- Konu Sahibi prenssevgilisi
- #1.101
yaşasın bekarlık cilve yapma derdi yookkk ne güzel![]()
kiz asil simdi yapacaksin ileride utanmamak icin cekinmemek icin atesinin sönmemesi icin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaşasın bekarlık cilve yapma derdi yookkk ne güzel![]()
evli değilsen var
bencede size olmasın bizede akşam olmasın![]()
sadece hayalde kalabiilecek gerçekleşmesi çok zor yada imkansız olan fantezıleriniz varmı ?![]()
onunkileri burda yazarsak topik yine kapanır bacım![]()
Leenn hepiniz evlisiniz anlatıyonuz akşama uygulayacaksınız,benim gibi bekarlar napcak anlatmayın artık yaav...![]()
misyoner ne nennnvalla cnm senin boyunada bağlı ben 1.72 yim açık olcak bıraz ama yatakta mesela misyonerde hem o iş hem öpüşme biraz zor oluyo onun başı daha yukarda kalıo çünkü![]()
ama ben evde bazen prova yapıom tek başıma
çok çirkin oluyom ya beeremiom galiba
Valla onu sen bilirsin bacım.
Ama ben bu akşam diyorum....................
Toplam 31 kullanıcı konuyu okuyor. sayıya bakk koptummm[/QUOsayı 41 oldu.41 kere maşallah....
kiz asil simdi yapacaksin ileride utanmamak icin cekinmemek icin atesinin sönmemesi icin![]()
anlamadın cnm ya:44:
benımkı sbahatan hatta dun geceden nıyetı bozmustu bugun içinbendee
yandı bugün herif zaten oda meyilliydi telde cilveleniyo artık yarın işe nasıl geliriz uyanabilirmiyiz bilmiyorum![]()
azıcık ucundan yapıyoz biz bacımm![]()
benımkı sbahatan hatta dun geceden nıyetı bozmustu bugun için
haaa annadım nen onların bıde adımı varYüzyüze işte kuzu![]()
beni çok istediğini de hissediym çünkü genelde arabayla gezioz ben arabaya biner binmez saldırıyoama sonra bi evlenelim falan dio kardeş kardeş ilerlioz bazen sonra yine başlıo sonra yine kardeşlik..