- Konu Sahibi prenssevgilisi
- #1.121
Orasını ben bilemem kız.
Neyi becerip neyi beceremediğini.
nasıl anlatsamki şimdi sana.........
ben bi kornet alim ya dur
aşşa da bakkal var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orasını ben bilemem kız.
Neyi becerip neyi beceremediğini.
nasıl anlatsamki şimdi sana.........
neyini anlamadım kız bekarsan fantazi nası uygulıcan kendi adıma konusuyom![]()
ben evli olsam valla varyaa![]()
şakamı bu :26::26::26::26:
bendee
yandı bugün herif zaten oda meyilliydi telde cilveleniyo artık yarın işe nasıl geliriz uyanabilirmiyiz bilmiyorum![]()
misyoner ne nennn
gugıl amcaya sor bacım klasik pozisyon![]()
Yüzyüze işte kuzu![]()
anadım bacım anadımkız burcu bak bekar gacılar bilem biliyyyerkek üstte kadın altta olan pozisyon bkz. memur pozisyonu, klasik pozisyon meydan larussee gibiyim
![]()
evliyken fantazi olmazmı cnm
bakın internetden ne buldum ama ben ısır diyemem valla olmadı şimdiYardım bahanesi
İçindeki koruyucu güdüleri harekete geçirin. Elbisenizin fermuarını kapatacağı sırada altınızda başka bir şey olmadığını görmesini sağlayın. Kolye takmanıza yardım etmesini isteyin, kolyeyi taktıktan sonra ikinci bir isteğiniz daha olduğunu söyleyip ensenizi gösterin ve “ısır beni!” deyin.![]()
valla bende çok pis bozdum niyeti
mesaide bitmez daha beeeeeeeeeee![]()
misyoner ne nennn
haaa annadım nen onların bıde adımı var
eşimım msj attım hayatım akşamı iple çekiyorum sabah kadar uyumak yok sana ona göre gel işten yazdım cevap geldiiii
yuppi çok sevindim aşkım sabaha kadar halllederim seni die öküz benim kocammm galibaaçok açık konuşurrr
asıl alası evliyken olur kız sen anlamadın beni
kızlar buda 25. olsun
ben derim valla hiç çekinceğim yok
tırmala beni kaşı beni![]()
eşimım msj attım hayatım akşamı iple çekiyorum sabah kadar uyumak yok sana ona göre gel işten yazdım cevap geldiiii
yuppi çok sevindim aşkım sabaha kadar halllederim seni die öküz benim kocammm galibaaçok açık konuşurrr
kız burcu bak bekar gacılar bilem biliyyyerkek üstte kadın altta olan pozisyon bkz. memur pozisyonu, klasik pozisyon meydan larussee gibiyim
![]()
kız yapoo yollarda neyim muukayet ol kendine![]()
asıl alası evliyken olur kız sen anlamadın beni
kızlar buda 25. olsun
ben derim valla hiç çekinceğim yok
tırmala beni kaşı beni![]()
tövbe tövbe ben kopek felan olmamm onu bastan dıyeyımVar valla,köpek şekli bilem var...
bu ne simdi yaadegisik cilvelere gecmelisin sen delirtmelisin onu bakalim yuppi diyebilecekmi:82:
misyoner ne nennn