cilveli kk-fistiklari

hayırlısı olsun yaa boşver eskileri karıştırma hoş olmadı gördüğün ama şunada senle beraber eğer bikeredaaha yakalarsan böyle bişey hiç düşünmeden ilşkini bitir zamnla eskiye dönersin oda bundan sonra daha dikkatli öolur

her topikte dalaşma arayan bayanlar var malesef cnm boşver senle ilgisi yok.. ben pekte bi kötü yazı görmedim vajinusmus knusunda nekadar ileri boyutta şeyler yazabiliyo arkdşlarımız

bana mı dedin :44:
var canım takıldığım diğer topiğe biri uğradı .ben ona şaka yaptım her yerdesin maşallah gibilerinden bana ne dese beğenirdiniz ''ben seviyeli topiklerde bulunuyorum '' ne demek şimdi bu:117:

neyse susayım ben bu gece çok kaşındım

Son düzenleme:

var var öle bikaçtaneee hani bikere iğnelemeden bi yorum yaptığını görmedim onlarınn sallaaa cevap bile vermiyorum ben artık kendi kendilerine konuşsunlar

Ben de gündüz tam bu konu kapanmadan 2013'e kadar devam etse bari anca o zaman evlenicez biz diyodum ki akşamına kapanmış. Çok şom ağızlı gördüm kendimi.

Son düzenleme:
konu inceleniyorsa vay halimize kızlar sanmayın şimdi birşey olmaz takılırım felan ben gece 3 te yedimiştim banı konu kapandıktan 1 saat sonra

Bu konuya rağbet yok olmaz da bir kere konu kapandı çünkü şimdi herkes acaba şöyle yazsam ban yer miyim böyle yazsam konu kapanır mı diye düşünüyordur. Böyle düşününce de insanın içinde bir şey yazmak gelmiyor haliyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…