedim yapayım..açtım gece buzdolabını ama evde bırak nutellayı çikolata bile yok şu danoneler varya çikolatalı allahtan 1 tane evde varmış onu aldım yanıma birde en sexi olanından geceliği giydim çıktım adamın karşısına çok detay vermeyim sürdüm işte orama burama ama yapış yapış oldu beeyaaa heryerim hayır nerde bunun zevki ben zevk alamadım ki adamcağız aldı ama valla ben bişey anlamadım kızlar yaavvvvv kafam karıştı:59::59:az daha bilgi verinde tam sonuca ulaşayım:74::64::64::64:
bi cilvezede daha :9::9:
Benim küvetim var dolduruyorum suyu köpük köpük gelme saatine yakın
Sonra kapıyı açmıyorum banyoya kadar notlar yazıp bırakıyorum kendi açıyo kapıyı
Okuya okuyo geliyo takip ediyo sonra karşısında ben Çilek üzüm filanda koyuyorum
Tabağa güzel geçiyo zaman :78:
az deilsin sende :9::9:
hahahaha bizimki boğulmak değil hiç batmıyo bile hahaha:27::27::27:
accuk batsa eyydiii :60::60: şaka bi yana herşeyin başı saglıkta tabi olsun isterdik :5:

Biz bazen yüksek sesli müzik açıyoz :1: :1:
Eşim dinler bişey olcaksa müziğin sesi yükseliyo
Yan tarafa aşşağıya yukarıya ses gidiyo :9:
Yüksek müzikle iyi oluyo daha rahat...
Kimse duymuyo bizi

kız yüksek sen müzikte şey edilirmi benim dikkat dağılır göbek atmaya başalrım :1::1::1:

kız ne arar bende utanmasam çok şey yapacamda utanıyom ayy:78::78:accık açılmam lazım mesela şöle dans etmeyi çok isterim karşısında hatta bizim topikte güzel yapan hatunlar var :23:bi ara onlarlada konuştuyduk.
karşısında şöle etkileyici bi dans heçte fena olmaz:23:dans edeniniz varmı kızlar aranızda üfff benimde accık yırtık olmam lazım bu konuda yaf

dans olayı şuna dönüşmesin sonra :27::27::27::27:
Video : kocaya dans - İzle - Vidivodo

selam bacılar
ben geldim aslında yeni ev alıyoruz onun için kombi yorumları ararken bide baktım burdayım daha önce bu topikten haberim yoktu gül gül öldüm geçmişi silmişler ama nasıl merak etmeye başladım anlatamam

hevukum su köpüklu banyo işe yarıyomu ben daha dolduramadım ya

Of hemde nasıl
Hem onun çok hoşuna gidiyo
Rahatlamış oluyo
Bende yanına giriyorum
Gül yaprakları koymuştum bikere ama tavsiye etmem
Hep totomuza battı :9: :9:
Dene bence her haftaya bir ini koy
Bir hafta küvet..
2.HAFTA KREM ŞANTİ
3.HAFTA EL FENERİ
4.HAFTA DANS