cilveli kk-fistiklari

Alkışlıyorum seni bacım.

bence 2 dklıgına susalım

Arkadaşlar susma eylemine davet ediyorum herkesi sinirlerimizi yıpratmaya, uğraşmaya, cevap vermeye değmez.. saygılar

ortaya söylüyorum arkadaşlar.. ben rahatsız olduğum topikte yada sarmayan konuda çıkıyorum kalıpta muhalefet olup kmsein keyfini kaçırmaya hakkım yok herkezde öyle yapsın lütfen böyle şeyler çıkmasın

tabiki herkes herşeyi yazabilir hanımlar..
ben kendi şahsım adına konuşuyorum, fantezilerin bu kadar ayağa düşmesi bir bayan olarak beni utandırdı.
kaldıki burada hem erkek yöneticiler var hemde bayan nicki ile giren erkek kullanıcılar var...
imalı geyikler başka birşey + fantezilerin çok alenen yazılması çok ayrı birşey...
tabi tercih sizin... mahrem kavramınızı kendiniz belirliorsunuz

sevgiler

Teşekkür ederiz hassasiyetin için şekerim

burada kim birbirini tanıyorki isimlerimizi bile bilmiyoruz
nicklerle hitap ediyoruz birbirimize gelip benim fantazilerimi okusalar ne olur kii:86:

Kizlar, cilve az cok heralde her kadinin icinde olan birsey. Birde kadin bunu süsüyle püsüyle, kokusuyla da tamamalayinca iste o zaman siz mi yandiniz yoksa karsinizdaki adam mi bilemem
Sizce erkekler genelde nasil saclardan hoslanirlar?
Benim askim saclarim daginik halini cok begeniyor. Saclarimin uzun ve kivir kivir olmasi hosuna gider söyler hep

Asil kadınsın her daim vesselam

Saç kadının en önemli süsü canım bence de.. Ben genel oalrak söyleyeyim; erkeklerin ıslak ve güzel kokan saçlardan etkilendiğini çok kez okudum,duydum..Ayrıca benim eşim de saçlarımın doğal halini beğenir yani hafif dalgalı , biraz dağınık bırakılmış vs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…