- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
- Konu Sahibi prenssevgilisi
-
oooooooooooh sen beni boşlarsan bööle yanlış anlarlar işte seni yakaladım kılıç kaçamazsın gel yamacıma
cnm ya barıştık sayılır o gunden beri sürekli msj attı aradı bazısına cvp verdm ama hep bittti şeklinde sonunda dayanamadım barıştımevli değiliz ama bi gece birlikte yatmıyoruz o şekilde yani evin bütün kontolu bende hangi erkek cesaret eder salonun ortasında köpeğin oynadıgı çantanın içine koymaya bilmiyorum ama yüzde yüzde emin olamıyo insan tabi bende devam etmeyi seçtm ama aldatıcagı yada yanlış bişe yapıcağı varsada yemez artık diye düşünüyorum o korkuyu verdm ona :18: ayrıca çok çok kötü bişe oldu sanırım artık güvenmiyorum ona
her topikte dalaşma arayan bayanlar var malesef cnm boşver senle ilgisi yok.. ben pekte bi kötü yazı görmedim vajinusmus knusunda nekadar ileri boyutta şeyler yazabiliyo arkdşlarımız
bana mı dedin :44:
var canım takıldığım diğer topiğe biri uğradı .ben ona şaka yaptım her yerdesin maşallah gibilerinden bana ne dese beğenirdiniz ''ben seviyeli topiklerde bulunuyorum '' ne demek şimdi bu:117:
neyse susayım ben çok kaşındım
var var öle bikaçtaneee hani bikere iğnelemeden bi yorum yaptığını görmedim onlarınnsallaaa cevap bile vermiyorum ben artık kendi kendilerine konuşsunlar
aramızda sohbet bile geçmedi ,durup dururken dendi bu laf
boşverelim konuya devam
yoksa ben sabahı göremeyeceğim
biz topluca şom ağızlıydık her yorumun sonunda ay konu kapancak ay banlancaz
sen niye ban yedin cnm
kızlar cilvelerinizi dökün ortaya hatunları sarmıyo muhabbet çıkıyolar
cimcimeem gelsin ben gelmeyeyim mi
nerde dün gece bana kupan veren küstüm şimdi
Buldum konu niye kapanmış
ama velakin olanla ölene çare yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?