cilveli kk-fistiklari

kızlar bi de aklıma bişey daha geldi...

eşinizle alışverişe çıktığınıza çok çeşitin olduğu bayan iç çamaşırı reyonunun önüne gidin birlikte...

ona kulağına fısıldayarak hangisini üstümde görmek istiyosun diye sorun...

hem ortamdan utanır net cevap veremez hemde çok tahrik olur diye düşünüyorum...

onun beğendiklerini satın alın ve giyin bakalım nolcek
:23::23::23::23::23:

evetttt ben bunu diger topic te söyledigimde herkes ayip demisti yahuu:47:

Selam kızlar, ben d ediğer topiği arıyordum meğer kapanmış :63: neyse ki sobeledim sizi sonunda :52: Eşim Rusya'ya gidece kızlar 1 ay kalacak orada. Eşime dedim aşkım bensiz 1 ay ne yapacaksın sana bi avuç şap koyayım yanına dedim :60::60: bence sen beni düşünme ben eve geldikten sonra kendini düşün dedi :23: :52:

selam kızlar, ben d ediğer topiği arıyordum meğer kapanmış :63: Neyse ki sobeledim sizi sonunda :52: Eşim rusya'ya gidece kızlar 1 ay kalacak orada. Eşime dedim aşkım bensiz 1 ay ne yapacaksın sana bi avuç şap koyayım yanına dedim :60::60: Bence sen beni düşünme ben eve geldikten sonra kendini düşün dedi :23: :52:

enemmm eşin rusyaya gidiyo bencede sen kendını duşun rus kızları malum yanı şaka biyana özlem dolu olursunuz kesin cilveye felan gerek yok

Selam kızlar, ben d ediğer topiği arıyordum meğer kapanmış :63: neyse ki sobeledim sizi sonunda :52: Eşim Rusya'ya gidece kızlar 1 ay kalacak orada. Eşime dedim aşkım bensiz 1 ay ne yapacaksın sana bi avuç şap koyayım yanına dedim :60::60: bence sen beni düşünme ben eve geldikten sonra kendini düşün dedi :23: :52:

amanın sabahlar olmasın :60::60::60:

Neyse kıslarr ben kaçıyore bu akşam çilegi yapacam bakalım ya aslında hürrem de var bu akşam ya herro ya merro bırını sececez artıkın

kızım sende hep arazisin yaa bu akşam denenecek o taktik okadar...

hürrem kaçıncı çocuğu yaptı onlarda aksiyon çok sende otur izle bi icraat olmasın...

yarın sabah yoklama alıcam

ooooooo
Cilveye gerek yok yani kız.

hangi topicte canım bizim kapananda mı??

ben görmedim orda bu öneriyi

ayrıca neresi ayıp ya eş arasında ayıp olurmu allasen
:51::51:

evet evet kapananda ben askimla camasir magazisina girip askimla zevklerimizi tartismayi cok seviyorum oda hangilerini üzerimde görmek istedigini söyler dedim ben bunu cok sevdim bana cok yaksiri dedigimde ise yapmaaaa diye kizar dedim tepki aldim yahuuu bekarmism misim misim yürüyün bi gidin yaaaa:47::36: :77:

Kızlar ben de evde genelde dekolteli kıyafetler giyiyorum yani eşimin yanında. Şöyle ki; evde giyilebilecek elbisem var birkaç tane penyeden ama boyları kısa. Bir de eşim eve gelmeden üzerimi değiştirip mesela göğüs dekolteli body falan giyiyorum, parfüm sıkarım biraz. Eve geldiğinde boynuna sarılırım, o yorgun olur genelde ama ben dudişten öperim bilerek canlansın diye :60::60:

evet evet kapananda ben askimla camasir magazisina girip askimla zevklerimizi tartismayi cok seviyorum oda hangilerini üzerimde görmek istedigini söyler dedim ben bunu cok sevdim bana cok yaksiri dedigimde ise yapmaaaa diye kizar dedim tepki aldim yahuuu bekarmism misim misim yürüyün bi gidin yaaaa:47::36: :77:

Ben nişanlıyken falan da eşimle büyük mağazaların iç çamaşırı reyonuna bakardık ben de derdim bu güzel mi falan diye. benimki utanırdı biri görcek mi diye ama beğendiği olursa hemen askıdan kendi alır koyardı sepete :66:

Kızlar ben de evde genelde dekolteli kıyafetler giyiyorum yani eşimin yanında. Şöyle ki; evde giyilebilecek elbisem var birkaç tane penyeden ama boyları kısa. Bir de eşim eve gelmeden üzerimi değiştirip mesela göğüs dekolteli body falan giyiyorum, parfüm sıkarım biraz. Eve geldiğinde boynuna sarılırım, o yorgun olur genelde ama ben dudişten öperim bilerek canlansın diye :60::60:

e yaniiii üzüm üzüme baka baka kararir böäyle böyle oda canlanir:81:

Ben nişanlıyken falan da eşimle büyük mağazaların iç çamaşırı reyonuna bakardık ben de derdim bu güzel mi falan diye. benimki utanırdı biri görcek mi diye ama beğendiği olursa hemen askıdan kendi alır koyardı sepete :66:

e yaniii ya zaten kisitli bekarlar nisanlilar böyle seyler olmazsa 40 yillik evlilerden ne farkimiz kalir kipir kipir icimiz ama onlar öldürmeye calisiyor :47:

Benimkinde utanma yok o konuda.
Annesi terbiye vermemiş valla.
Çamaşır mağazası görünce kendisi beni çekiştirip önüne getiriyor ve şunu alalım diye kulağıma fısıldıyor hıınzır.

Kızlar ben bi de şey yapıyorum; eşim banyo yaparkene sırtını falan keseliyim aşkım çağır bak beni diyorum neyse o da çağırıyo zati ben banyoya girince üstümü çıkarıyorum aşkım üstüm ıslanmasın diyorum gayet masumane bi şekilde sanki aklımda bişey yokmuş gibi.. o da tabiisi beni sutyenle görünce sen onu da çıkar gel diyo :52: :60::60::60:

Benimkinde utanma yok o konuda.
Annesi terbiye vermemiş valla.
Çamaşır mağazası görünce kendisi beni çekiştirip önüne getiriyor ve şunu alalım diye kulağıma fısıldıyor hıınzır.

terbiyeden değil tatlım ya kimi insan çekingen olur kimisi normal olur kimi de çok rahat olur.. benim adam az buçuk çekingendir ondan kaynaklanıyo.. :1:

bak birsey daha geldi aklima bunada cok tepki almistim.....

biz arkadaslarla cok okey oynariz demistim karsi karsiyayiz zaten ben okey tasini askima verirken veya onun isine yarayan tasi verirken ayagimla uzatiyorum bacaklarinin arasindan demistim sonra kaybediyoruz demistimmmmm al iste bunada tepki aldimm :41:

Kızlar ben bi de şey yapıyorum; eşim banyo yaparkene sırtını falan keseliyim aşkım çağır bak beni diyorum neyse o da çağırıyo zati ben banyoya girince üstümü çıkarıyorum aşkım üstüm ıslanmasın diyorum gayet masumane bi şekilde sanki aklımda bişey yokmuş gibi.. o da tabiisi beni sutyenle görünce sen onu da çıkar gel diyo :52: :60::60::60:

bak bunuda begendim askim üstüm islanjmasin :51:

Back
X