- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
- Konu Sahibi prenssevgilisi
-
- #1.301
Hmm... demek erkekler islak saclardan hoslanilarr ha
Bi keresinde cok bunalmistim, saclarimi hafig bi islattim, sonra bana bakti bakti diyor ki: "Sen saclarini mi islattin?" Demek ki hosuna gitmis
sağol canım benim .. gerçekten çok teşekkür ederim
benimkide kurut saçlarını diye tutturur kendi gibi sanıyo üflesen hasta olur beyefendi
Kizlar, cilve az cok heralde her kadinin icinde olan birsey. Birde kadin bunu süsüyle püsüyle, kokusuyla da tamamalayinca iste o zaman siz mi yandiniz yoksa karsinizdaki adam mi bilemem
Sizce erkekler genelde nasil saclardan hoslanirlar?
Benim askim saclarim daginik halini cok begeniyor. Saclarimin uzun ve kivir kivir olmasi hosuna gider söyler hep
evet canım özellikle banyodan çıktıktan sonra saçlarının fazla ıslaklığını al, sonra kocişinin yanına git sarıl ya da öp vss ıslak saçların onun yüzüne ya da bilimum yerlerine değdiği zaman bi hoş oluyolarmış
kızlar malum yaz geldı çoğumuz tatile gidicez, tatil yerlerinde daha rahat olurmusunuz yoksa yoksa çekıngenmı, mesela hani evinizde komsular duymasın ses cıkarmayalım felan,ama tatilde kımseyi tanımıyoruz sonuçta,
kizlar ofiste tekim aklima birsey geldi gülme krizine girdim sizinlede paylasiyorum....
hani suan bu toicimizde libido tavan yapmis durumdaya e bekarlarda bu sivilce olarak patlak verirse hepimiz desifre oluruz demedi demeyin
kızlar mesaim bitti çıkıyorum ben iyi akşamlar herkese
benim askimin daginik ve kabarik saclarim cok hosuna gider disi kaplanim diyo
kestirdim 5 ay önce belime kadardi bob kestirdim küstü resmen
kızlar malum yaz geldı çoğumuz tatile gidicez, tatil yerlerinde daha rahat olurmusunuz yoksa yoksa çekıngenmı, mesela hani evinizde komsular duymasın ses cıkarmayalım felan,ama tatilde kımseyi tanımıyoruz sonuçta,
Lagrima'ya ne oldu
Tatile çıkmışım. Hiçbirşeyi umursamam.
Evde gibi davranacaksam ne işim var orada.
Benim gibi düşünen kızlar sol ayağının baş barpamağını kaldırsın...
Tatile çıkmışım. Hiçbirşeyi umursamam.
Evde gibi davranacaksam ne işim var orada.
Benim gibi düşünen kızlar sol ayağının baş barpamağını kaldırsın...
selam arkadaşlar.. bi konu yüzünden cezaaldım..şimdi aranızdayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?