cilveli kk-fistiklari

bak birsey daha geldi aklima bunada cok tepki almistim.....

biz arkadaslarla cok okey oynariz demistim karsi karsiyayiz zaten ben okey tasini askima verirken veya onun isine yarayan tasi verirken ayagimla uzatiyorum bacaklarinin arasindan demistim sonra kaybediyoruz demistimmmmm al iste bunada tepki aldimm :41:

Ama sende yanlış yapmışsın kız.
Hile yapıyorsun, tabiki tepki alacaksın................
:50::50::52::52::52:

ki 5 yillik bir birlikteligim var evlenicez Allah nasip ederse ve ilk sevgilim ne yaptigimin gayette farkindaym :81:

ööööööööffffffffff o çok namuslu geçinenleri de biliyoruz biz yapmayın allah aşkına yine konu sapıcak

söyletçeksiniz şimdi beni.....

üniversitede nelerini gördüm nelerini...

bacak arasına sahip çıkmak namus değildir...

ayrıca herkesin ayıbı günahı sevabı kendine...

öteki tarafta kimse bizim yerimize hesap vermeyecek ondan kimse kimsenin işine burnunu sokmasın
:47:

ööööööööffffffffff o çok namuslu geçinenleri de biliyoruz biz yapmayın allah aşkına yine konu sapıcak

söyletçeksiniz şimdi beni.....

üniversitede nelerini gördüm nelerini...

bacak arasına sahip çıkmak namus değildir...

ayrıca herkesin ayıbı günahı sevabı kendine...

öteki tarafta kimse bizim yerimize hesap vermeyecek ondan kimse kimsenin işine burnunu sokmasın

dünden beri takipteyim bayıldım size:16: millet ona buna laf söylemek yerine bi kendine baksın neyine tepki veriyolarsa adı üstünde cilveliler burda öğrencez öğretcez:9: beğenmeyen ayıplayan okumasın:47:

noluyo bebeğim burda niye sinir yaptın sen yahu ay uzak kaldım sizden :1: benimkide gitti memleketine bi gelsinde :60:

kuşum nerdesin sen hııııııııııııı :47::47::47:

ya bizim kapanan dier topikte arkadaşa yüklenmişler de bekarsın bunları mı yapıyosun ayıp filan diye ona celallendim

iyim ama şimdi
:54:[/B]

Son düzenleme:
fıstıklarım ben kaçar mesai bitmiş farkında diilim :1::1::1::1:

yarın görüşürüzzz çiğdem yarın bekliyorum seni yoklama alıcam

kızlar sakin burdayım :) yarın yoklamada olucam accık telefonda cilve yapimde getirtim benimkini 2 haftalık iznini 2 günde bititrtirim ben ona sizdeyim hemen :60:

tahmin ettimm saka yaptigini sekerim amaaan bende anlamadim:49:
ki 5 yillik bir birlikteligim var evlenicez Allah nasip ederse ve ilk sevgilim ne yaptigimin gayette farkindaym :81:
ilk ilişkin olmasa kime nee ne yaptıgının farkında olmasan kimene tatlım herkes kendinden sorumlu :46: rahatsız olan okumaz nokta ! :)) :89:

Back
X