cilveli kk-fistiklari

evet tatlım ya benim evin en altında kuaför salonu var sahibi arkadaşım

ne zaman muhabbete gitsem çocuk hep hürrem saçı boyuyo yaa

bu renk çok iddialı siz esmersiniz yakışmaz demişti bi bayana geçen şahit oldum

hayır illa istiyorum dedi neyse boyadı bizimki saçını

sonuç afedersin bişeye benzedi yani demiyim şimdi siz anlayın ah şu moda ahh[/B] :1::1::1:

hadi yaaa millet moda diye yakışmayanı bile yapıyorlar yaniii
sende boyatsaydın yaa :1:

ne + işareti kız ben niye görmüyom nerde :D
bu arada kokular diziden önce çıktı şeker 3 yıldır var zaten adamlar turizm bakanlığından izin çıkartıp sarayda kullanılan kokuların formüllerini türkiyeye getiriyorlar :D hürremden gelmiyo şeker ama şimdi şimdi meşur oldu bacım dene cariye kokusunu sür gir halvete gir :D

konuyu okuyanlar bölümünde isimler çıkıyo ya orda + işareti var isminin yanında bi ben mi görüyorum yahu cigdem34+ şeklinde yani

ayrıca sür gir diyosun da bide nerden temin edicemizi bi desen
:26::26:

konuyu okuyanlar bölümünde isimler çıkıyo ya orda + işareti var isminin yanında bi ben mi görüyorum yahu cigdem34+ şeklinde yani

ayrıca sür gir diyosun da bide nerden temin edicemizi bi desen
:26::26:

he bende gördüm bende yok sizde var + :D bilmiorum valla nie öle

bu arada özelden yollayayımda reklama girmisin :D:1:

evet tatlım ya benim evin en altında kuaför salonu var sahibi arkadaşım

ne zaman muhabbete gitsem çocuk hep hürrem saçı boyuyo yaa

bu renk çok iddialı siz esmersiniz yakışmaz demişti bi bayana geçen şahit oldum

hayır illa istiyorum dedi neyse boyadı bizimki saçını

sonuç afedersin bişeye benzedi yani demiyim şimdi siz anlayın ah şu moda ahh[/B] :1::1::1:

e haketmis adamlar bosuna mi kuaför olmuss:41:

buarada su kokuyu icimizde tek deneye bilecek olan sensin:42:

haber maber yok dun pek aramız ıyı degeldı yemek yedık hurremı ısledık dızı bıtınce ben yattım kucuk bı sort gıydım yatarken tabı buda yatmaya gelince fark etti eccuk koklasıp uyuduk:23:

:1::1:bizimde aramız eyi değildi planlarım vardı:23: ama uygulayamadım:19: düğüne gittik geldik geç geldik uyuduk hemen:63:.. keşke şu cariye kokudan olsaydı.. geçen gün arkadaştan bi parfüm sıktım bileğime boynuma anam herif bayıldı nasılda hoşuna gitti:23:
şimdi bakıyomda netten buradaki topiklerden falan feromon kokusu ne olaki baya etkileyiciymiş:23:bilginiz varmı varsa paylaşın kızlar

Back
X