cilveli kk-fistiklari

yaw kadınların bu hurrem merakını anlamadım gıttı sac ole olunca hurrem mı olacaklar ama sy carıye kokusunu merak etmedım değil hanı

bacım sensiz olurmu sanada yollayam çok güsel valla bayıldım ben benimki gelsinde memleketinden üzerindeki etkiye bakim ona göre alın sizde şimdi etki etmiyosa beni taşa tutarsınız valla

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-parfumleri/442460-saray-kokulari.html

burdan takip edersiniz kapatmayak yine topiği haber verrim size :64:

kızlarrr günaydınnnnn nasılsınız? ben çokkkk iyiyim dün gece ki taktik tuttu adam meğer benden bekliyomuş....:36::60:

giyindim süslendim bekledim...kısacık bi etek şunu şuraya koyayım falan deyip eğilip kalktımmm sonra olan oldu hemde 2 kezzzzzz:46::46::46::46::46::46:

diğerlerini sıralayın ya hazır bebe çalışmasındayken hepsini yapacam :66::66::66::66:

kızlarrr günaydınnnnn nasılsınız? Ben çokkkk iyiyim dün gece ki taktik tuttu adam meğer benden bekliyomuş....:36::60:

Giyindim süslendim bekledim...kısacık bi etek şunu şuraya koyayım falan deyip eğilip kalktımmm sonra olan oldu hemde 2 kezzzzzz:46::46::46::46::46::46:

Diğerlerini sıralayın ya hazır bebe çalışmasındayken hepsini yapacam :66::66::66::66:

ne çileği ne diğerleri biri bana da anlatsın :60::60::60:

Back
X