cilveli kk-fistiklari

bakın internetden ne buldum ama ben ısır diyemem valla olmadı şimdi:61:Yardım bahanesi
İçindeki koruyucu güdüleri harekete geçirin. Elbisenizin fermuarını kapatacağı sırada altınızda başka bir şey olmadığını görmesini sağlayın. Kolye takmanıza yardım etmesini isteyin, kolyeyi taktıktan sonra ikinci bir isteğiniz daha olduğunu söyleyip ensenizi gösterin ve “ısır beni!” deyin.:60:

Son düzenleme:
bendee:23:
yandı bugün herif zaten oda meyilliydi telde cilveleniyo artık yarın işe nasıl geliriz uyanabilirmiyiz bilmiyorum:52:

Valla sizi bilmem ama.
Biz son iki gecedir halvetteydik.
Bu gece bo geçer diye düşünüyordum ama.
Buradan sonra boş geçirtmem onu.
Ne yapcam ne etcem.
Üçte üç yaptırcam ona.......
Yandın koçiş bu gece......

eşimım msj attım hayatım akşamı iple çekiyorum sabah kadar uyumak yok sana ona göre gel işten yazdım cevap geldiiii
yuppi çok sevindim aşkım sabaha kadar halllederim seni die öküz benim kocammm galibaa:57::57::57:çok açık konuşurrr

evliyken fantazi olmazmı cnm

asıl alası evliyken olur kız sen anlamadın beni :60::60:

bakın internetden ne buldum ama ben ısır diyemem valla olmadı şimdi:61:Yardım bahanesi
İçindeki koruyucu güdüleri harekete geçirin. Elbisenizin fermuarını kapatacağı sırada altınızda başka bir şey olmadığını görmesini sağlayın. Kolye takmanıza yardım etmesini isteyin, kolyeyi taktıktan sonra ikinci bir isteğiniz daha olduğunu söyleyip ensenizi gösterin ve “ısır beni!” deyin.:60:

kızlar buda 25. olsun :1:
ben derim valla hiç çekinceğim yok:60:
tırmala beni kaşı beni :60::60::60:

eşimım msj attım hayatım akşamı iple çekiyorum sabah kadar uyumak yok sana ona göre gel işten yazdım cevap geldiiii
yuppi çok sevindim aşkım sabaha kadar halllederim seni die öküz benim kocammm galibaa:57::57::57:çok açık konuşurrr

pek romantik bi cevap olmamış ama olsun en azından sevinmiş bu da bişeydir :60::60::60:

asıl alası evliyken olur kız sen anlamadın beni :60::60:

kızlar buda 25. olsun :1:
ben derim valla hiç çekinceğim yok:60:
tırmala beni kaşı beni :60::60::60:

:60::60::60:

bu ne simdi yaa:47: degisik cilvelere gecmelisin sen delirtmelisin onu bakalim yuppi diyebilecekmi:82:

kız burcu bak bekar gacılar bilem biliyyy :60::60::60: erkek üstte kadın altta olan pozisyon bkz. memur pozisyonu, klasik pozisyon meydan larussee gibiyim :60::60:

ansiklopedi gibisin adaşım :60::60::60:

oh randevuyuda aldın daha ne istiyon :60:

buda değişikmiş deniyelim bence:)......................................................Nefes taktiği
Bu taktiği aynada kendiniz de test edebilirsiniz. Gözlerinizin içine bakarken, burnunuzdan nefes alın ve hafif aralık duran ağzınızdan nefesinizi verin. Bakışınızdaki yoğunluğu fark ettiniz mi? Bu bakışın kullanımı için en iyi 30 saniyelik zaman “Yapalım mı? Yapmayalım mı?” sorusuna cevap aradığınız sıradadır.

Back
X